Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba gebelik testi alsam bi mucize olarak gebe kaldığımı öğrenir miyim asjfkf🤣🤣

Testi yaptım simit yedim hızlıca baktım negatfti 4saattir uyuyorum nobetten geldim bi baktım böyle laboquick daha önce sonradan hiç böyle olmazdı sizce bu ne

Eklentiler

• 20211021_130831.jpg
    20211021_130831.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 87
Testi yaptım simit yedim hızlıca baktım negatfti 4saattir uyuyorum nobetten geldim bi baktım böyle laboquick daha önce sonradan hiç böyle olmazdı sizce bu ne
Canım geçen gün bana da oldu böyle ilk çıkmadı sonra atmak için elime aldım aynı böyleydi sonraki gün sabah test yaptım negatif ilk defa kuruma çizgisi görmüş oldum laboquickte emin olmak için sabah tekrarla bence ben de çok heyecanlandım sevindim ama hüsran...

Canım geçen gün bana da oldu böyle ilk çıkmadı sonra atmak için elime aldım aynı böyleydi sonraki gün sabah test yaptım negatif ilk defa kuruma çizgisi görmüş oldum laboquickte emin olmak için sabah tekrarla bence ben de çok heyecanlandım sevindim ama hüsran...
Anladim canım zaten sevinmedim ama bu pembe renk kuruma çizgisi değildirler çok sonra çıktı heralde bekle bekle bozuluodur hayırlısı olsun yeni testte cikmadi cunku

Son düzenleme:
Kızlar 17 sinde pik görmüştüm silikleşti gittikçe yinede ovülasyon testlerine devam ettim bugün yaptığım test de düne göre koyu çıktı acaba tekrar pik görme ihtimalim var mı ? 2. defa yumurtlama olabilir mi ?

Geçen ay birebir aynısı oldu canım, daha önceki laboquick testlerde çizgi bile çıkmamıştı. Bu şekilde olunca umutlanmıştım ama negatif sonuçlandı. Regl oldum

Geçen ay birebir aynısı oldu canım, daha önceki laboquick testlerde çizgi bile çıkmamıştı. Bu şekilde olunca umutlanmıştım ama negatif sonuçlandı. Regl oldum
Aman umut hırsızı bu testlerde bence adet gecikmesi gerçekten önemli çok safız acele acele yapıyoruz

Beni silebilirsiniz kızlar adetim başladı 16 sında baslayip bugün sabah a kadar lekelenmem oldu bi umut bekliyodm ama kirmizilari gördüm 😔😔😔😔

Beni silebilirsiniz kızlar adetim başladı 16 sında baslayip bugün sabah a kadar lekelenmem oldu bi umut bekliyodm ama kirmizilari gördüm 😔😔😔😔
Çok üzüldüm canım ya kısmet Kasım ayına her ay heyecanla bekleyip sonunda hüsran yaşıyoruz.gerci benim kasımdan da ümidim yok ama kistten dolayı nasip artik

X