- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.501
Canım hayır dinlediğim bir doktor iğne etkisi değil demişti bunlar için 13.gün olmuş bir de maşallah hayırla sağlıkla ilerlesinKızlar iğne gününü saymazsak 13. Gün testim daha önce test yapmadım. İğne etkisi midir sizce?
3. Dakikada çektim fotoğrafı bir de ilk idrar değil
aaaaa çok geçmiş olsun canım öncelikle ve çok şaşırdım vardır her şeyde bir hayır görüyor musun olması da olmaması da hayır bak ben eminim iyi çıkacak ve ameliyat olduktan hemen sonra da hamile kalacaksın bolca dua edeceğim sana ben kendimden de kuşkulandım şimdi ayın 20sinde benim de kontrolüm var HSG çektirdim bu ay onu göstereceğim gerçi tertemiz dedi Cevat Hoca ama bende tedirgin oldum şimdi muayene de bunu da soracağım...Kızlar günaydın.
Nasıl başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.
Benim sürecimi hatırlayan bilir.
Ama kısa ve özet anlatayım.
3.5 senedir gebelik düşünüyorum olmuyor.
4 ay önce hsg çektirdim.sonuc temiz çıktı.
Eşim sperm testi verdi. Ileri hızlı hareketlilik biraz düşük çıktı. Ama tamamen engel değil di.
Takviye ilaç kullanıyordu 3 aylık tedavi.
Perşembe günü devlet hastahanesinde randevum vardı gittim.
Ilgisi kafama yatmadı. Geçiştirdi beni.
Neyse özel hastahaneye gittim.
Dr. Çok ilgili alakalı ve açıklayıcı bir bayandı sağolsun.
Benim her iki tarafta da kistlerim vardı.
Ben aslında onları kontrol için gitmiştim.
Dr. Baktı kistlerin yok dedi sadece sağ tarafta 1.3 mm var başka yok dedi.
Sag tarafta 7-8 tane yumurtan oluşmuş,
Sol tarafta 1 tane 18mm yumurta var dedi.
Yumurtlaman çok iyi yaşına göre dedi.
Neyse geleyim can sıkıcı kısma.
Ama....Rahim duvarın çok kalın olması gerekenden çok fazla dedi. Hemde adetin biteli 12 gun olmasına rağmen dedi.
Bu şekilde olmamalıydı dedi.
Ve bir şey daha var...
Rahim içerisinde büyük bir et parçası var dedi.
Yani hocam dedim kist yada miyom gibi birşey mi dedim. Hayır dedi bildiğimiz olmaması gereken bir et parçası.
Buradan parca alicam ve patalojiye yollicam dedi.
Iyi huylumu kötü huylumu önce ona bakıcaz dedi.
Hocam sen ne diyorsun dedim.
Yıkıldım..
Peki ne olcak dedim...
Şimdi git, adetini bekleyelim dedi.
Şayet olmaz isen adet dedi.
Adetin 3. Günü gel tekrar bakalım dedi.
Sonra senden bir parça alicam yollicam çıkacak sonuca göre ameliyat dedi.
Eğer iyi sonuç çıkar ise ameliyat ile alırız hem rahim duvarındaki işlemi yaparız hemde et parçasını alırız dedi.
Bu şekilde zaten hamilelik çok zor dedi.
Ama sonuç İnşaAllah olmaz ama kötü gelirse ozaman farklı konuşuruz dedi.
Ben ne için gittimne ile karşılaştım. 2 gündür uyku yok yeme yok içme yok deliriyorum sanki.
Kızlar dr. A kızmayın nasıl bu şekilde konuşuyor diye. Emin olmadan diye.
Çünkü aslında bana söyleme konusunda çok düşündü. Onu öyle düşünceli görünce hocam var ise birşey onu düşünüyorsanız lütfen bana söyleyin açık konuşun ben herşeyi bilmek istiyorum dedim. Keşke demeseydim.
Bu arada bende daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. Dr. Da sordu varmıydı diye bildiğim yoktu dedim.
Kusura bakmayın kızlar biraz uzun oldu. Hakkınızı helal edin.
Durum bu şekilde. Iyi değilim.
Bilmiyorum ne yapıcam.
Hayat ile bağlantımı yitirdim sanki.
Kan sonucum da çıktı 24,18 inşallah iğneden değildirCanım hayır dinlediğim bir doktor iğne etkisi değil demişti bunlar için 13.gün olmuş bir de maşallah hayırla sağlıkla ilerlesin
aaaa selizay hayırdır seni uğurlamıştık ziyarete mi geldin? :)Canım genelde bu tür şeyler iyi huylu oluyor hiç canını sıkma lütfen.
Ben iğneden 5 gün sonra yapmıştım bthcg 30 çıkmıştı cnm. Bnce igneden değildirKan sonucum da çıktı 24,18 inşallah iğneden değildir
Gözüm hep buradaydı canım zaten, sizden ayrılmak kolay değilaaaa selizay hayırdır seni uğurlamıştık ziyarete mi geldin? :)
aaa yok canım daha erkendir ondan duyulmamıştır bir şey yoktur bence o kadar bekletti annesini naz yapıyordur diye düşün lütfen ama olmasa da sağlık olsun bir sonraki aylar da sağlıklısı olsun inşallah diyelim..... sizi burada görünce bende o dönemlerde kalayım inşallah birlikte ilerleyelim diye dua ediyordum hep sonra bir rüya gördüm... hep sağlıklı olacağı zamanda diye dua etmeye başladım gerçekten sağlıklı olsun da geç olsun sonu güzel olsun inşallah :)Gözüm hep buradaydı canım zaten, sizden ayrılmak kolay değilama yakında tekrar beraber olacağız gibi duruyor.. Maalesef kalp atışı duyamadık, yüksek ihtimalle önümüzdeki hafta kürtaj. Rabbim herkese sağlıklı gebelik versin.
8 haftalık oldu kuzum duyulması lazımdı. Normal değil yani, ama olsun hep sağlıklı olsun diye dua etmiştim. Demek ki sağlıksızdı ki böyle oldu. Nasip diyorum.aaa yok canım daha erkendir ondan duyulmamıştır bir şey yoktur bence o kadar bekletti annesini naz yapıyordur diye düşün lütfen ama olmasa da sağlık olsun bir sonraki aylar da sağlıklısı olsun inşallah diyelim..... sizi burada görünce bende o dönemlerde kalayım inşallah birlikte ilerleyelim diye dua ediyordum hep sonra bir rüya gördüm... hep sağlıklı olacağı zamanda diye dua etmeye başladım gerçekten sağlıklı olsun da geç olsun sonu güzel olsun inşallah :)
sağlıklıysa devam etsin inşallah diyorum ben bazıları 9. haftada da duyabiliyormuş... ama ne umutlan ne de umudu kes hiiiç belli olmaz gelişi de bir mucize sonuçta..8 haftalık oldu kuzum duyulması lazımdı. Normal değil yani, ama olsun hep sağlıklı olsun diye dua etmiştim. Demek ki sağlıksızdı ki böyle oldu. Nasip diyorum.
Tebrik ederim canım hamilesin iğne etkisi değildir artık bu tadını çıkarKan sonucum da çıktı 24,18 inşallah iğneden değildir
Kötü huylu değildir canım benim tanıdığımda öyle oldu ameliyatla alındı sonra aşılama ile bebişi oldu önemli birşey değildir hiç canını sıkmaKızlar günaydın.
Nasıl başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.
Benim sürecimi hatırlayan bilir.
Ama kısa ve özet anlatayım.
3.5 senedir gebelik düşünüyorum olmuyor.
4 ay önce hsg çektirdim.sonuc temiz çıktı.
Eşim sperm testi verdi. Ileri hızlı hareketlilik biraz düşük çıktı. Ama tamamen engel değil di.
Takviye ilaç kullanıyordu 3 aylık tedavi.
Perşembe günü devlet hastahanesinde randevum vardı gittim.
Ilgisi kafama yatmadı. Geçiştirdi beni.
Neyse özel hastahaneye gittim.
Dr. Çok ilgili alakalı ve açıklayıcı bir bayandı sağolsun.
Benim her iki tarafta da kistlerim vardı.
Ben aslında onları kontrol için gitmiştim.
Dr. Baktı kistlerin yok dedi sadece sağ tarafta 1.3 mm var başka yok dedi.
Sag tarafta 7-8 tane yumurtan oluşmuş,
Sol tarafta 1 tane 18mm yumurta var dedi.
Yumurtlaman çok iyi yaşına göre dedi.
Neyse geleyim can sıkıcı kısma.
Ama....Rahim duvarın çok kalın olması gerekenden çok fazla dedi. Hemde adetin biteli 12 gun olmasına rağmen dedi.
Bu şekilde olmamalıydı dedi.
Ve bir şey daha var...
Rahim içerisinde büyük bir et parçası var dedi.
Yani hocam dedim kist yada miyom gibi birşey mi dedim. Hayır dedi bildiğimiz olmaması gereken bir et parçası.
Buradan parca alicam ve patalojiye yollicam dedi.
Iyi huylumu kötü huylumu önce ona bakıcaz dedi.
Hocam sen ne diyorsun dedim.
Yıkıldım..
Peki ne olcak dedim...
Şimdi git, adetini bekleyelim dedi.
Şayet olmaz isen adet dedi.
Adetin 3. Günü gel tekrar bakalım dedi.
Sonra senden bir parça alicam yollicam çıkacak sonuca göre ameliyat dedi.
Eğer iyi sonuç çıkar ise ameliyat ile alırız hem rahim duvarındaki işlemi yaparız hemde et parçasını alırız dedi.
Bu şekilde zaten hamilelik çok zor dedi.
Ama sonuç İnşaAllah olmaz ama kötü gelirse ozaman farklı konuşuruz dedi.
Ben ne için gittimne ile karşılaştım. 2 gündür uyku yok yeme yok içme yok deliriyorum sanki.
Kızlar dr. A kızmayın nasıl bu şekilde konuşuyor diye. Emin olmadan diye.
Çünkü aslında bana söyleme konusunda çok düşündü. Onu öyle düşünceli görünce hocam var ise birşey onu düşünüyorsanız lütfen bana söyleyin açık konuşun ben herşeyi bilmek istiyorum dedim. Keşke demeseydim.
Bu arada bende daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. Dr. Da sordu varmıydı diye bildiğim yoktu dedim.
Kusura bakmayın kızlar biraz uzun oldu. Hakkınızı helal edin.
Durum bu şekilde. Iyi değilim.
Bilmiyorum ne yapıcam.
Hayat ile bağlantımı yitirdim sanki.
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimTebrik ederim canım hamilesin iğne etkisi değildir artık bu tadını çıkar
bir gebenin günlüğü ebru ceylan adet söktürücü masajı yap canım. kanda hamile olmadığın kesin zatenDün akşam acile gittimde kan verdim çıkan değer 0.1 yani yok ama adet de olamadım açıkcası kendi doktorum adet olunca 2. gün gel demişti ama olamıyorum ki arayıp söylesemmi acaba ve hiç bi adet belirtim yok sadece belim ve sırtım ağrıyo buda hep olan bişe zaten gündelik hayatımda olan bi sorun bel sırt ağrısı ha tek fark 3 gündür göğüslerim ağrıyo başka hiç bişe yok
iğneden sonra 14 gün vücutta hcg olur canım biraz daha bekleKızlar iğne gününü saymazsak 13. Gün testim daha önce test yapmadım. İğne etkisi midir sizce?
3. Dakikada çektim fotoğrafı bir de ilk idrar değil
ovulasyonda yumurta çatlamaya hazır olunca pozitif çıkıyor canım 24 sat kadar. belki dün akşam pozitfiti sen diğer öğlen yaptın yaa sonra da çatlamıştır normal yani. çatladıktan sonra değerlendirmek daha iyi diyorlar. iğnede de 36 sonrası diyor doktorlar o yüzden .Merhaba hanımlar dün ki (15 ekim) ovulasyon testimi atıyorum buraya saat 16.21 ve aynı gün akşam 22.15 sizce böyle hemen çatlaması normal midir? 14 ekimde yine 16.20 de yapmıştım her gün aynı saatte yapıyorum çünkü. Testim ise aynı 22.15 teki gibiydi. Yani t silikti. Pko var bende. 2 ay sonra ilk defa gördüm yumurtlama ve açıkçası akşamda aynı koyulukta bekliyordum. Canım sıkıldı. Biraz önce bir daha yaptım yine 22.15 teki gibi. Lütfen bilginiz varsa benimle paylaşın.
Teşekkür ederim dün değerlendirdik. İnşallah bugün de değerlendiririz. Allah büyük artık.ovulasyonda yumurta çatlamaya hazır olunca pozitif çıkıyor canım 24 sat kadar. belki dün akşam pozitfiti sen diğer öğlen yaptın yaa sonra da çatlamıştır normal yani. çatladıktan sonra değerlendirmek daha iyi diyorlar. iğnede de 36 sonrası diyor doktorlar o yüzden .
inşallah olumlu sonuçlar alırsınız . eşinizde sperm sorunu varsa 1 gün ara ile değerlendirin yoksa peş peşe olabilir.Teşekkür ederim dün değerlendirdik. İnşallah bugün de değerlendiririz. Allah büyük artık.