• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay napacaksak boyle÷)

Yok amh düşük duruo ama alttan dayım yapılınca sıkıntı yok görünüyor bir daha da kan vermedim doktor bisi yok dedi
Çok var bu şekilde Ovulasyonla takip edip gebe kalan kuzum takviye birşeyler kullanmaya başla istersen ben bu ay öyle yaptım du bakalım faydası olcakmı çok güzel yumutlama gördüm

Kızlar birşey soracamm :) Şimdi benim bat 21 ekim . 5 ekimde ovitrelle vuruldum doktorum 18 ekimde regl olmazsan kan testine git bekleme dedi sizce 21 ine beklemeli miyim yoksa 18inde kan testine gideyim mi
Doktor git demiş. Doktorun fikri daha önemli bence

Kızlar iyi akşamlar yumurtlamam 2 gün önceydi iki günü de değerlendirdik. Ancak az önce pembemsi lekenmem oldu bu kadar erken leke normal mi sizce ? adet olmama daha 13 gün falan var. Tecrübeli arkadaşlarima soruyorum ne zaman test yaparsam kesinleşir bu durum? Kasıklarımda da adet olacakmış gibi ağrı var şuan.

Olmusmu yumurtlama 🤣 umarim esim gider 3 oldu bu

Eklentiler

• 20211008_200755.jpg
    20211008_200755.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar iyi akşamlar yumurtlamam 2 gün önceydi iki günü de değerlendirdik. Ancak az önce pembemsi lekenmem oldu bu kadar erken leke normal mi sizce ? adet olmama daha 13 gün falan var. Tecrübeli arkadaşlarima soruyorum ne zaman test yaparsam kesinleşir bu durum? Kasıklarımda da adet olacakmış gibi ağrı var şuan.
Yumurta çatlamış.. Bu geceyi de değerlendirin

Cnm senin geçen ay da böyleydi dimi.. Yumurtlama değil dedik sonra silikleşti..

Sen nolur nolmaz değerlendir.. Ama yarın daha da koyulaşır inş.. Koyulaşmazsa yarını da değerlendir..
Normalde pik olur ozaman 8. gun yumurtladım güvenemedim kaçırmıştım bugün değerlendirin bari 😘

Canım ovülasyon kanama muhtemelen çatlamadan kaynaklı bende de o şekılde oluyor
Yumurtlama da 14 gün sonra ya gebesindir ya da regl olacaktır

Merhaba arkadaslar bat a 8 gun var ama tüm regl belirtilerini yasamaya basladim. Ozellikle akintim cok artti.

Camasir suyu testi yapan var mi aramizda ben bugun duydum ilk kez de cok merak ettim 😂

Back