-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.881
Ooooo sahalara dönülmüüüşReglimin 30.günü ovulasyon testim. Daha yeni yumurtluyorum galiba değil mi?Yani tam yumurtlama denemez ama yaklaşmış gibi. Dün cok silikti cünkü
NeredeKasım grubunu açtim gelebilirsiniz
Hoşbuldum kuzuum ay su yumurtlama olsada adet oluo denemelere başlasam artık valla
Merhaba, test yaptın mı canım? Bata 1 kaldı senin sanırımBenim de bugün 28. gün hatta 29. artık. Adete 3 gün var. Göğüs ağrısı, halsizlik falan var. İnşallah bebiş de vardır
Ay bende bilmiyorum geçen ayda 29.günde yumurtlamıştımKuzum 30 gün neyi beklemiş bu yumoşlar? Daha önceden pik olmamıştır değil mi?
Dönüyoruz yavas yavas siz bebelendiniz ben gelene kadar yahuuu yetismem lazımOoooo sahalara dönülmüüüşhadi hayırlısıı çok bekletmeden gelsin inşallah minnak
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım. Kendim olmuş gibi sevindim şuan:))Vallahi çıkıyormuş bende şok oldum hatta test bebetime yanılma mı diye düşündüm ama çok net. 11. Ayım bu ay. Ovulasyon testi yapmıyordum bir kaç aydır zaten olacaksa olur diye düşündüm tahmini yumurtlama gününde 3 gün ard arda beraber olduk , doktorum oceoan mummy FOLİK asit verdi ve teatrio diye ek gıda kullanıyordum geçen ay kovid oldum normalde korunmak gerekiyormuş ama amaaan nasıl olsa olmuyor dedik bu ayı bekliyormuş meleğimiz hakkımızda hayırlısı
Çoook teşekkür ederim rabbim size de en kısa sürede bağışlasın inşallahHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım. Kendim olmuş gibi sevindim şuan:))
Bence bi test yap canım benim emin olkızlar günaydın bu ayki adetim biraz tuhaf oldu ilk gün iyi di fakat 2.3. gün yok denecek kadar azdı ve 3 gündür lekelenme halinde geliyor stres kaynaklı olabilir mi
bence yoktur canım çünkü adetin 2. gün doktor rahmime baktı heralde olsaydı bişey gözükürdüBence bi test yap canım benim emin ol
Yaptım canım ama negatiftiMerhaba, test yaptın mı canım? Bata 1 kaldı senin sanırım
Kuzu kaç günde bir adet oluyorsun ki? Bayağı geç yumurtlamışsın son 2 aydır. Korunma sürecin bitince, doktora gidip yumurta takibi yaptır bence. En azından vakit kazanırsın. Çünkü bu şekilde 30.gün yumurtlama 15 gün bekleme 45 günde bir adet görürsün. Yumurtlama takibinde yumurta erken büyüyüp çatladığı için süreç daha kısa sürüyorAy bende bilmiyorum geçen ayda 29.günde yumurtlamıştımbakalım bugünde bi yapcam
Hadi ya sağlık olsun canım. Hangi marka testlerdi. Sanki farklı iki marka kullanmıştınBeta 3.75 çikti yani negatif testler hassas az yukselince bile gözüküyor