- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.001
Kiz bunu yaptım uyudum kalktım şuna bakHaydii sen beni bekliyosun belliiiii
Canım geçen gün bana da oldu böyle ilk çıkmadı sonra atmak için elime aldım aynı böyleydi sonraki gün sabah test yaptım negatif ilk defa kuruma çizgisi görmüş oldum laboquickte emin olmak için sabah tekrarla bence ben de çok heyecanlandım sevindim ama hüsran...Testi yaptım simit yedim hızlıca baktım negatfti 4saattir uyuyorum nobetten geldim bi baktım böyle laboquick daha önce sonradan hiç böyle olmazdı sizce bu ne
allahım neler düşünüyoruz artık bende insan lara bakıp aaa sen hamilesin demesini bekliyorumAcaba gebelik testi alsam bi mucize olarak gebe kaldığımı öğrenir miyim asjfkf
Anladim canım zaten sevinmedim ama bu pembe renk kuruma çizgisi değildirler çok sonra çıktı heralde bekle bekle bozuluodur hayırlısı olsun yeni testte cikmadi cunkuCanım geçen gün bana da oldu böyle ilk çıkmadı sonra atmak için elime aldım aynı böyleydi sonraki gün sabah test yaptım negatif ilk defa kuruma çizgisi görmüş oldum laboquickte emin olmak için sabah tekrarla bence ben de çok heyecanlandım sevindim ama hüsran...
Amanınnn hemen bitane daha tekrarlıyosun böyle kuruma cizgisi olcağını sanmıyorum hamilesin benceKiz bunu yaptım uyudum kalktım şuna bak
Bomboş 15dakka olduAmanınnn hemen bitane daha tekrarlıyosun böyle kuruma cizgisi olcağını sanmıyorum hamilesin bencecabuk tekrar yapıp at bana
Demee yaBomboş 15dakka oldu
2 gün daha bekle bakalım belkı daha idrara tam yansımıyodur… cumartesi sabah ilk idrarla yap benceGecen pazartesi catlamisti
Tamam canims öyle yapim=)2 gün daha bekle bakalım belkı daha idrara tam yansımıyodur… cumartesi sabah ilk idrarla yap bence
Geçen ay birebir aynısı oldu canım, daha önceki laboquick testlerde çizgi bile çıkmamıştı. Bu şekilde olunca umutlanmıştım ama negatif sonuçlandı. Regl oldumTesti yaptım simit yedim hızlıca baktım negatfti 4saattir uyuyorum nobetten geldim bi baktım böyle laboquick daha önce sonradan hiç böyle olmazdı sizce bu ne
Ajdlflflfl alemizallahım neler düşünüyoruz artık bende insan lara bakıp aaa sen hamilesin demesini bekliyorum
Sağol canım benım inşallah hepimize AminHerşey gönlünce olsun canım, bu süreçte kolaylıklar diliyorum
Aman umut hırsızı bu testlerde bence adet gecikmesi gerçekten önemli çok safız acele acele yapıyoruzGeçen ay birebir aynısı oldu canım, daha önceki laboquick testlerde çizgi bile çıkmamıştı. Bu şekilde olunca umutlanmıştım ama negatif sonuçlandı. Regl oldum
Çok üzüldüm canım ya kısmet Kasım ayına her ay heyecanla bekleyip sonunda hüsran yaşıyoruz.gerci benim kasımdan da ümidim yok ama kistten dolayı nasip artikBeni silebilirsiniz kızlar adetim başladı 16 sında baslayip bugün sabah a kadar lekelenmem oldu bi umut bekliyodm ama kirmizilari gördüm