- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.277
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Benim arkadaşım oldu 3 yıldır korunuyordu ilk denedigi ayda hamile kaldi ve başka örnek 10 yıl çocuğu olmayan arkadaşın 2 tüp negatif sonuç almıştı asi sonrası hamile ikiside 3 aylıkCovid asısı yaptırdıktan sonra hamile kalan arkadaşım var da acaba bebek üzerinde olumsuz etkisi olur mu aşıdan hemen sonra hamile kalınca. Gebelikte ilk üç ay önermiyorlar
Agnucastonu dr mu yazıyor eczaneden mi aldınız?Kızlar bu arada şeyi söylemeyi unuttum, biliyorsunuz incir kürü yaptım sabahları ama prolaktin yükseltiyor dediler, ben de agnucaston (hayıt hapı) içiyordum günde bir defa akşamları. Hayıt prolaktin düşürüyor diye, birbirini dengelesin diye düşünmüştüm. Demin aklıma geldi söyleyeyim dedim. İncire başladığım günden (adetin 3. Günü) çatlamayı gördüğüm güne kadar günde bir tane kullandım
allahım güzel habeeler almayı nasip etsin inşallah tez vakitte canımmmKızlar aşılamam yapıldıbana dua edin olur mu?
Amin canımmallahım güzel habeeler almayı nasip etsin inşallah tez vakitte canımmm
Doktor da yazıyor, eczaneden de alabiliyorsunuzAgnucastonu dr mu yazıyor eczaneden mi aldınız?
Canım benim hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsınKızlar aşılamam yapıldıbana dua edin olur mu?
inşallah kuzumDoktor da yazıyor, eczaneden de alabiliyorsunuz
Canım benim hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsın
Korkutmak istemem sizi yani herkesten herkese değişiyor ama benimki çok ağrılı geçtiAsilama nasil gecti caniniz yandi mi ?
Benimde sabah aşılamam oldu canım benim hiç ağrım sızım yokKorkutmak istemem sizi yani herkesten herkese değişiyor ama benimki çok ağrılı geçtive canım çok acıdı.. inşallah son olur umuduylayım olmazsa bu ay tekrar aşılama olucağım düşüncesine bile girmek istemiyorum o derece
Anladim ama dayanmak zorundayiz , buna mecburuz soruyoruz ama sanki yaptrmayacak miyiz ki ? Rabbim isteyen herkese nasip etsinKorkutmak istemem sizi yani herkesten herkese değişiyor ama benimki çok ağrılı geçtive canım çok acıdı.. inşallah son olur umuduylayım olmazsa bu ay tekrar aşılama olucağım düşüncesine bile girmek istemiyorum o derece
Tez zamanda güzel haberler al inşallahKızlar aşılamam yapıldıbana dua edin olur mu?
Bende eczaneden aldım ama kararsızım ilaç için olumsuz yorumlar yazmışlar hep sizce ne yapmalıyım kırmızı bi kutu ilacın adı aklıma gelmiyor suanfolik asit başlayan var mı kızlar z-fol önerdi doktorum dün başladım kasımda planlıyorum ben gebelik:)
Bat 21 eylulde erken gebelik testi yaptim negatif bnada asilama yolu gorunduBenimde sabah aşılamam oldu canım benim hiç ağrım sızım yokhiçbir işlem yapılmamış gibiyim. Senin aşılama yapılırken yumurtanın çatlayıp çatlamadığını doktorun söyledi mi?
Benim için zor bir süreç değildi canım ağrım acım hiç olmadı normal doktor muayene ediyor gibi inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın canımBat 21 eylulde erken gebelik testi yaptim negatif bnada asilama yolu gorundu
Amin inşallah hepimizi güzel haberi tez zamanda alırızTez zamanda güzel haberler al inşallah
Maşallah faydası olmuş o zmn çok sevindim bebek haberide almak nasip olur İnşallah bu ayda kullaniyomusun. Bende çikolata kisti için kullanıyorum çok kişi bu macunla gebe kalmisBende 2 aydir kullanıyorum fsh 24 den 21 lh 16 'dan 8 e düşmüş canim