Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Covid asısı yaptırdıktan sonra hamile kalan arkadaşım var da acaba bebek üzerinde olumsuz etkisi olur mu aşıdan hemen sonra hamile kalınca. Gebelikte ilk üç ay önermiyorlar
Benim arkadaşım oldu 3 yıldır korunuyordu ilk denedigi ayda hamile kaldi ve başka örnek 10 yıl çocuğu olmayan arkadaşın 2 tüp negatif sonuç almıştı asi sonrası hamile ikiside 3 aylık

Günaydın bacılar Eşim sabah spermiyogram için hastaneye gitmişti. Tahlil için ek ücret çıkarmışlar bir sürü, bizim de özel sağlık sigortamız var karşılaması gerekirdi. Meğer dr daha muayene bile etmeden infertilite diye giriş yapmış. Benim bey ortalığı birbirine katmış nerden biliyorsun gözümden mi anladın infertilite olduğunu diye. Kaydı sildirmiş gelmiş infertil olmadığımıza şu kadar inansak yeter bence neyse öğleden sonra da benim yumurta takibim var hadi hayırlısı

Agnucastonu dr mu yazıyor eczaneden mi aldınız?

ya kizlar benim kuzen 2 gun once kan vermis doktor beta yada bakmis 0.20 cikmis ilkinde doktor 2 gun sonra yine bakalim demis 2.30 a cikmis adetim gecikti olmam gerekiyodu dedi dün sizce var mi biseyler ...

Benimde sabah aşılamam oldu canım benim hiç ağrım sızım yok hiçbir işlem yapılmamış gibiyim. Senin aşılama yapılırken yumurtanın çatlayıp çatlamadığını doktorun söyledi mi?

Anladim ama dayanmak zorundayiz , buna mecburuz soruyoruz ama sanki yaptrmayacak miyiz ki ? Rabbim isteyen herkese nasip etsin

folik asit başlayan var mı kızlar z-fol önerdi doktorum dün başladım kasımda planlıyorum ben gebelik:)
Bende eczaneden aldım ama kararsızım ilaç için olumsuz yorumlar yazmışlar hep sizce ne yapmalıyım kırmızı bi kutu ilacın adı aklıma gelmiyor suan

Bat 21 eylulde erken gebelik testi yaptim negatif bnada asilama yolu gorundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…