Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalar aynı anda çatlamıyor mu? Sende 4 kere mi çatlama oldu o zaman.. Regl günüm değişmesin bi o normal kalsın

Bende çocuk istediğimden beri psikolojim bozuldu
1 yıl boyunca bende öyleydim doktor zamanımı çaldı bana gebelik için progestan verdi ne zaman doktor değiştirdim olucak ya dedim şimdiki doktorum gerçekten çok iyi 4 aydır buna gidiyorum bu doktorda yumurtam çatladı ya hala inanamıyorum belki döllenmicek orasını bilemem ama 1 yıldır olmayan şey 4 ayda oldu inşallah döllenir ve hamilelik haberimi alırım ama şimdiki doktoruma çok güveniyorum doktor gerçekten çok çok önemli

Peki bu anadolu sigorta özel hastaneleride kapsıyor mu yoksa sadece devlet hastaneleri mi kapsıyor ayrıca açıklaöa için çok teşekkür ederim

Yaaa uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim bir arastıralım olmazsa sigorta şirketleriyle görüşeyim

Peki bu anadolu sigorta özel hastaneleride kapsıyor mu yoksa sadece devlet hastaneleri mi kapsıyor ayrıca açıklaöa için çok teşekkür ederim
Kız devlette bunlsr ücretli değil ki zaten özelleri kapsıyor tabi internete anadolu tamamlayıcı geçen hastaneler yaz şehrini seç sıralanıyor geçen yerler istanbuldaysan medipoller derindere medicana kolan medicine medicalparklar avrasya hatırladığım bunlar

13 Ekim'de Ovitrelle oldum. Beyaz akıntım var, ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor, bugün de sol göğsüm sızladı. Gerçekten iyi bir ay mı yoksa kötü mü anlamadım. Progestan fitil yüzünden çamaşırım hep ıslak heppp

İnşallah Allah gönlüne göre versin.benimde 4.doktorum hep diyorum belki göremedikleri bir şey var diye hep değiştirdim .Hepside yumurtalarının çok iyi olduğunu hiç bir sıkıntı olmadığını söylediler ama maalesef olmuyor

Kist olursa adetin 3,4gunu ultrason la görünür

Hayırlara vesile olsun inşallah canim güzel haberlerle gelirsin bize

Eşin baktırdı mı hiç spermiyogram testi verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…