- 24 Mart 2021
- 645
- 831
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Bu topic tüm anne adaylarına hamilelik haberi almayı nasip etsin bu cuma günün yüzü suyu hürmetine AminnnnnnnSelam kizlar. Bu ayda burada bulustuk. Eylül ekim bize şans getirsin
golgelericinde canım yas: 26 bat 5 ekim deneme:1 yıl benide ekleyebilir misin?
Selam kizlar. Bu ayda burada bulustuk. Eylül ekim bize şans getirsin
AminnnnnnBu topic tüm anne adaylarına hamilelik haberi almayı nasip etsin bu cuma günün yüzü suyu hürmetine Aminnnnnnn
Selam kizlar. Bu ayda burada bulustuk. Eylül ekim bize şans getirsin
Canım mutlaka bir tedavisi vardır. Tıp ve teknoloji çok ilerledi. Rabbim hayırlısını versin size anne baba olmayi nasib etsin.golgelericinde merhaba canım beni listeden cikartabilirsin bugün eşime azospermi teşhisi kondu. Malesef çocuk sahibi olamiyoruz
Amin inşallah teşekkür ederim. Elbet vardır ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsunCanım mutlaka bir tedavisi vardır. Tıp ve teknoloji çok ilerledi. Rabbim hayırlısını versin size anne baba olmayi nasib etsin.
Kuzum azosperm olup bir sürü hamile kalan insanlar var kürlere yönel Allah'ın izni ile olur inşallahgolgelericinde merhaba canım beni listeden cikartabilirsin bugün eşime azospermi teşhisi kondu. Malesef çocuk sahibi olamiyoruz
Ben hep sorunun bende olduğunu düşünmüştüm şimdi bunu duyunca çok korktum ve üzüldüm açıkçası. Rabbim inşallah bize de anne baba olma mutluluğunu nasip eder. Ne kadar çok istediğimi Allah biliyorKuzum azosperm olup bir sürü hamile kalan insanlar var kürlere yönel Allah'ın izni ile olur inşallahRabbim isterse neler olmaz ki kün fe yekün yumurtadan civciv çıkıyor kuzum yani canı veren Allah Rabbim iyisini bilir imtihanımız bizimde bu bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Aminnnnn inşallah kuzum bu yolda çaba gösteren herkese Rabbim bu duyguyu tatmak nasip etsin inşallah tez zamandaBen hep sorunun bende olduğunu düşünmüştüm şimdi bunu duyunca çok korktum ve üzüldüm açıkçası. Rabbim inşallah bize de anne baba olma mutluluğunu nasip eder. Ne kadar çok istediğimi Allah biliyor
Sen modunu yüksek tut çünkü eşinin de çok senin desteğine ihtiyacı olacak o yüzden üzülme, yaşadıkça Umut Hep Var kuzumBen hep sorunun bende olduğunu düşünmüştüm şimdi bunu duyunca çok korktum ve üzüldüm açıkçası. Rabbim inşallah bize de anne baba olma mutluluğunu nasip eder. Ne kadar çok istediğimi Allah biliyor
Canım tüp bebek ile başarılı sonuç alan birçok insan görüyorum. Tüm yolları araştırmadan sakın pes etmeyinBen hep sorunun bende olduğunu düşünmüştüm şimdi bunu duyunca çok korktum ve üzüldüm açıkçası. Rabbim inşallah bize de anne baba olma mutluluğunu nasip eder. Ne kadar çok istediğimi Allah biliyor
Şuan gerçekten biraz umutsuzum sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Haberi yeni aldım belki ondandır. Ama toparlayacagim hem kendimi hem eşimi inşallah. Sonra da yöntemlerimiz neler bakarızCanım tüp bebek ile başarılı sonuç alan birçok insan görüyorum. Tüm yolları araştırmadan sakın pes etmeyin
Bilgi için sağol canım. Bende öyle yapacağım.Benimde bat 28 eylül bende bekliyorum kırmızıları inşallah gormemde görürsem regl oldugumda asi olucam benim dr böyle uygun gördü
Şuan gerçekten biraz umutsuzum sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Haberi yeni aldım belki ondandır. Ama toparlayacagim hem kendimi hem eşimi inşallah. Sonra da yöntemlerimiz neler bakarız
Geç olsun da güç olmasınkesinlikle moralini bozma gercekten cevremde bu sekilde olup bebek sahibi olmus bir aile var. Evet uzun bir süreç oluyor ama sonunda mutluluk görünüyor hiç keyfini bozma canım.
o umutsuzluk herkeste var hatta doktor bana ve eşime hiç bir sorun yok demesine rağmen ben asla olmayacağını düşünmeye başladım diyebilirim sakin olun ve moralinizi yüksek tutun nasibinizde varsa zaten size gelecek bu süreç sadece ona ulaşmak için çaba gösterme yolları :)Şuan gerçekten biraz umutsuzum sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Haberi yeni aldım belki ondandır. Ama toparlayacagim hem kendimi hem eşimi inşallah. Sonra da yöntemlerimiz neler bakarız
Rabbim inşallah yolumuzu kısa tutaro umutsuzluk herkeste var hatta doktor bana ve eşime hiç bir sorun yok demesine rağmen ben asla olmayacağını düşünmeye başladım diyebilirim sakin olun ve moralinizi yüksek tutun nasibinizde varsa zaten size gelecek bu süreç sadece ona ulaşmak için çaba gösterme yolları :)
biraz sabır biraz dua biraz tevakkül bu günler geçecek ve başka dertler gelecek ömür bile geçiyor hangi dert kalıcı olsun ki...Rabbim inşallah yolumuzu kısa tutar