- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.061
Yumurtalar aynı anda çatlamıyor mu? Sende 4 kere mi çatlama oldu o zaman.. Regl günüm değişmesin bi o normal kalsınOlur bence çünkü ben cumartesi pazar çatlama yaşadım doktor cumadan anladı o zaman catlicani,iliski olmasin dedi. 4 yumurta gördü çünkü. sonra pazartesi gittim yarından itibaren olsun d emişti diğerleri de catlicak faaln diye yine olamdida yumurta sayısına bağlı bence. regl değişmiyor ilkine göre oluyor yani ilk yumurtlamaya göre. Bu gecen aydi
1 yıl boyunca bende öyleydim doktor zamanımı çaldı bana gebelik için progestan verdi ne zaman doktor değiştirdim olucak ya dedim şimdiki doktorum gerçekten çok iyi 4 aydır buna gidiyorum bu doktorda yumurtam çatladı ya hala inanamıyorum belki döllenmicek orasını bilemem ama 1 yıldır olmayan şey 4 ayda oldu inşallah döllenir ve hamilelik haberimi alırımBende çocuk istediğimden beri psikolojim bozuldu
Hiç belli olmaz canım, klomenden sonr mutlaka kontrole gitYok kuzum dün denedim. Göğüs ağrısı yaptı bende. Dün acaba mı diye test yaptım negatif çıktı... Doktora gitmek istemiyorum yaYarın bat günüm.. Kist olunca regl kanında belli oluyor mu? Belli oluyorsa 3. günü gene gideyim
Peki bu anadolu sigorta özel hastaneleride kapsıyor mu yoksa sadece devlet hastaneleri mi kapsıyorkuzu anadolu sigortanın beklemesizdi lari ve ben ondan yaptırdık son adet tarihin sigortadan sonra olcak sadece yani 1 hafta sonra hamile kalabilirsin kapsıyor o zamanikili üçlü dörtlü testleri şeker yüklemesi normal sezaryen tüm muayeneler porf doçent fark etmez 3800 ben ödedim 4000 lari ödedii detaylı ultrasonu karşılamıyor sadece
Yaaa uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim bir arastıralım olmazsa sigorta şirketleriyle görüşeyimTatlım benım yaptırdıgım allianz modüler saglık sigortasına dogum paketi eklettirdim. Ben eski bir allianz müsterisi ve sigortalı calısan oldugum icin rakam biraz daha uygun tutuldu. Ve 5 ay bekleme süresi verdiler. Z zahrada yanlıs hatırlamıyosam onda anadolunun tamamlayıcı sigortası var dogum paketli. Tamamlayıcı olanlar sadece sgk ile anlasması olan özel hastanelerde geçerli. Allianz modüler sağlık sigortası(dogum paketli) cogu özel hastanede geçerli oldugu doğrudan ödeme yöntemi oldugu gibi birde özel muayenesi olan doktorlarda sana fatura keserse sen bunu allianza bildiriyosun sana sonradan ödeme yapıyolar parasını. 2 sene dogum paketini policene ekletmen gerekiyor. Anadolu sigortaya göre 4-5 bin tl daha fazla para ödemiş olacağım fakat doktor seçimim , hastane secimim serbest oldugundan dolayı 4-5 bin tl cokta büyük rakam değil hamilelik ve dogumda bence. Ben totalde 2 sene dogum paketine 8-9 bin tl yatırmıs olacağım(kendi modüler saglık sigortam harici)
Kız devlette bunlsr ücretli değil ki zaten özelleri kapsıyor tabi internete anadolu tamamlayıcı geçen hastaneler yaz şehrini seç sıralanıyor geçen yerler istanbuldaysan medipoller derindere medicana kolan medicine medicalparklar avrasya hatırladığım bunlarPeki bu anadolu sigorta özel hastaneleride kapsıyor mu yoksa sadece devlet hastaneleri mi kapsıyorayrıca açıklaöa için çok teşekkür ederim
Evet catlatma ignesi olursa bence aynı anda çatlıyorYumurtalar aynı anda çatlamıyor mu? Sende 4 kere mi çatlama oldu o zaman.. Regl günüm değişmesin bi o normal kalsın
Kiz reglim benimde aşırı düzenli 2 kez kullandım klomen hiç bozulmadı döngüm şükür.kistten ben de korktum hiç olmadı merak etmeYumurtalar aynı anda çatlamıyor mu? Sende 4 kere mi çatlama oldu o zaman.. Regl günüm değişmesin bi o normal kalsın
Canim naptin yaHiç belli olmaz canım, klomenden sonr mutlaka kontrole git
Cumartesi randevum beklemek zooorCanim naptin ya
Her sey güzel olur inşallah hayirlisiylaCumartesi randevum beklemek zooor
İnşallah Allah gönlüne göre versin.benimde 4.doktorum hep diyorum belki göremedikleri bir şey var diye hep değiştirdim .Hepside yumurtalarının çok iyi olduğunu hiç bir sıkıntı olmadığını söylediler ama maalesef olmuyor1 yıl boyunca bende öyleydim doktor zamanımı çaldı bana gebelik için progestan verdi ne zaman doktor değiştirdim olucak ya dedim şimdiki doktorum gerçekten çok iyi 4 aydır buna gidiyorum bu doktorda yumurtam çatladı ya hala inanamıyorum belki döllenmicek orasını bilemem ama 1 yıldır olmayan şey 4 ayda oldu inşallah döllenir ve hamilelik haberimi alırımama şimdiki doktoruma çok güveniyorum doktor gerçekten çok çok önemli
Kist olursa adetin 3,4gunu ultrason la görünürYok kuzum dün denedim. Göğüs ağrısı yaptı bende. Dün acaba mı diye test yaptım negatif çıktı... Doktora gitmek istemiyorum yaYarın bat günüm.. Kist olunca regl kanında belli oluyor mu? Belli oluyorsa 3. günü gene gideyim
Hayırlara vesile olsun inşallah canim güzel haberlerle gelirsin bize13 Ekim'de Ovitrelle oldum. Beyaz akıntım var, ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor, bugün de sol göğsüm sızladı. Gerçekten iyi bir ay mı yoksa kötü mü anlamadım. Progestan fitil yüzünden çamaşırım hep ıslak heppp
Ben hala regl olamadım ya 32. Gün oldu, sen ne durumdasın kuzum?Yaptım canım ama negatiftikeşke pozitife dönse Ama belirtiler de gitti
Benim de 32. gün. Yarın olacak gibiyim baya bi ağrım varBen hala regl olamadım ya 32. Gün oldu, sen ne durumdasın kuzum?
Eşin baktırdı mı hiç spermiyogram testi verdi miİnşallah Allah gönlüne göre versin.benimde 4.doktorum hep diyorum belki göremedikleri bir şey var diye hep değiştirdim .Hepside yumurtalarının çok iyi olduğunu hiç bir sıkıntı olmadığını söylediler ama maalesef olmuyor
Bende son 10 gündür falan reglin ilk günüymüşçesine ağrı var, bugün arttı bel ağrısıda eşlik ediyorBenim de 32. gün. Yarın olacak gibiyim baya bi ağrım var