Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar. Bu ayda burada bulustuk. Eylül ekim bize şans getirsin
golgelericinde canım yas: 26 bat 5 ekim deneme:1 yıl benide ekleyebilir misin?
Bu topic tüm anne adaylarına hamilelik haberi almayı nasip etsin bu cuma günün yüzü suyu hürmetine Aminnnnnnn
Selam kizlar. Bu ayda burada bulustuk. Eylül ekim bize şans getirsin
golgelericinde canım yas: 26 bat 5 ekim deneme:1 yıl benide ekleyebilir misin?

golgelericinde merhaba canım beni listeden cikartabilirsin bugün eşime azospermi teşhisi kondu. Malesef çocuk sahibi olamiyoruz
Kuzum azosperm olup bir sürü hamile kalan insanlar var kürlere yönel Allah'ın izni ile olur inşallah Rabbim isterse neler olmaz ki kün fe yekün yumurtadan civciv çıkıyor kuzum yani canı veren Allah Rabbim iyisini bilir imtihanımız bizimde bu bekletiyorsa güzelleştiriyordur

Ben hep sorunun bende olduğunu düşünmüştüm şimdi bunu duyunca çok korktum ve üzüldüm açıkçası. Rabbim inşallah bize de anne baba olma mutluluğunu nasip eder. Ne kadar çok istediğimi Allah biliyor

Aminnnnn inşallah kuzum bu yolda çaba gösteren herkese Rabbim bu duyguyu tatmak nasip etsin inşallah tez zamanda

Sen modunu yüksek tut çünkü eşinin de çok senin desteğine ihtiyacı olacak o yüzden üzülme, yaşadıkça Umut Hep Var kuzum

Canım tüp bebek ile başarılı sonuç alan birçok insan görüyorum. Tüm yolları araştırmadan sakın pes etmeyin

Canım tüp bebek ile başarılı sonuç alan birçok insan görüyorum. Tüm yolları araştırmadan sakın pes etmeyin
Şuan gerçekten biraz umutsuzum sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Haberi yeni aldım belki ondandır. Ama toparlayacagim hem kendimi hem eşimi inşallah. Sonra da yöntemlerimiz neler bakarız

Şuan gerçekten biraz umutsuzum sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Haberi yeni aldım belki ondandır. Ama toparlayacagim hem kendimi hem eşimi inşallah. Sonra da yöntemlerimiz neler bakarız

kesinlikle moralini bozma gercekten cevremde bu sekilde olup bebek sahibi olmus bir aile var. Evet uzun bir süreç oluyor ama sonunda mutluluk görünüyor hiç keyfini bozma canım.

kesinlikle moralini bozma gercekten cevremde bu sekilde olup bebek sahibi olmus bir aile var. Evet uzun bir süreç oluyor ama sonunda mutluluk görünüyor hiç keyfini bozma canım.
Geç olsun da güç olmasın raziyim ben herşeye yeter ki Rabbim sonunda o mutluluğu yaşatsın bize de

o umutsuzluk herkeste var hatta doktor bana ve eşime hiç bir sorun yok demesine rağmen ben asla olmayacağını düşünmeye başladım diyebilirim sakin olun ve moralinizi yüksek tutun nasibinizde varsa zaten size gelecek bu süreç sadece ona ulaşmak için çaba gösterme yolları :)

Rabbim inşallah yolumuzu kısa tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…