Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar biaey soracam simdi yumurtlama doneminde sag ya da sol kasikta agri oluyor ya mesela sol kasikta agri olunca soldan mi yumurtluyoruz sagdan mi bu konuda kk da biseyler okumustum ama emin olamadim sormak istedim
Benim sağda oluyor ama bu ay kasık ağrım olmadı neden bilmiyorum. Bu normal mi

İlk defa duyuyorum evet inşallah daha cok uğraşmadan isteğimize kavuşuruz

kızlar yukarılarda bir arkadaş da yazmış mutlaka ve mutlaka gebelik öncesi aşılarınızı tamamlayın
Ben 4 gün önce aşı oldum. Bu ay hamile kalırsam acaba olumsuz bir etkisi olur mu. 2. Aşıyı da 21 gün sonra dediler , olmadan önce mutlaka bthcg yaptırırm ama bu yaptırdığım aşı acaba etkiler mi hamilelik olsa

ne olur ne olmaz sen devam et yinede bi umut Allah buyuk insallah olur bu ay bakalim ya kaderimize kismetimize..

covid asisindan mi bahsediyosunuz acaba oysa eger bende gecen ay yaptirdim yine kalamadim hamile o sebeb olur mu hic bilmiyorum ama

Daha önce prolaktininiz yüksek olur muydu anne olmuşsunuz? Benim prolaktinim yüksek iken böyle kuruma çizgisine benzer çizgilerim olurdu. İnşallah emarınız iyi çıkar?emar öncesi ilaç tedavisi aldınız mı? Çok soru sordum ama kusura bakmayın

Ben 2 aşıyı da oldum 2. Aşıdan sonra 3 ay bekledim. Biraz araştırdım 3 ay beklemek mantıklı geldi

kizlar ya reglmin 2. gunu kanamada bazen kucuklu bazende buyuklu pihti geliyor sancili oluyor o an doktora gitmistim bunun icin son 4 aydir 5 aydir boyle hatta doktor buna bisey dememisti ultrasonla bakti yumurtaliklarin saglikli dedi sadece pihti hakkinda bisey demedi basina gelen var mi ...

Canım benim adetim den bu yana hep olur her defasında.
1 tane kızım var. Yumurtalıklarım iyi.
Bende bazen et parçaları bile düşüyor ince

Ben günde iki tane içiyorum sabah akşam. 5 gün içeçeğim. Bittikten 5 gün sonra kontrole gideceğim. Benimki de bu şekilde. Sizin kontrolunüz ne zaman
Ben yarın gideceğim kontrole ama daha döngümün 7. Günü ve lh testi silik çizgi çıktı. Bakalım yarın ne diyecek

covid asisindan mi bahsediyosunuz acaba oysa eger bende gecen ay yaptirdim yine kalamadim hamile o sebeb olur mu hic bilmiyorum ama
Covid asısı yaptırdıktan sonra hamile kalan arkadaşım var da acaba bebek üzerinde olumsuz etkisi olur mu aşıdan hemen sonra hamile kalınca. Gebelikte ilk üç ay önermiyorlar

Kızlar bu arada şeyi söylemeyi unuttum, biliyorsunuz incir kürü yaptım sabahları ama prolaktin yükseltiyor dediler, ben de agnucaston (hayıt hapı) içiyordum günde bir defa akşamları. Hayıt prolaktin düşürüyor diye, birbirini dengelesin diye düşünmüştüm. Demin aklıma geldi söyleyeyim dedim. İncire başladığım günden (adetin 3. Günü) çatlamayı gördüğüm güne kadar günde bir tane kullandım

Canım benim adetim den bu yana hep olur her defasında.
1 tane kızım var. Yumurtalıklarım iyi.
Bende bazen et parçaları bile düşüyor ince
bende bu kadar cogalmamisti bendede aynen et parcasi gibi gelmeye basladi benimde 2 tane cocugum var hic olmadi boyle bu zmana kadar surda 1 senedir var diyebilirim ay bile az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…