Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet evet pamuklu candır günde bi kaç kez bile değiştirmek gerekiyor zaten bol şeyler zaten hayat kurtarıcıı En kısa zamanda size olsun inşşş çok teşekkür ederim. Burdaki herkes dualarımda
aynenn 4. gün çatladı havuç yiye yiye o da anca, bebek oldu L Larissa 3. gün çatladı onda da bebek oldu
Bence keramet uzun pikte ya gören üst üste ilişkiye devam etsin bu kadar netiz dimi zahrada
Yaaa inanılmaz tatlııııı yerim onu ben teyzesi yesinn
İnşallah dün deneyemedik yaaa eşimin kız kardeşi bizde kaldı Bugün denicez artık tutarsa Allah kerim
kız boşver her yol mübahh ah teyzesii pipi gördük biz dünn bak son mesajlarıma gitti pembikler

Aaaaaa bi oğlan daha geliyor yaniiii ne cok oğlan oldu bu sene ya tutturamadık bu sefer .
Ama olsun sağlıklı olsundaaa

yaaaa çok sevindim maşallah bizim içinde dua et

Gerçekten mi gözünüz aydııın şükürler olsun sağlıkla kavuşmakta nasip olsun inşallah

Reactions: kgm
Hayırlı olsun benimde 2yildan fazla oldu ne gibi tedaviler uygulandı

Kizlar ben 27 eylül de 11 haftalık bebegimi düşürdüm, sonrasinda 2 haftadan fazla kanamam devam etti ve dun yani 21 ekimde korunmAdN denedik sizce tutma ihtimali var mıdır yumurtlama ne zaman bilmediğim için..
ASLINDA DAHA uzun korunacaktır ama ben çok etkilendiğim bir rüya gördüm bebegimi doğuruyor oğlum oluyormuş konuşuyormuş benimle sarılıyorum iyi ki senden vazgecmedim diyorum.. gerçek gibiydi oyke sandım uyandığımda neye ugradigimi şaşırdım cok ağladım saat sabah tam 6 .. ezan okunuyordu.. bana verilmiş gibi hissettim oyuzden cok inanıyorum sabah görülen rüyalar tutarmis insallah Rabbım gönlüme göre verir

Hayırlı olsun benimde 2yildan fazla oldu ne gibi tedaviler uygulandı
Aslında aşılama tedavisine baslayacaktik, fiziksel hiç bı sorun yoktu, hormon testleri duzgundu, hsg temizdi ,eşimin testleri de iyiydi ,sperm DNA hasar testi bile yaptırdık o da normaldi.. bu ay bal polen propolis karışımı kullandık eşim de bende , onun haricinde hiç bişey yok , regl olmayı ve tedaviye başlamayı bekliyordum. Hayırlısıyla güzel devam eder inşallah

Böyle görünce umut oluyorsunuz bize demek ki hiç düşünmediğin anda oluyor senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Reactions: kgm
Canım bal polen propolis karışımı hangi marka kullandın. Bi de günde kaç kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…