Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu öncesinde sabahları incir yedim, keçi boynuzu pekmezi içtim ve eşime içirdim bir kaşık sabahları. Ovulasyondan sonra her gün 1 avokado yedim 1 hafta boyunca. Bir de arada c vitamini falan içtim etkisi var mı bilmiyorum 😊 inşallah sağlıkla ilerler
Bende eve avokado depoladım 2 gün önceden yemeye başladım kabak çekirdeği aldım ananas aldım 😂 bu arada tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu çok sevindim senin adına 🥰

Ben de bu ay ilk defa femara kullanıyorum. Günde 1 tane içiyorum dr 5 gün kullan cts gel dedi, yumurtaların durumunu merak ediyorum. Siz de bu şekilde mi ilerliyorsunuz?
Ben günde iki tane içiyorum sabah akşam. 5 gün içeçeğim. Bittikten 5 gün sonra kontrole gideceğim. Benimki de bu şekilde. Sizin kontrolunüz ne zaman

Herkese merhabalar
Mayıs ayında boş gebelikten kürtaj oldum maalesef. Bu ay bedenen ve ruhen hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Ekim ayı şans getirir inşallah hepimize.🍀( eşimde bende temmuzda 2 doz aşımızı olduk) ağustos ayında da folic asid kullanmaya başlamıştım ) Bat 12 ekim yaş 26 ilk deneme olucak 😌 golgelericinde golgelericinde

Onlar da olabilir sebebi ama benim Hsg sonucu tek tüpümün kapalı olduğu söylendi, hamile kalmam biraz vakit alabilirmiş ama yine de şansım hiç yok değil daha önce iki kez hamile kalabildiysem üçüncüsü neden olmasın diyorum ☺️
Her ay bir taraftan yumurta oldugu için belki kapalı olana denk gelince olmuyordur. Ama merak etme tek yumurtalığı alınmış bir akrabamın kalan tek yumurtalığıyla 3 cocugu oldu. Her zaman umut vardır yeter ki biz sabırla beklemeyi bilelim:)

vallahi öyle bir tek avakado alacağım bugün yumurta haftası belki iyi gelir diye ama nedense aşırı aşırı ümitsizim sanki bu ay olması imkansızmış gibi geliyor ah bir tane olsa bari ona da razıyım ben :/
neden o kadar umitsizsin avakado ne ise yariyor incir kuru yapsana

neden o kadar umitsizsin avakado ne ise yariyor incir kuru yapsana
prolaktin sınırda inciri çok yiyorum mevsimi diye bir de maden suyunu helvayı çok yiyorum ve bunların çıkarttığını düşünüyorum çünkü hepsi de süt yapıyor salı günü doktor muayenem var o görsün öyle içerim avokado oluşan embriyonun tutunmasını sağlıyor sebepsiz yere bu ay hiç ümidim yok ama neden bilmiyorum...

Hanimlar biaey soracam simdi yumurtlama doneminde sag ya da sol kasikta agri oluyor ya mesela sol kasikta agri olunca soldan mi yumurtluyoruz sagdan mi bu konuda kk da biseyler okumustum ama emin olamadim sormak istedim

Her ay bir taraftan yumurta oldugu için belki kapalı olana denk gelince olmuyordur. Ama merak etme tek yumurtalığı alınmış bir akrabamın kalan tek yumurtalığıyla 3 cocugu oldu. Her zaman umut vardır yeter ki biz sabırla beklemeyi bilelim:)
Aslında kapalı taraftan yumurta gelişse bile açık olanın yakalama olasılığı da varmış doktorum bunu söyleyince çok şaşırmıştım, klomen ile yumurta sayısını arttırıp ihtimalleri yükseltmeye çalışıyoruz bakalım ne zaman denk gelecek ☺️ İyi düşünelim iyi olsun 😊

Benide yazın kizlar dün akşam regl oldum bende 11 ay oldu 2. Çocuğu düşünüyoruz çikolata kisti var 2 buçuk cm. Engel oluyo hrlde 🤦 bidaki regl günüm Ekim 11 bekleyelim beraber

X