Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzu anadolu sigortanın beklemesizdi lari ve ben ondan yaptırdık son adet tarihin sigortadan sonra olcak sadece yani 1 hafta sonra hamile kalabilirsin kapsıyor o zaman :KK70: ikili üçlü dörtlü testleri şeker yüklemesi normal sezaryen tüm muayeneler porf doçent fark etmez 3800 ben ödedim 4000 lari ödedii detaylı ultrasonu karşılamıyor sadece
@msh çok memnunummm o kadar memnunum kii sapık gibi herkesi bu poliçeye dahil etmek istiyorum gören beni sigorta firmasında çalışıyo sanıcak 😂 benim doktorumun muayenesi 440 tl doğum paketi de 14 bin. Ama ben 4 bine sigorta yaptırdım 10 bin kardayım 😂 ay nasıl sevmeyeyim beni bu sigortayla tanıştıran canım zahradam :KK19:hamilelikten önce mutlka yaptırmaya bakın kızlar, hamilelikten sonra yapılan 2 sigorta var 2si de çoğu hastanede ve çoğu doktorda geçmiyor haberiniz olsun. Çoğu hamile arkadaşımız yaptırmadığına pişman çünkü muayeneler tahliller gerçekten para su gibi akıyor.

Peki bu anadolu sigorta özel hastaneleride kapsıyor mu yoksa sadece devlet hastaneleri mi kapsıyor 😊 ayrıca açıklaöa için çok teşekkür ederim😍
Benimki anadolu sigorta canim beklemesiz, tamamlayıcı sağlik sigortası..10 defa muayene hakkin oluyor, doğum ücretin oluyor, diş ücreti, fizik tedavi, covid tedavisi ve bir çok hastaliklarda geçerli..Sigorta Onaylandığı andan itibaren hamile kalmanda sıkıntı yok. Benimki bursada 25 tane özel hastenede geçerli..Sadece 3 hastanede geçmiyor onların kendi sigortaları var o yüzden hicbir sigorta firmasiyla anlaşmıyorlar biz memnunuz. Doktorun özel muayenehanesine gitmeyi tercih etmiyorum çünkü gebeligin nasıl geçicegini bilmediğim için özellikle yenidoğan yoğun bakim ünitesi olan özel hastaneleri tercih ettim ve her saat ulaşabileceğim bir doktor seçimim oldu..Senin beklentilerine göre isteklerine göre muhakkak olur

Kizlar merhaba, az önce test yaptım,sizce gebelik var mi
IMG_20211022_043056.jpg

@msh çok memnunummm o kadar memnunum kii sapık gibi herkesi bu poliçeye dahil etmek istiyorum gören beni sigorta firmasında çalışıyo sanıcak 😂 benim doktorumun muayenesi 440 tl doğum paketi de 14 bin. Ama ben 4 bine sigorta yaptırdım 10 bin kardayım 😂 ay nasıl sevmeyeyim beni bu sigortayla tanıştıran canım zahradam :KK19:hamilelikten önce mutlka yaptırmaya bakın kızlar, hamilelikten sonra yapılan 2 sigorta var 2si de çoğu hastanede ve çoğu doktorda geçmiyor haberiniz olsun. Çoğu hamile arkadaşımız yaptırmadığına pişman çünkü muayeneler tahliller gerçekten para su gibi akıyor.
Kuzuuum cıktı mı göbiiş sen ondan haber ver🤣🤣🤣

Benimki anadolu sigorta canim beklemesiz, tamamlayıcı sağlik sigortası..10 defa muayene hakkin oluyor, doğum ücretin oluyor, diş ücreti, fizik tedavi, covid tedavisi ve bir çok hastaliklarda geçerli..Sigorta Onaylandığı andan itibaren hamile kalmanda sıkıntı yok. Benimki bursada 25 tane özel hastenede geçerli..Sadece 3 hastanede geçmiyor onların kendi sigortaları var o yüzden hicbir sigorta firmasiyla anlaşmıyorlar biz memnunuz. Doktorun özel muayenehanesine gitmeyi tercih etmiyorum çünkü gebeligin nasıl geçicegini bilmediğim için özellikle yenidoğan yoğun bakim ünitesi olan özel hastaneleri tercih ettim ve her saat ulaşabileceğim bir doktor seçimim oldu..Senin beklentilerine göre isteklerine göre muhakkak olur
Canım özel muayenesi olan doktorlarda özel hastanelerde dogum yaptırıyor yanlıs bilgi olmasın. 🥲🥲

Canim senden hiç rahim filmi istediler mi tüplerine bakıldı mı ?
Evet bakıldı 6ay kadar oldu ama bu gittiğim doktor sonuçları inceledi hiç memnun kalmadı belki tekrar yaparız dedi.onceki doktor hafif yapışıklık vardı açıldı dedi bu gittiğim doktorda tam açılmamış dedi.o kadar para ver anlamadığımız içinde güveniyoruz doktorlara maalesef hepsi bir olmuyor.onun bir doktorun dediğine inanmayin

Hayırlı olsun canım. Bat öncesi test yapmış mıydın yine
2 gün önce yaptığımda negatifti, benim döngü biraz karıştı ama regli 2-3 gün geçtikten sonra çıktı kaset testte, daha kan baktıramadım, akşam baktıracam, daha net bişey söyleyebilirim o zaman

X