Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah faydası olmuş o zmn çok sevindim bebek haberide almak nasip olur İnşallah bu ayda kullaniyomusun. Bende çikolata kisti için kullanıyorum çok kişi bu macunla gebe kalmis
2.5 ay aslında kullandım yani bu ay ara vercem 1 ay sonra devam edicem 2 kutu almıştım amh düşük bende erken menepoz teşhisi koyuldu kalite artirmak icin kullanıyorum

2.5 ay aslında kullandım yani bu ay ara vercem 1 ay sonra devam edicem 2 kutu almıştım amh düşük bende erken menepoz teşhisi koyuldu kalite artirmak icin kullanıyorum
İnşallah ise yarar baktirdinmi amh a tekrardan. Ben 1 kutu aldım yarisi geçen ay kullandım kalanı bu ay adetimle tekrar başladım bu ayda olmassa tekrar almayı düşünmüyorum soğan kürü denicem bı dahaki ay.

Baktirdim değişmemiş hala düşüktü yine hormon testi vericem çünkü tüp bebek tedavisine başlıyorum ordan istediler ama bu ay bende soğan kürü uygulayacagim

Benide eklermisiniz bat 2 Ekim

Baktirdim değişmemiş hala düşüktü yine hormon testi vericem çünkü tüp bebek tedavisine başlıyorum ordan istediler ama bu ay bende soğan kürü uygulayacagim
Bencede dene ara verenler genelde soğan kürü yle deslekliyo ara verince İnşallah iyi gelirde tüp bebeğe gerek kalmadan Rabbim nasip eder. Amh in kaç

Yok canım söylemedi.
Anlamiyorum normal kontrol gibi ağrı hissetmiyor insanlar ben böyle bi acı görmedim bağıra bağıra yaptı kadın ya zor dayandım Allah sabrını verdi ama dediğim gibi böyle ağrı yaşamadım hiç.. ya çok aşırı kastım kendimi ya ondan olabilir bilmiyorum yani anlamda veremiyorum.

Kendini kasmış olabilirsin canım insan ister istemez bi kasıyor bende başta öyleydim doktorum rahatla nefes al falan diyince saldım kendimi fitil kullanıyormusun?

Arastirdin mi cnm napmak gerekiyomus bunun için yükselmesinin bı yolu yokmu . Ama hiç umitsizlige kapılma çok duydum böyle amh i çok düşük kendiliğinden hamile kalanlar. Rabbim ol derse olur sen bol bol dua et
Amh yükseltme kürü var onu denicem canim bu ay soğan suyu ile başlıcam artık doğal geçtim diğer yoldan da olmazsa o büyük yıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…