-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.121
Ya evetde bu tıp fakülteleri gibi hastanelerde hocalar ek ücretli ya ondan sordumKız devlette bunlsr ücretli değil ki zaten özelleri kapsıyor tabi internete anadolu tamamlayıcı geçen hastaneler yaz şehrini seç sıralanıyor geçen yerler istanbuldaysan medipoller derindere medicana kolan medicine medicalparklar avrasya hatırladığım bunlar
Aayyy bat tarihim 30 ekim eger elenirsem hemen gideyim bi sigorta araştırayım çok mantıklıymış umarım gittiğim hastaneui kapsıyordur hemen bakıcam@msh çok memnunummm o kadar memnunum kii sapık gibi herkesi bu poliçeye dahil etmek istiyorum gören beni sigorta firmasında çalışıyo sanıcakbenim doktorumun muayenesi 440 tl doğum paketi de 14 bin. Ama ben 4 bine sigorta yaptırdım 10 bin kardayım ay nasıl sevmeyeyim beni bu sigortayla tanıştıran canım zahradam hamilelikten önce mutlka yaptırmaya bakın kızlar, hamilelikten sonra yapılan 2 sigorta var 2si de çoğu hastanede ve çoğu doktorda geçmiyor haberiniz olsun. Çoğu hamile arkadaşımız yaptırmadığına pişman çünkü muayeneler tahliller gerçekten para su gibi akıyor.
Yaa evet doktor ve hastane seçimi önemli umarım gittiğim doktorun oldugu hastaneyi kapsıyordur çok teşekkür ederimBenimki anadolu sigorta canim beklemesiz, tamamlayıcı sağlik sigortası..10 defa muayene hakkin oluyor, doğum ücretin oluyor, diş ücreti, fizik tedavi, covid tedavisi ve bir çok hastaliklarda geçerli..Sigorta Onaylandığı andan itibaren hamile kalmanda sıkıntı yok. Benimki bursada 25 tane özel hastenede geçerli..Sadece 3 hastanede geçmiyor onların kendi sigortaları var o yüzden hicbir sigorta firmasiyla anlaşmıyorlar biz memnunuz. Doktorun özel muayenehanesine gitmeyi tercih etmiyorum çünkü gebeligin nasıl geçicegini bilmediğim için özellikle yenidoğan yoğun bakim ünitesi olan özel hastaneleri tercih ettim ve her saat ulaşabileceğim bir doktor seçimim oldu..Senin beklentilerine göre isteklerine göre muhakkak olur
Bence var gibi umutlandırmak istemem tabiki en doğrusu kan testi ama pozitif gibi gerçekten umarım öyledirKizlar merhaba, az önce test yaptım,sizce gebelik var miEki Görüntüle 2937945
Ben ayın 19 da aşılama olacaktım femera kullandım onun için hatta ama süprizle karşılaşıp yumurtamın çatladığını öğrendim o yüzden iptal oldu ilişki günleri verdi 1 kasımda da test yapcam bakalım inşallah tutar bende sıkıntı yok eşimde de abartılacak bi sorun yok hafif %40 hareketsizlik varSiz aşılama mı oldunuz ne sorun vardı bat tarihi n ne zaman
Sanırım şu erken gebelik testleri varya onlrla belli oluyor arkadaşım 3 gün kala öğrenmişti onlarlaKızlar bat tarihine 3 4 gün kala gebelik testi belli oluyor mu ona göre umutlanıp gidip alıcam
Gideyim alayım, gerçi olmaz bu ay beklemiyorum ama yinede Allahtan umut kesmeyelimSanırım şu erken gebelik testleri varya onlrla belli oluyor arkadaşım 3 gün kala öğrenmişti onlarla
Güne güzel başladık insallah hayirli olsun canim gebelik var ama tabiki kan testi vermen daha sağlıklıKizlar merhaba, az önce test yaptım,sizce gebelik var miEki Görüntüle 2937945
Kuzu farklı bir testle de dene istersen yanıltma payı olamaz mı bende bu koyulugu hic göremedim sinir oldum bıraktım3 gündür pik bugün çok büyük bi baş ağrısıyla uyandım. Hala başım çatlıyor gibi
Erken gebelik testlerinde çıkıyor bebisim al ve şansını dene insallah mucizen seninledir AminKızlar bat tarihine 3 4 gün kala gebelik testi belli oluyor mu ona göre umutlanıp gidip alıcam
Merhaba canim çapa tıp fakültesinde Alkan hoca var ilk gebeligim de bir kaç kere ona muayene oldum ama para falan vermedim bende duymuştum yarı ücretini veriyoruz diyeYa evetde bu tıp fakülteleri gibi hastanelerde hocalar ek ücretli ya ondan sordum
Aayyy bat tarihim 30 ekim eger elenirsem hemen gideyim bi sigorta araştırayım çok mantıklıymış umarım gittiğim hastaneui kapsıyordur hemen bakıcambu ay kesin eleniyorum Zira çalışmasından kocamın yüzünü göremedim
Yaa evet doktor ve hastane seçimi önemli umarım gittiğim doktorun oldugu hastaneyi kapsıyordur çok teşekkür ederim
Bence var gibi umutlandırmak istemem tabiki en doğrusu kan testi ama pozitif gibi gerçekten umarım öyledir
İnşallah gerek kalmaz aşılamaya tutmuştur inşallahBen ayın 19 da aşılama olacaktım femera kullandım onun için hatta ama süprizle karşılaşıp yumurtamın çatladığını öğrendim o yüzden iptal oldu ilişki günleri verdi 1 kasımda da test yapcam bakalım inşallah tutar bende sıkıntı yok eşimde de abartılacak bi sorun yok hafif %40 hareketsizlik var
Bal ve hurma polenini karıştırıp yedim ben. Babam doktor bi arkadaşı vermiş ona. Çocuk sahibi olamayan bi kadın bununla hamilr kalmış. Bende bunu yedim şimdi hamileyim Allah’ın izniyle.Ben yine dayanamadım 4 gün kala test yspıp negatifi görüp oturdum yerimde.bu aydan da umudum kalmadı.
Kızlar bal polen propolis karışımı işe yarıyor mu kullandınız mı hiç. Prolaktini arttrıyor mu incir gibi
Bnce gebelik vardır cnm. Benimde adete 9 gün var ne zaman yumurta lama olduArkadaşlar merhaba adetime 9 gün var bu ay yumurtam erken çatladı adetten üç gün sonra adet bitiminden beri iki günde bir olmak üzere deniyoruz biraz önce kaset testlerden yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm sizce gebelik oluşmuş mudur
eczanelerde varmıdır acabaBal ve hurma polenini karıştırıp yedim ben. Babam doktor bi arkadaşı vermiş ona. Çocuk sahibi olamayan bi kadın bununla hamilr kalmış. Bende bunu yedim şimdi hamileyim Allah’ın izniyle.
Ağustos ayında aynısını yaşadım canım adetin 9. Günü yumurtladım erken yumurtlamuşım adetime henüz 12 gün kala hamile olduğumu kanda öğrendim hatta beta 380 lerdeydi doktora daha adetime var olamaz bile dedim erken yumurtlamışsınızdır hamilesiniz dedi ben şok tabi olabilir yani bnce bi kan verin pozitif oldunu netleştirin en azından hayırlı olsun inşallahhh vardır ama çizgi hemen oluştuysa yani kuruma çizgisi değilsr vardır benceNormal kaset test yaptım 9 gün var şuan günüme çok silik çizgi gördüm acaba beta yükselmiş midir kan versem
Haber ver mutlaka bellimi olur belki şaşırırızGideyim alayım, gerçi olmaz bu ay beklemiyorum ama yinede Allahtan umut kesmeyelim
Ben eskişehirdeyim burada alıyorlar malesefMerhaba canim çapa tıp fakültesinde Alkan hoca var ilk gebeligim de bir kaç kere ona muayene oldum ama para falan vermedim bende duymuştum yarı ücretini veriyoruz diye
Olmadı canim negatif çıktıHaber ver mutlaka bellimi olur belki şaşırırız
Ben eskişehirdeyim burada alıyorlar malesef
Sağ ol canım. Hurma poleni için hangi markayı kullandın ne kadarlık poleni ne kadarlık bala koydun. İlk ayda işe yaradı mıBal ve hurma polenini karıştırıp yedim ben. Babam doktor bi arkadaşı vermiş ona. Çocuk sahibi olamayan bi kadın bununla hamilr kalmış. Bende bunu yedim şimdi hamileyim Allah’ın izniyle.
Hiç bir fikrim yok internetten bi araştırın istersenizeczanelerde varmıdır acaba
15 20 gram( emindeğilim) poleni yarım kilo bala koydum. Marka yoktu. İlk ayda yaradı ama dediğim aşılamada oldum ben.Sağ ol canım. Hurma poleni için hangi markayı kullandın ne kadarlık poleni ne kadarlık bala koydun. İlk ayda işe yaradı mı