Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar öncelikle rabbim çabamızi dualarımızı kabul etsin.
Ben 9gun önce ovitrelle oldum dün doktora gittim rahim duvarin kalın sağ tarafın güzel dedi . Kan verdim 9.4cikti normlade 5in altında olması lazımmış ama gebelik var gbi cuma gel dedi sizce ovitrelle rahim duvarini kalınlaştırmak lütfen bilgi verin??

Merhaba kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum daha önce benzer durum yaşayan varsa diye. 9 eylülde 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum daha sonra rahimdeki kan pıhtıları temizlenmediği için 28 eylülde bi daha kürtaj oldum.Normalde adet dönemi aşırı sancılı geçer aksi hiç olmadı ilaç almadan duramam ama 8 ekimde kanama başladı sıfır sancı 2 gün adet gibi kanama oldu sonra kahverengi lekeye döndü ve kahverengi lekelenme hiç bitmedi bazen çok afedersiniz aşırı kötü kokulu oluyor. İnternette araştırıyorum sürekli bazen normal bazen olmaması gerekn bi durum olduğu yazıyor ne yapmalıyım sizce bu süreç beni çok yordu hastaneye gitmek istemiyorum artık ama gitmeli miyim kafam çok karışık

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım. Kendim olmuş gibi sevindim şuan:))

kızlar günaydın bu ayki adetim biraz tuhaf oldu ilk gün iyi di fakat 2.3. gün yok denecek kadar azdı ve 3 gündür lekelenme halinde geliyor stres kaynaklı olabilir mi

KASIM ayı topiği bulamayan olursa

Ay bende bilmiyorum geçen ayda 29.günde yumurtlamıştım bakalım bugünde bi yapcam
Kuzu kaç günde bir adet oluyorsun ki? Bayağı geç yumurtlamışsın son 2 aydır. Korunma sürecin bitince, doktora gidip yumurta takibi yaptır bence. En azından vakit kazanırsın. Çünkü bu şekilde 30.gün yumurtlama 15 gün bekleme 45 günde bir adet görürsün. Yumurtlama takibinde yumurta erken büyüyüp çatladığı için süreç daha kısa sürüyor

Bende elendim arkadaşlar dün kahverengi lekelenme başlamıştı bugün kırmızılar geldi bnide silebilirsiniz... Gebe kalan arkadaşlar Allah tamamına erdirsin tekrar tebrikler. bizim gibi bekleyenlere de dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş biz bekleyenleri de unutmayın. Allah bekleyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…