-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.161
Evet evet pamuklu candır günde bi kaç kez bile değiştirmek gerekiyor zatenKuzum sadece sana değil normal bizler içinde tayt, tanga zararlı. Hava alabilen, pamuklu çamaşirlar giy. Bol şeyler giymeye çalış dar hava almayan kiyafetler kadın sağligi için hep zarar bide gebesin sen..Rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin
Bence keramet uzun pikte ya gören üst üste ilişkiye devam etsin bu kadar netiz dimi zahrada
kız boşver her yol mübahhYaaa inanılmaz tatlııııı yerim onu benteyzesi yesinn
İnşallah dün deneyemedik yaaa eşimin kız kardeşi bizde kaldıBugün denicez artık tutarsa Allah kerim
AaaaaaEvet evet pamuklu candır günde bi kaç kez bile değiştirmek gerekiyor zatenbol şeyler zaten hayat kurtarıcıı En kısa zamanda size olsun inşşş çok teşekkür ederim. Burdaki herkes dualarımda
Bence keramet uzun pikte ya gören üst üste ilişkiye devam etsin bu kadar netiz dimi zahrada
kız boşver her yol mübahhah teyzesii pipi gördük biz dünn bak son mesajlarıma gitti pembikler
yaaaa çok sevindim maşallah bizim içinde dua etKizlarrr sabah kaset test silikti,öğlen çıktım işten dayanamadi, kan testi yaptırdım 76cikti değer çok yeni henüz sanırım, pazar yeniden test yaptırıp değeri kontrol edicem bakalım,umarım güzel ilerler. Hala inanamıyorum 2 yılın sonunda ,Rabbime bin şükür
Çok teşekkürler, isteyen herkesin olsun inşallah hepimizinyaaaa çok sevindim maşallah bizim içinde dua et
YaaaOlmadı canim negatif çıktı
Gerçekten mi gözünüz aydııın şükürler olsun sağlıkla kavuşmakta nasip olsun inşallahKizlarrr sabah kaset test silikti,öğlen çıktım işten dayanamadi, kan testi yaptırdım 76cikti değer çok yeni henüz sanırım, pazar yeniden test yaptırıp değeri kontrol edicem bakalım,umarım güzel ilerler. Hala inanamıyorum 2 yılın sonunda ,Rabbime bin şükür
Bende aşılamaya gerek kalmaz İnşallah kendiliğinden tutmuştur diyorumYanlış anladın aşılama olmadım kendi çatlamış döllenirse tutacak 1 kasımda test yapcam
Hayırlı olsun benimde 2yildan fazla oldu ne gibi tedaviler uygulandıKizlarrr sabah kaset test silikti,öğlen çıktım işten dayanamadi, kan testi yaptırdım 76cikti değer çok yeni henüz sanırım, pazar yeniden test yaptırıp değeri kontrol edicem bakalım,umarım güzel ilerler. Hala inanamıyorum 2 yılın sonunda ,Rabbime bin şükür
Çok teşekkürler,hepimize insallahhhGerçekten mi gözünüz aydııın şükürler olsun sağlıkla kavuşmakta nasip olsun inşallah
Aslında aşılama tedavisine baslayacaktik, fiziksel hiç bı sorun yoktu, hormon testleri duzgundu, hsg temizdi ,eşimin testleri de iyiydi ,sperm DNA hasar testi bile yaptırdık o da normaldi.. bu ay bal polen propolis karışımı kullandık eşim de bende , onun haricinde hiç bişey yok , regl olmayı ve tedaviye başlamayı bekliyordum. Hayırlısıyla güzel devam eder inşallahHayırlı olsun benimde 2yildan fazla oldu ne gibi tedaviler uygulandı
Böyle görünce umut oluyorsunuz bize demek ki hiç düşünmediğin anda oluyor senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAslında aşılama tedavisine baslayacaktik, fiziksel hiç bı sorun yoktu, hormon testleri duzgundu, hsg temizdi ,eşimin testleri de iyiydi ,sperm DNA hasar testi bile yaptırdık o da normaldi.. bu ay bal polen propolis karışımı kullandık eşim de bende , onun haricinde hiç bişey yok , regl olmayı ve tedaviye başlamayı bekliyordum. Hayırlısıyla güzel devam eder inşallah
Canım bal polen propolis karışımı hangi marka kullandın. Bi de günde kaç kaşıkAslında aşılama tedavisine baslayacaktik, fiziksel hiç bı sorun yoktu, hormon testleri duzgundu, hsg temizdi ,eşimin testleri de iyiydi ,sperm DNA hasar testi bile yaptırdık o da normaldi.. bu ay bal polen propolis karışımı kullandık eşim de bende , onun haricinde hiç bişey yok , regl olmayı ve tedaviye başlamayı bekliyordum. Hayırlısıyla güzel devam eder inşallah
Aaayy gızz sen 6 ay korunmayacak mıydın hayırdııııır3 gündür pik bugün çok büyük bi baş ağrısıyla uyandım. Hala başım çatlıyor gibi