Kızlar nabersiniz
Her ay olduğu gibi bugün de 21. Günde kan sonucunda beta 0 a rağmen bisürü belirtim var
Sizle de paylaşayım da kendime de not olsun bi daha aynı şeyleri belirti saymak istemiyorum çünkü muhtemelen regl gelecektir.
21. Gün kan vermeden 1-2 gün önce yani yumurtlamadan 4-5 gün sonra karnımda şişlik oldu kanla beraber idrar verdim hafif enfeksiyon çıktı ama idrarda yanma vs yoktu hala yok ilaç da aldım ama hala şişim kasık hizasından yukarı doğru bi şişkinlik bu
Aynı zamanda 21. Günden sonra karnımda hafif kasılma gerilme başladı bu arada 21. Gün progesteron 26 çıktı
3 gündür özellikle yani regle 6-7 kala akşam erken saatte uyku bastırması, bileklerimde ağrı, midemde yanma(çok sürmedi ama 2 kez oldu), migren atağıyla gelen bulantı ve 37.8-37.4 arası seyreden ateş ve giderek sarıya dönen akıntı mevcut. Son olarak bugün yani bata 5 kala karnımda bulunan göbekten aşağı inen bikini bölgesinde biten linea negra denen çizginin bugün daha aşağı vulvada dudak kısmına kadar indiğini fark ettim. He bir de idrarımda beyaz tortular gördüm tabi tüm bunlar enfeksiyon ile de bağlantılı olabilir ama öyleyse zaten bir daha bunların gebelikle ilişkilendirilmesiyle alakalı bi çıkarımda bulunmayacağım çünkü sadece memelerim hissettiğim bir farklılık yok onun dışında gebelik belirtisi denen her şeyi yaşadım ama yok yok yok bi daha belirti aramak istemiyorummm