Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bakmayin bunlara para tuzagi hep gun asiri iliskiye girin bir sonraki reglye kadar illaki tutucak kafanizi baska seylerle mesgul edin iliskiyi degerlendirmeyide ihmal etmeyin stresten uzak durun elinizden geldikce ...

Allah'ım tez zmanda pozitif görmeyi nasip etsin canım rabbim umudunu yeşertsin inşallah çok mesaj yazmıyorum ama takip ediyorum aklımda duamda olanlardanım Allah tez vakitte müjdelendirsin hepimizi inşallah

Canım benim dun yazamadim çok sevindim bak o kadar karamsardin doktor ne güzel konuşmuş ben de bu ay aynı şeyi yaşadım hic beklemediğim zamanda yumurtam olmuş gözümle gördüm ovulasyon stres sebebi ve şaşırtıyor kesinlikle hem test yapıp hem 2 güne bir degerlendirirsen anca öyle tutar anladığım ben ne zaman pik çatlama görüp yapıp bıraksam olması zaten satanlar da her test atışında denemeye devam devam diyorlar, inşallah olur bu ay bebis benim de ayin 7sinde 21.4mm idi iğne olmadım ama çatlar yakında dedi değerlendirdim ust üste bakalım bekliyorum inşallah güzel haberler aliriz

Yaaa çok sağolun peki 24 saat sonra mı olması gerekiyor?
Koyu çizgi gördüğün geceden başlıyorsunuz. Birer gün arayla 4 defa değerlendiriyorsunuz..Misal bugun 14 ekim koyu gördun diyelim 14 - 16- 18-20 Ekim değerlendiriyorsunuz. Bize doktor öyle söyledi

Günaydın kızlar adetime 2 gün var 1 haftadır tüm belirtiler vardı. Gebelik testi yaptım az önce test bozuk çıktı Bir tane vardı artık adeti bekleyeceğim olmazsam aile hekimliğinde kan veririm
GECEN AY BENDE AYNI DURUMU YASADIM HAYATIMDA ILK DEFA TEST ALDIM BOZUK CIKTI CANIM İNŞALLAH GUZEL HABERLER VERİRSİN

Gündüz vajinal alabilirsin hem ağızdan hemde fitil olarak kullanılıyor

yaa kızlar bat a 6 gün kaldı suan 20 ekim genelde adete 4,5 gün kala ağrılarım net başlar. ama 9 ekimden beri düne kadar ağrım vardı akıntım vardı suan hıc bıse yok hafif bel ağrısı dışında. 8 gün kala test yaptım negatif. sizce ne zaman yapayım.

Merhabalar adetime1 gün kala kaset test yaptım silik çizgi çıkmıştı hemen , kan verdim negatif çıktı. Adetim şuanda 2 gün gecikti sizce kanda yükselme ihtimali var mi yoksa adet mi olacağım

KIZLAAARRR ACİLLL BAKIN ADETİM 1 GÜN GEÇTİ 3 GÜNDÜR GÖĞÜSLERİMDE AĞRI VAR. ARA ARA KASIĞIMIN SOL TARAFINA MİNİK SANCILAR GİRİYO AMA ADET TARİHİMDEN 2 GÜN ÖNCE NORMAL KASET TEST YAPMIŞTIM NEGATİFTİ SİZCE GEÇ DÖLLENME OLABİLİRMİ VEYA İHTİMAL VARMIDIR YUMURTLAMA PİK NE VARSA DEĞERLENDİRMİŞTİM. ŞUAN BEYAZIMSI GİBİ SÜMÜK GİBİ AKINTIM VAR

2 gunde bir iliski olması gerek o zaman kesin bir yerlerden yakarız bak simdi bende supheye dustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…