- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.081
Evet verdi hiç sorun yokEşin baktırdı mı hiç spermiyogram testi verdi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet verdi hiç sorun yokEşin baktırdı mı hiç spermiyogram testi verdi mi
@msh çok memnunummm o kadar memnunum kii sapık gibi herkesi bu poliçeye dahil etmek istiyorum gören beni sigorta firmasında çalışıyo sanıcak benim doktorumun muayenesi 440 tl doğum paketi de 14 bin. Ama ben 4 bine sigorta yaptırdım 10 bin kardayım ay nasıl sevmeyeyim beni bu sigortayla tanıştıran canım zahradam hamilelikten önce mutlka yaptırmaya bakın kızlar, hamilelikten sonra yapılan 2 sigorta var 2si de çoğu hastanede ve çoğu doktorda geçmiyor haberiniz olsun. Çoğu hamile arkadaşımız yaptırmadığına pişman çünkü muayeneler tahliller gerçekten para su gibi akıyor.kuzu anadolu sigortanın beklemesizdi lari ve ben ondan yaptırdık son adet tarihin sigortadan sonra olcak sadece yani 1 hafta sonra hamile kalabilirsin kapsıyor o zaman ikili üçlü dörtlü testleri şeker yüklemesi normal sezaryen tüm muayeneler porf doçent fark etmez 3800 ben ödedim 4000 lari ödedii detaylı ultrasonu karşılamıyor sadece
Benimki anadolu sigorta canim beklemesiz, tamamlayıcı sağlik sigortası..10 defa muayene hakkin oluyor, doğum ücretin oluyor, diş ücreti, fizik tedavi, covid tedavisi ve bir çok hastaliklarda geçerli..Sigorta Onaylandığı andan itibaren hamile kalmanda sıkıntı yok. Benimki bursada 25 tane özel hastenede geçerli..Sadece 3 hastanede geçmiyor onların kendi sigortaları var o yüzden hicbir sigorta firmasiyla anlaşmıyorlar biz memnunuz. Doktorun özel muayenehanesine gitmeyi tercih etmiyorum çünkü gebeligin nasıl geçicegini bilmediğim için özellikle yenidoğan yoğun bakim ünitesi olan özel hastaneleri tercih ettim ve her saat ulaşabileceğim bir doktor seçimim oldu..Senin beklentilerine göre isteklerine göre muhakkak olurPeki bu anadolu sigorta özel hastaneleride kapsıyor mu yoksa sadece devlet hastaneleri mi kapsıyor ayrıca açıklaöa için çok teşekkür ederim
Canim senden hiç rahim filmi istediler mi tüplerine bakıldı mı ?Evet verdi hiç sorun yok
O zaman çok mu streslisin stresi atman lazımEvet verdi hiç sorun yok
Hemen belirdiyse çizginiz çok yüksek ihtimalle var sabah hemen kan verinKizlar merhaba, az önce test yaptım,sizce gebelik var miEki Görüntüle 2937945
Hemen belirdi, bu kadar silik olunca emin olamadım, sabah erkenden ise gidiyorum ama akşam vereceğim mutlakaHemen belirdiyse çizginiz çok yüksek ihtimalle var sabah hemen kan verin
Evet hayırlı olsun bat ne zamandıKizlar merhaba, az önce test yaptım,sizce gebelik var miEki Görüntüle 2937945
Çok teşekkür ederim, 17-18 gibi olmaliydim , normalde 15 i ama yumurtlama geç olduEvet hayırlı olsun bat ne zamandı
gözün aydın darısı bizim başımızaÇok teşekkür ederim, 17-18 gibi olmaliydim , normalde 15 i ama yumurtlama geç oldu
Kuzuuum cıktı mı göbiiş sen ondan haber ver@msh çok memnunummm o kadar memnunum kii sapık gibi herkesi bu poliçeye dahil etmek istiyorum gören beni sigorta firmasında çalışıyo sanıcak benim doktorumun muayenesi 440 tl doğum paketi de 14 bin. Ama ben 4 bine sigorta yaptırdım 10 bin kardayım ay nasıl sevmeyeyim beni bu sigortayla tanıştıran canım zahradam hamilelikten önce mutlka yaptırmaya bakın kızlar, hamilelikten sonra yapılan 2 sigorta var 2si de çoğu hastanede ve çoğu doktorda geçmiyor haberiniz olsun. Çoğu hamile arkadaşımız yaptırmadığına pişman çünkü muayeneler tahliller gerçekten para su gibi akıyor.
Canım özel muayenesi olan doktorlarda özel hastanelerde dogum yaptırıyor yanlıs bilgi olmasın.Benimki anadolu sigorta canim beklemesiz, tamamlayıcı sağlik sigortası..10 defa muayene hakkin oluyor, doğum ücretin oluyor, diş ücreti, fizik tedavi, covid tedavisi ve bir çok hastaliklarda geçerli..Sigorta Onaylandığı andan itibaren hamile kalmanda sıkıntı yok. Benimki bursada 25 tane özel hastenede geçerli..Sadece 3 hastanede geçmiyor onların kendi sigortaları var o yüzden hicbir sigorta firmasiyla anlaşmıyorlar biz memnunuz. Doktorun özel muayenehanesine gitmeyi tercih etmiyorum çünkü gebeligin nasıl geçicegini bilmediğim için özellikle yenidoğan yoğun bakim ünitesi olan özel hastaneleri tercih ettim ve her saat ulaşabileceğim bir doktor seçimim oldu..Senin beklentilerine göre isteklerine göre muhakkak olur
Ya çok inanasim gelmiyor ,test filan yanlıştır belki , kan yaptırana kadar moda giremicem.. çok üzülürümgözün aydın darısı bizim başımıza
merhaba , yumurtlamanızdan sonra 7.günde mi çıktı ? anlayamadımÇok teşekkür ederim, 17-18 gibi olmaliydim , normalde 15 i ama yumurtlama geç oldu
Hayırlı olsun canım. Bat öncesi test yapmış mıydın yineKizlar merhaba, az önce test yaptım,sizce gebelik var miEki Görüntüle 2937945
Evet bakıldı 6ay kadar oldu ama bu gittiğim doktor sonuçları inceledi hiç memnun kalmadı belki tekrar yaparız dedi.onceki doktor hafif yapışıklık vardı açıldı dedi bu gittiğim doktorda tam açılmamış dedi.o kadar para ver anlamadığımız içinde güveniyoruz doktorlara maalesef hepsi bir olmuyor.onun bir doktorun dediğine inanmayinCanim senden hiç rahim filmi istediler mi tüplerine bakıldı mı ?
Yok yumurtlama 3-4-5 net yakalayamadım, ovulasyon testim kalmamıştı, yumurtlamadan 15 gün sonraya denk geliyor aslında, test doğruysa tabikiiiimerhaba , yumurtlamanızdan sonra 7.günde mi çıktı ? anlayamadım
2 gün önce yaptığımda negatifti, benim döngü biraz karıştı ama regli 2-3 gün geçtikten sonra çıktı kaset testte, daha kan baktıramadım, akşam baktıracam, daha net bişey söyleyebilirim o zamanHayırlı olsun canım. Bat öncesi test yapmış mıydın yine
Stres yapmıyorum desem yalan olur.ister istemez düşünüyorsunO zaman çok mu streslisin stresi atman lazım