Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaaaa çok geçmiş olsun canım öncelikle ve çok şaşırdım vardır her şeyde bir hayır görüyor musun olması da olmaması da hayır bak ben eminim iyi çıkacak ve ameliyat olduktan hemen sonra da hamile kalacaksın bolca dua edeceğim sana ben kendimden de kuşkulandım şimdi ayın 20sinde benim de kontrolüm var HSG çektirdim bu ay onu göstereceğim gerçi tertemiz dedi Cevat Hoca ama bende tedirgin oldum şimdi muayene de bunu da soracağım...

aaaa selizay hayırdır seni uğurlamıştık ziyarete mi geldin? :)
Gözüm hep buradaydı canım zaten, sizden ayrılmak kolay değil ama yakında tekrar beraber olacağız gibi duruyor.. Maalesef kalp atışı duyamadık, yüksek ihtimalle önümüzdeki hafta kürtaj. Rabbim herkese sağlıklı gebelik versin.

Kızlar ilk defa bu ay ikidir rüyamda hamile olduğumu görüyorum. Dün gece de rüyamda hamilelik testi yapıyordum pozitif çıkıyordu. Rüyasında görüp o ay hamile kalan var mı yaiki defadır olunca üst üste şaşırdım. Diğer aylar hiç rüyamda böyle görmemiştim

aaa yok canım daha erkendir ondan duyulmamıştır bir şey yoktur bence o kadar bekletti annesini naz yapıyordur diye düşün lütfen ama olmasa da sağlık olsun bir sonraki aylar da sağlıklısı olsun inşallah diyelim..... sizi burada görünce bende o dönemlerde kalayım inşallah birlikte ilerleyelim diye dua ediyordum hep sonra bir rüya gördüm... hep sağlıklı olacağı zamanda diye dua etmeye başladım gerçekten sağlıklı olsun da geç olsun sonu güzel olsun inşallah :)

Kızlar tek tek yazamadım kusura bakmayın ama hepinizin mesajını tek tek okudum. Allah hepinizden razı olsun. Takmamaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 2 gündür ne yerdeyim ne gökte. Aklıma bin bir türlü şey geliyor. Hadi kötüyse diye kendimi düşünmekten alı koyamıyorum. Ama dilerim rabbime öyle kötü birşey çıkmaz. Sağolun kızlar desteğiniz için.

8 haftalık oldu kuzum duyulması lazımdı. Normal değil yani, ama olsun hep sağlıklı olsun diye dua etmiştim. Demek ki sağlıksızdı ki böyle oldu. Nasip diyorum.

8 haftalık oldu kuzum duyulması lazımdı. Normal değil yani, ama olsun hep sağlıklı olsun diye dua etmiştim. Demek ki sağlıksızdı ki böyle oldu. Nasip diyorum.
sağlıklıysa devam etsin inşallah diyorum ben bazıları 9. haftada da duyabiliyormuş... ama ne umutlan ne de umudu kes hiiiç belli olmaz gelişi de bir mucize sonuçta..

Kötü huylu değildir canım benim tanıdığımda öyle oldu ameliyatla alındı sonra aşılama ile bebişi oldu önemli birşey değildir hiç canını sıkma

Tebrik ederim canım hamilesin iğne etkisi değildir artık bu tadını çıkar
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim haziranda bir düşük yaptım o yüzden her şeyden şüphe eder oldum yarın kaset test ile takip pzt de yine kan verip artışı takip edicem. Umarım vardır ve sağlıklıdır.
Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar dün ki (15 ekim) ovulasyon testimi atıyorum buraya saat 16.21 ve aynı gün akşam 22.15 sizce böyle hemen çatlaması normal midir? 14 ekimde yine 16.20 de yapmıştım her gün aynı saatte yapıyorum çünkü. Testim ise aynı 22.15 teki gibiydi. Yani t silikti. Pko var bende. 2 ay sonra ilk defa gördüm yumurtlama ve açıkçası akşamda aynı koyulukta bekliyordum. Canım sıkıldı. Biraz önce bir daha yaptım yine 22.15 teki gibi. Lütfen bilginiz varsa benimle paylaşın.

Eklentiler

• 64EDCF49-33DA-4FF1-9186-1EEA418D3BEE.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 49E20130-E696-4960-9B29-E27762471663.jpeg
    134,9 KB · Görüntüleme: 49
bir gebenin günlüğü ebru ceylan adet söktürücü masajı yap canım. kanda hamile olmadığın kesin zaten

ovulasyonda yumurta çatlamaya hazır olunca pozitif çıkıyor canım 24 sat kadar. belki dün akşam pozitfiti sen diğer öğlen yaptın yaa sonra da çatlamıştır normal yani. çatladıktan sonra değerlendirmek daha iyi diyorlar. iğnede de 36 sonrası diyor doktorlar o yüzden .

Teşekkür ederim dün değerlendirdik. İnşallah bugün de değerlendiririz. Allah büyük artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…