- 11 Mayıs 2021
- 1.016
- 879
- 39
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.061
Hadi hayırlısı inşallahMerhaba hanımlar. Bugün sabah sağlık ocağına kan verdim. Ovitrelle sonrası 20. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı inşallahMerhaba hanımlar. Bugün sabah sağlık ocağına kan verdim. Ovitrelle sonrası 20. Günüm
Aynen çok sinir bozucu önceleri yoktu daha sonra çıktı.Test yapmayı düşünmüyorum zaten kuzum daha dün yaptım çünkü yoktu muhtemelen yine yok dediğin doğru çok fazla dinliyoruz…
Teşekkür ederim canım ilk kez olunca endişelendim inşallah sökülür uzamaz sinir bozuyormuş böyle olunca
İnşallah kuzum ama nedense benim hiç umudum yok çünkü az önce baktım günlük pedde yine açık kahve pembemsi akıntı vardı belli ki devamı gelecek senin ne kadar sürmüştü?
Canım 1 günde daha fazla koyuluk olmaz zaten gayet iyi gorunuyoKızlar sizce bugün test silikleşmiş mi kimyasal geçiriyorum sanırım bugün sanki düne göre daha mı silik sizce. Ben mi çok korkuyorum ondan mı öyle görüyorum acaba
güzel haberler al inşallah :) kaset test denedin mi hiç bu süre içerisinde ?Merhaba hanımlar. Bugün sabah sağlık ocağına kan verdim. Ovitrelle sonrası 20. Günüm
Yoktu canım ama adet rutinlerim olmamıştı yani yüzümde sivilce çıkar mesela çıkmamıştı. Onun dışında benim hiçbir belirtim olmadı ama regl günüm geçince şiddetli kasık ve bel ağrım olmuştu oturamıyordumDün geceki benim de öyleydi tam doldurmamıştı ama yer yer vardı koyu kahveydi. Bu gelen daha açık kahve ve 25 kr büyüklüğünde anca. Regl gelecektir muhtemelen ama insan acaba mı diyor:) regl ağrın sancın var mıydı o zaman kuzu?
Adet gecikmesinden değil korunmasız ilişkiden 10 gün sonra görünür kanda. Ama en az 13-14 gün beklemekte fayda varkanda yaklaşık olarak ne zaman gözüküyor hamilelik ben adet gecikiminden 10 gün sonra falan diye biliyorum doğrumu bu
hmm ben kasıma elendim o halde kasık ağrılarım var diye gittim kan verdim 1.20 çıktı ama hala bir ümidim vardı hayırlısı olsunAdet gecikmesinden değil korunmasız ilişkiden 10 gün sonra görünür kanda. Ama en az 13-14 gün beklemekte fayda var
Merhaba İncir kullanıcam bende acaba kürünü mü yaptınız yagda bekletip sabah akşammı yedinizBen kuru incirle beraber femara kullanıyorum âdetin 3 günü başlıyorum 11.günde 18mm oluyor yumurtalarım dikkat edin onun için çok hızlı büyütüyor tecrübeyle sabit
Bence bişi yok cnm. Daha bat a varmış tekrarla bnceKızlar bunlarda benim testim bugün ovitrellin 13. Günü adetime 6gun var
Geçen hafta 14. Günümde denemiştim, burda da vardı fotosugüzel haberler al inşallah :) kaset test denedin mi hiç bu süre içerisinde ?
Kaçıncı günün canım? Gayet iyi, benim 33 çıkmıştı bu ay ve dr çok güzel demiştiKızlar progesteron testim 22.7 çıkmış değer nasıl
Canım iğne gününü saymazsam testi de dün verdim 9. Günde vermiş oldum yani. Senin kaçıncı gününde çıktı canım bata ne kadar varKaçıncı günün canım? Gayet iyi, benim 33 çıkmıştı bu ay ve dr çok güzel demişti
Of paranoyak oldum yabence daha koyu bugün
Teşekkür ederim ya Bi defa yaşayınca kimyasal ister istemez aklıma geliyor kan bile vermek istemiyorum orda düşüşü görürüm diyeYok canim tam tersi daha belirgin