- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.121
Ya evetde bu tıp fakülteleri gibi hastanelerde hocalar ek ücretli ya ondan sordumKız devlette bunlsr ücretli değil ki zaten özelleri kapsıyor tabi internete anadolu tamamlayıcı geçen hastaneler yaz şehrini seç sıralanıyor geçen yerler istanbuldaysan medipoller derindere medicana kolan medicine medicalparklar avrasya hatırladığım bunlar
Aayyy bat tarihim 30 ekim eger elenirsem hemen gideyim bi sigorta araştırayım çok mantıklıymış umarım gittiğim hastaneui kapsıyordur hemen bakıcam bu ay kesin eleniyorum Zira çalışmasından kocamın yüzünü göremedim@msh çok memnunummm o kadar memnunum kii sapık gibi herkesi bu poliçeye dahil etmek istiyorum gören beni sigorta firmasında çalışıyo sanıcak benim doktorumun muayenesi 440 tl doğum paketi de 14 bin. Ama ben 4 bine sigorta yaptırdım 10 bin kardayım ay nasıl sevmeyeyim beni bu sigortayla tanıştıran canım zahradam hamilelikten önce mutlka yaptırmaya bakın kızlar, hamilelikten sonra yapılan 2 sigorta var 2si de çoğu hastanede ve çoğu doktorda geçmiyor haberiniz olsun. Çoğu hamile arkadaşımız yaptırmadığına pişman çünkü muayeneler tahliller gerçekten para su gibi akıyor.
Yaa evet doktor ve hastane seçimi önemli umarım gittiğim doktorun oldugu hastaneyi kapsıyordur çok teşekkür ederimBenimki anadolu sigorta canim beklemesiz, tamamlayıcı sağlik sigortası..10 defa muayene hakkin oluyor, doğum ücretin oluyor, diş ücreti, fizik tedavi, covid tedavisi ve bir çok hastaliklarda geçerli..Sigorta Onaylandığı andan itibaren hamile kalmanda sıkıntı yok. Benimki bursada 25 tane özel hastenede geçerli..Sadece 3 hastanede geçmiyor onların kendi sigortaları var o yüzden hicbir sigorta firmasiyla anlaşmıyorlar biz memnunuz. Doktorun özel muayenehanesine gitmeyi tercih etmiyorum çünkü gebeligin nasıl geçicegini bilmediğim için özellikle yenidoğan yoğun bakim ünitesi olan özel hastaneleri tercih ettim ve her saat ulaşabileceğim bir doktor seçimim oldu..Senin beklentilerine göre isteklerine göre muhakkak olur
Bence var gibi umutlandırmak istemem tabiki en doğrusu kan testi ama pozitif gibi gerçekten umarım öyledirKizlar merhaba, az önce test yaptım,sizce gebelik var miEki Görüntüle 2937945