Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelik sağlıklı sıhhatli evlâd olması ayı gününü asla düşünme nasip ne zamansa olacaktir.Hersey normal ise çok takılmadan beklemek en güzeli. Bunu problem gibi düşünmemek aylara senelere takilmamak lazım herşeyin bir vakti vardır Allah herkese çabalarının karşılığını versin 😉
Guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz kuzum insallah ilk aşılama ile mutlu haberi alırız senden burda şunu iyi anladım belki bu ay da umudu kesiyoruz ama gebe kalanların mutluluğu bile yetiyor insana olmadığının üzüntüsünü unutuyor başkasının mutlu haberiyle ❤🥰

Ben yine dayanamadım 4 gün kala test yspıp negatifi görüp oturdum yerimde.😞bu aydan da umudum kalmadı.
Kızlar bal polen propolis karışımı işe yarıyor mu kullandınız mı hiç. Prolaktini arttrıyor mu incir gibi😞😞😞

Ben yine dayanamadım 4 gün kala test yspıp negatifi görüp oturdum yerimde.😞bu aydan da umudum kalmadı.
Kızlar bal polen propolis karışımı işe yarıyor mu kullandınız mı hiç. Prolaktini arttrıyor mu incir gibi😞😞😞
Canim ben bu ay kullandım polen propolis arı sütü takviyesi aldim. Klomen kullandım bu ay 3 yumurtam oluştu. Bence işe yarıyor. Önceki 2 ay 2 şer yumurta oluşmuştu

Canim ben bu ay kullandım polen propolis arı sütü takviyesi aldim. Klomen kullandım bu ay 3 yumurtam oluştu. Bence işe yarıyor. Önceki 2 ay 2 şer yumurta oluşmuştu
Canım hangi markayı aldın polen propolis arı sütü karışımında. Bi de nasıl kullandın. Hrr sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yencek diye gördüm formlarda. Bir de prolaktin değerin yükselmiş mi baktırdın mı🙏

Canım hangi markayı aldın polen propolis arı sütü karışımında. Bi de nasıl kullandın. Hrr sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yencek diye gördüm formlarda. Bir de prolaktin değerin yükselmiş mi baktırdın mı🙏
Prolaktine bakmadum cnm. Onu bilemiyorum.beeo up arı sütü polen propolis takviyesi aldim. Günde 2 kez kullanıyorum.

Guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz kuzum insallah ilk aşılama ile mutlu haberi alırız senden burda şunu iyi anladım belki bu ay da umudu kesiyoruz ama gebe kalanların mutluluğu bile yetiyor insana olmadığının üzüntüsünü unutuyor başkasının mutlu haberiyle ❤🥰

Kalbinin güzelliğiyle alakalı işte o yüzden burası iyi ki var 🤩burası bana çok şey kattı. Çok güzel kişilerde tanıdım. Mutluluk da sıkıntı da paylaştıkça iyi geliyor. Ayrıca çoook teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤🤲

Kızlar galiba bugün yumurtluyorum🤣
Kasık ağrım ve akıntımdan süphelenip yaptım pik olmuş. Şeytan dürtüyor dene dene diye🙄😬😬

Eklentiler

• E27128FF-F5AB-4868-9949-7D429788FD65.jpeg
    E27128FF-F5AB-4868-9949-7D429788FD65.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 60
Ama bi yandan da dedi ki 16.10 tarihinden sonra olabilir kasımı beklemene gerek yok bak konusmayı attım sana özelden🤣 kadın kafamı karıstırdı

Evet gördüm ıstersen ekimin içinde ol fark etmez adeti ne zaman olduğun önemli değil 16.10 dan sonra olda diyor 🤣 kasımı ben hesap ettim yumurtlama gördün ya adetin kasımı bulacak diye kasım dedim.yani ister ekim ol ister kasım ama 1 kere ol diyor 🤩

Evet gördüm ıstersen ekimin içinde ol fark etmez adeti ne zaman olduğun önemli değil 16.10 dan sonra olda diyor 🤣 kasımı ben hesap ettim yumurtlama gördün ya adetin kasımı bulacak diye kasım dedim.yani ister ekim ol ister kasım ama 1 kere ol diyor 🤩
Ben desem ki ben 18 ekimde adet oldum 5.günde yumurtlamısım nerden bilecekler kü ajdjdjsjjs

Sağ ol canım yardımcı olduğun için. Ben de bu sy deniyeyim o zaman. Günde iki deda derken aç karna sabah ve yatmadan önce mi
Rica ederim canım . Benim midem hassas olduğu için tok karnına içiyorum. Nasıl daha faydalı olur bilemiyorum. Ama Bir sağlık problemin varsa doktoruna danış bnce. Çünkü alerjik bünyesi olanlara zararlı olabilir.

Şimdi diyelim bugün cocuk denedim ve tuttu bu cocuk ne zaman ultrasonda belli olur ve kasımın 2.haftasında kaç haftalık gözükür🤪 bunlar önemli asjsjjsjs

X