- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.201
Testiniz pik çıktıktan sonraki günlerde yaptığınız test ilk silikleştiğinde çatlama oluyorCatlama olduginu nasil anliyorsunuz hanimlar
Himm anladim canimTestiniz pik çıktıktan sonraki günlerde yaptığınız test ilk silikleştiğinde çatlama oluyor
aynen öyle canım :)Valla çok karışık işler canım ya, ozaman biz piki yumurta çatlayacağı zaman görüyoruz doğru anladım değil mi? Yarın ki testimi de paylaşırım, bakalım pik mi
bakmayin bunlara para tuzagi hep gun asiri iliskiye girin bir sonraki reglye kadar illaki tutucak kafanizi baska seylerle mesgul edin iliskiyi degerlendirmeyide ihmal etmeyin stresten uzak durun elinizden geldikce ...Evet canım, çatlatma iğnesi oldum bugün. Cumartesi de fitile başlayacam.
Ovulasyon testleri güvenilirliğini kaybetti gözümde ya. Bugün yumurtam 21-22 mm ama ovulasyona bakar mısın? Üstteki doktora gitmeden 1 saat önce, alttaki doktordan geldikten hemen sonrabelki de 10 aydır bu yüzden boşa uğraşıyorum
benide cizikle dun oldum bendeKendime Çizik attımregl oldum
Allah'ım tez zmanda pozitif görmeyi nasip etsin canım rabbim umudunu yeşertsin inşallah çok mesaj yazmıyorum ama takip ediyorum aklımda duamda olanlardanım Allah tez vakitte müjdelendirsin hepimizi inşallahKızlar merhabaBugün döngümün 10.günü, doktor kontrolüm vardı. Doktora gelmeden 1 saat önce ovulasyon testi yaptım, çok silik. Umudum kırıldı, eşime doktora gitmeyeyim boşuna zaten gelişmemiş diyecek dedim. Eşim hayır git mutlaka belki farklı birşeyler önerir falan dedi. Tam yola çıkmıştım ki eşim aradı, baktım sen tedirginsin izin aldım, hastanenin oraya geliyorum hemen dedi. Kapıda buluşup doktora girdik ve çok güzel gelişen bir yumurtam olduğunu söyledi yaklaşık 21-22 mm boyutunda okadar umutsuz oturmuştum ki o koltuğa, nasıl mutlu oldum anlatamam size ama çok dua etmiştim gidene kadar. hemen iğne yazdı. 3 tane de farklı ilaç... Al getir dedi. Gittik, aldık iğneyi ve ilaçları. Doktor göbeğimden ovitrelle vurdu, 36 saat sonra ilişki önerdi. Diğer verdiği 3 ilacın da nasıl kullanılacağını anlattı. Rabbime ne kadar şükretsem az, yumurtanın gelişmesine bile Rabbim bizi bu kadar sevindirdi. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlatta nasip eder. Dualarınızda unutmayın nolur
başka baharlaraKendime Çizik attımregl oldum
Canım benim dun yazamadim çok sevindimKızlar merhabaBugün döngümün 10.günü, doktor kontrolüm vardı. Doktora gelmeden 1 saat önce ovulasyon testi yaptım, çok silik. Umudum kırıldı, eşime doktora gitmeyeyim boşuna zaten gelişmemiş diyecek dedim. Eşim hayır git mutlaka belki farklı birşeyler önerir falan dedi. Tam yola çıkmıştım ki eşim aradı, baktım sen tedirginsin izin aldım, hastanenin oraya geliyorum hemen dedi. Kapıda buluşup doktora girdik ve çok güzel gelişen bir yumurtam olduğunu söyledi yaklaşık 21-22 mm boyutunda okadar umutsuz oturmuştum ki o koltuğa, nasıl mutlu oldum anlatamam size ama çok dua etmiştim gidene kadar. hemen iğne yazdı. 3 tane de farklı ilaç... Al getir dedi. Gittik, aldık iğneyi ve ilaçları. Doktor göbeğimden ovitrelle vurdu, 36 saat sonra ilişki önerdi. Diğer verdiği 3 ilacın da nasıl kullanılacağını anlattı. Rabbime ne kadar şükretsem az, yumurtanın gelişmesine bile Rabbim bizi bu kadar sevindirdi. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlatta nasip eder. Dualarınızda unutmayın nolur
Koyu çizgi gördüğün geceden başlıyorsunuz. Birer gün arayla 4 defa değerlendiriyorsunuz..Misal bugun 14 ekim koyu gördun diyelim 14 - 16- 18-20 Ekim değerlendiriyorsunuz. Bize doktor öyle söylediYaaa çok sağolunpeki 24 saat sonra mı olması gerekiyor?
Testte koyu çizgi ertesi günu silik çıkıyorCatlama olduginu nasil anliyorsunuz hanimlar
GECEN AY BENDE AYNI DURUMU YASADIM HAYATIMDA ILK DEFA TEST ALDIM BOZUK CIKTI CANIM İNŞALLAH GUZEL HABERLER VERİRSİNGünaydın kızlar adetime 2 gün var 1 haftadır tüm belirtiler vardı. Gebelik testi yaptım az önce test bozuk çıktıBir tane vardı artık adeti bekleyeceğim olmazsam aile hekimliğinde kan veririm
Gündüz vajinal alabilirsin hem ağızdan hemde fitil olarak kullanılıyorCanım şuan kullanıyomusun progestanı ?ben ağızdan alıyorum gece problem olmuyo uyumadan yarım saat önce alıyorum ama gündüz 2 saat kafayı kaldıramıyorum inanılmaz baş dönmesi yapiyo bu yumuşak kapsulu vajinal kullansam ne kadar sure yatmam lazım etki etmesi için
2 gunde bir iliski olması gerek o zaman kesin bir yerlerden yakarız bak simdi bende supheye dustumSağol canım, inşallah. Bak testleri ekliyorum. Üstteki doktora gitmeden 1 saat önce, alttaki doktordan geldikten hemen sonra
Bazı arkadaşlar yazdı, ne kadar doğru bilmiyorum. Ovulasyon testi yumurta büyüyünce pik göstermiyormuş, çatlayacağı zaman pik gösteriyormuş.