Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapmayı düşünmüyorum zaten kuzum daha dün yaptım çünkü yoktu muhtemelen yine yok dediğin doğru çok fazla dinliyoruz…

Teşekkür ederim canım ilk kez olunca endişelendim inşallah sökülür uzamaz sinir bozuyormuş böyle olunca 🥲

İnşallah kuzum ama nedense benim hiç umudum yok çünkü az önce baktım günlük pedde yine açık kahve pembemsi akıntı vardı belli ki devamı gelecek senin ne kadar sürmüştü?
Aynen çok sinir bozucu önceleri yoktu daha sonra çıktı.

Dün geceki benim de öyleydi tam doldurmamıştı ama yer yer vardı koyu kahveydi. Bu gelen daha açık kahve ve 25 kr büyüklüğünde anca. Regl gelecektir muhtemelen ama insan acaba mı diyor:) regl ağrın sancın var mıydı o zaman kuzu?
Yoktu canım ama adet rutinlerim olmamıştı yani yüzümde sivilce çıkar mesela çıkmamıştı. Onun dışında benim hiçbir belirtim olmadı ama regl günüm geçince şiddetli kasık ve bel ağrım olmuştu oturamıyordum

Ben kuru incirle beraber femara kullanıyorum âdetin 3 günü başlıyorum 11.günde 18mm oluyor yumurtalarım dikkat edin onun için çok hızlı büyütüyor tecrübeyle sabit
Merhaba İncir kullanıcam bende acaba kürünü mü yaptınız yagda bekletip sabah akşammı yediniz
Tüp bebek öncesi hazırlık için bende başlıcamda pek Bi fikrim yok

X