-
- Konu Sahibi golgelericinde
Çok doğru söylüyorsunuz. İnsan en çok istediği seyle sınanırmış zaten bizimde sınavımız bu demek ki ne yapalımbiraz sabır biraz dua biraz tevakkül bu günler geçecek ve başka dertler gelecek ömür bile geçiyor hangi dert kalıcı olsun ki...
aynen öyle aslında çok doğru söylediniz çok istediğimiz için sınanıyoruz neyi çok istersek onunla sınanırız hayat böyle ilerliyor sanırım....Çok doğru söylüyorsunuz. İnsan en çok istediği seyle sınanırmış zaten bizimde sınavımız bu demek ki ne yapalım
Evet değeri 60'tan 123 e yükselmişSelizay canım ne yaptın gittin mi doktora.
Henüz Eylül'den elenmedimekim ayindan umudu olan var mi ?
aynen siz orayi bi halledin oyle gelin buraya kafam karisiyor eleyen gelsin hadi bakalim ins elenmezsiniz ama gonlum ondan yanaHenüz Eylül'den elenmedimEylül de geçerse umudum Ekim'e kalır
Canım Allah dilerse herşey olur, bunların hepsi birer bahane. İçini ferah tut, inan hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk çoğumuz. Açıkçası ben 1.5 yıl boyunca olur sanarak erteledim. Evliliğimiz 1.5 yıl olunca başladık denemelere. Ocaktan- Eylül'e kadar dene dene olmuyor, doktora gittim bu ay yumurta takibi yaptı, o da olumsuz sonuçlandı. Ağlayarak eve döndüm. Yani beklemek giderek daha zor bir hâl alsa da Rabbim büyük, inşallah nasip eder demektrnybaşka birşey gelmiyor elimizden.Ben hep sorunun bende olduğunu düşünmüştüm şimdi bunu duyunca çok korktum ve üzüldüm açıkçası. Rabbim inşallah bize de anne baba olma mutluluğunu nasip eder. Ne kadar çok istediğimi Allah biliyor
neden bilmiyorum ama benim bu aydan hiiiiç umudum yok neden acaba :)ekim ayindan umudu olan var mi ?
123 olmuş canım değerim iki katına çıkmış çok şükürSelizay canım ne yaptın gittin mi doktora.
benimde biseyden umudum yok artik salcam kendimineden bilmiyorum ama benim bu aydan hiiiiç umudum yok neden acaba :)
Çatlama sonrası bana naptığını anlat kız123 olmuş canım değerim iki katına çıkmış çok şükür
Kuzu öncesinde sabahları incir yedim, keçi boynuzu pekmezi içtim ve eşime içirdim bir kaşık sabahları. Ovulasyondan sonra her gün 1 avokado yedim 1 hafta boyunca. Bir de arada c vitamini falan içtim etkisi var mı bilmiyorumÇatlama sonrası bana naptığını anlat kızbende aşılama sonrası yaparım
vallahi öyle bir tek avakado alacağım bugün yumurta haftası belki iyi gelir diye ama nedense aşırı aşırı ümitsizim sanki bu ay olması imkansızmış gibi geliyor ah bir tane olsa bari ona da razıyım ben :/benimde biseyden umudum yok artik salcam kendimi
Bende bir sene hep doktora gittim sorun bendedir sandım mantar enfeksiyonum vardı ona bağladım hep ama ben çözerim hallederim kendi kendime diyordum. Sorun eşimde olunca ne yapacağımı şaşırdım. Çokta hassas biridir içine atar bana belli etmez nasıl yaklasacagimida bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimizi boş bırakmasın inşallahCanım Allah dilerse herşey olur, bunların hepsi birer bahane. İçini ferah tut, inan hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk çoğumuz. Açıkçası ben 1.5 yıl boyunca olur sanarak erteledim. Evliliğimiz 1.5 yıl olunca başladık denemelere. Ocaktan- Eylül'e kadar dene dene olmuyor, doktora gittim bu ay yumurta takibi yaptı, o da olumsuz sonuçlandı. Ağlayarak eve döndüm. Yani beklemek giderek daha zor bir hâl alsa da Rabbim büyük, inşallah nasip eder demektrnybaşka birşey gelmiyor elimizden.
Ohhhhh Allah'ım a şükürler olsun bak gördün mü kuzum. Kendini boşuna üzdün ama senin suçun değil ki. Salak doktorun ahmaklığı. Kusura bakma canım ama senin bu doktor o günden beri beni sinir etti. Neyse şimdi geçtik onu. Günün güzel haberi kuzum benim. MâşaAllah diyelim Rabbim sağlıkla ilerlersin hayır ile kucağına almak nasip olsun.123 olmuş canım değerim iki katına çıkmış çok şükür
Amiiin canım inşallah, bugün başka doktora gittim. Bu değerle hiçbir şey göremez dedi zatenOhhhhh Allah'ım a şükürler olsun bak gördün mü kuzum. Kendini boşuna üzdün ama senin suçun değil ki. Salak doktorun ahmaklığı. Kusura bakma canım ama senin bu doktor o günden beri beni sinir etti. Neyse şimdi geçtik onu. Günün güzel haberi kuzum benim. MâşaAllah diyelim Rabbim sağlıkla ilerlersin hayır ile kucağına almak nasip olsun.
Çok çok iyi kuzum çok sevindim. Darısı sana İnşaAllah canımm. Senden de böyle güzel haber gelir ekim'de İnşaAllah.Evet değeri 60'tan 123 e yükselmişgüzel bir sonuç