- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Çok iyi yapmışsın gitme birdaha o doktora. Sinir şey ya. Yüzün hep gülsün kuzum. Şimdi artık hamileliğin tadını çıkar.☺Amiiin canım inşallah, bugün başka doktora gittim. Bu değerle hiçbir şey göremez dedi zaten
Bende eve avokado depoladım 2 gün önceden yemeye başladım kabak çekirdeği aldım ananas aldımKuzu öncesinde sabahları incir yedim, keçi boynuzu pekmezi içtim ve eşime içirdim bir kaşık sabahları. Ovulasyondan sonra her gün 1 avokado yedim 1 hafta boyunca. Bir de arada c vitamini falan içtim etkisi var mı bilmiyoruminşallah sağlıkla ilerler
Evet ben yazdım adetim den 2 gün önce aşı Randevüm varkızlar yukarılarda bir arkadaş da yazmış mutlaka ve mutlaka gebelik öncesi aşılarınızı tamamlayın
Canım beni eklemeyi unutmakızlar yukarılarda bir arkadaş da yazmış mutlaka ve mutlaka gebelik öncesi aşılarınızı tamamlayın
Ben günde iki tane içiyorum sabah akşam. 5 gün içeçeğim. Bittikten 5 gün sonra kontrole gideceğim. Benimki de bu şekilde. Sizin kontrolunüz ne zamanBen de bu ay ilk defa femara kullanıyorum. Günde 1 tane içiyorum dr 5 gün kullan cts gel dedi, yumurtaların durumunu merak ediyorum. Siz de bu şekilde mi ilerliyorsunuz?
ekledim canım. arada unuttuklarım varsa yazabilirlerCanım beni eklemeyi unutma
Her ay bir taraftan yumurta oldugu için belki kapalı olana denk gelince olmuyordur. Ama merak etme tek yumurtalığı alınmış bir akrabamın kalan tek yumurtalığıyla 3 cocugu oldu. Her zaman umut vardır yeter ki biz sabırla beklemeyi bilelim:)Onlar da olabilir sebebi ama benim Hsg sonucu tek tüpümün kapalı olduğu söylendi, hamile kalmam biraz vakit alabilirmiş ama yine de şansım hiç yok değil daha önce iki kez hamile kalabildiysem üçüncüsü neden olmasın diyorum
neden o kadar umitsizsin avakado ne ise yariyor incir kuru yapsanavallahi öyle bir tek avakado alacağım bugün yumurta haftası belki iyi gelir diye ama nedense aşırı aşırı ümitsizim sanki bu ay olması imkansızmış gibi geliyor ah bir tane olsa bari ona da razıyım ben :/
benimde yok hic umudum ama bi ihtimal calismalara devam calismayada var tabi 6 gunneden bilmiyorum ama benim bu aydan hiiiiç umudum yok neden acaba :)
prolaktin sınırda inciri çok yiyorum mevsimi diye bir de maden suyunu helvayı çok yiyorum ve bunların çıkarttığını düşünüyorum çünkü hepsi de süt yapıyor salı günü doktor muayenem var o görsün öyle içerim avokado oluşan embriyonun tutunmasını sağlıyor sebepsiz yere bu ay hiç ümidim yok ama neden bilmiyorum...neden o kadar umitsizsin avakado ne ise yariyor incir kuru yapsana
evet bende umudum yok ama çalışmaya çalışıyorum :)benimde yok hic umudum ama bi ihtimal calismalara devam calismayada var tabi 6 gun
Aslında kapalı taraftan yumurta gelişse bile açık olanın yakalama olasılığı da varmış doktorum bunu söyleyince çok şaşırmıştım, klomen ile yumurta sayısını arttırıp ihtimalleri yükseltmeye çalışıyoruz bakalım ne zaman denk gelecekHer ay bir taraftan yumurta oldugu için belki kapalı olana denk gelince olmuyordur. Ama merak etme tek yumurtalığı alınmış bir akrabamın kalan tek yumurtalığıyla 3 cocugu oldu. Her zaman umut vardır yeter ki biz sabırla beklemeyi bilelim:)