Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok doğru söylüyorsunuz. İnsan en çok istediği seyle sınanırmış zaten bizimde sınavımız bu demek ki ne yapalım ☺️
aynen öyle aslında çok doğru söylediniz çok istediğimiz için sınanıyoruz neyi çok istersek onunla sınanırız hayat böyle ilerliyor sanırım....

Ben hep sorunun bende olduğunu düşünmüştüm şimdi bunu duyunca çok korktum ve üzüldüm açıkçası. Rabbim inşallah bize de anne baba olma mutluluğunu nasip eder. Ne kadar çok istediğimi Allah biliyor ♥️🤲
Canım Allah dilerse herşey olur, bunların hepsi birer bahane. İçini ferah tut, inan hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk çoğumuz. Açıkçası ben 1.5 yıl boyunca olur sanarak erteledim. Evliliğimiz 1.5 yıl olunca başladık denemelere. Ocaktan- Eylül'e kadar dene dene olmuyor, doktora gittim bu ay yumurta takibi yaptı, o da olumsuz sonuçlandı. Ağlayarak eve döndüm. Yani beklemek giderek daha zor bir hâl alsa da Rabbim büyük, inşallah nasip eder demektrnybaşka birşey gelmiyor elimizden.

Çatlama sonrası bana naptığını anlat kız 😂 bende aşılama sonrası yaparım 🙃
Kuzu öncesinde sabahları incir yedim, keçi boynuzu pekmezi içtim ve eşime içirdim bir kaşık sabahları. Ovulasyondan sonra her gün 1 avokado yedim 1 hafta boyunca. Bir de arada c vitamini falan içtim etkisi var mı bilmiyorum 😊 inşallah sağlıkla ilerler

benimde biseyden umudum yok artik salcam kendimi🙄
vallahi öyle bir tek avakado alacağım bugün yumurta haftası belki iyi gelir diye ama nedense aşırı aşırı ümitsizim sanki bu ay olması imkansızmış gibi geliyor ah bir tane olsa bari ona da razıyım ben :/

Canım Allah dilerse herşey olur, bunların hepsi birer bahane. İçini ferah tut, inan hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk çoğumuz. Açıkçası ben 1.5 yıl boyunca olur sanarak erteledim. Evliliğimiz 1.5 yıl olunca başladık denemelere. Ocaktan- Eylül'e kadar dene dene olmuyor, doktora gittim bu ay yumurta takibi yaptı, o da olumsuz sonuçlandı. Ağlayarak eve döndüm. Yani beklemek giderek daha zor bir hâl alsa da Rabbim büyük, inşallah nasip eder demektrnybaşka birşey gelmiyor elimizden.
Bende bir sene hep doktora gittim sorun bendedir sandım mantar enfeksiyonum vardı ona bağladım hep ama ben çözerim hallederim kendi kendime diyordum. Sorun eşimde olunca ne yapacağımı şaşırdım. Çokta hassas biridir içine atar bana belli etmez nasıl yaklasacagimida bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah 🤲♥️

Merhabalar kızlar adrt günüm 15 ekim adet olmadım ama gebelikte zor çünkü prolaktin 100 civarı geziyor pazar günü de prolaktin yüksekliğinden dolayı hipofiz emarım çekilicek adette olmayınca sabah test yaptım. Böyle sadece çizgi yeri belli oldu kuruyuncada aynıydı silik filan değildi. Gebelik olmayacağını biliyorum ama emar çekilicem diye sabah kan test verdim prolaktin yüksekken gebelik olan oldu mu ? Bide testim şöyle bakın 🙈yok gibi bişe

Eklentiler

• C9AA3CCA-CA15-4665-9FA6-383C6713FD77.jpeg
    C9AA3CCA-CA15-4665-9FA6-383C6713FD77.jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 59
123 olmuş canım değerim iki katına çıkmış çok şükür
Ohhhhh Allah'ım a şükürler olsun bak gördün mü kuzum. Kendini boşuna üzdün ama senin suçun değil ki. Salak doktorun ahmaklığı. Kusura bakma canım ama senin bu doktor o günden beri beni sinir etti. Neyse şimdi geçtik onu. Günün güzel haberi kuzum benim. MâşaAllah diyelim Rabbim sağlıkla ilerlersin hayır ile kucağına almak nasip olsun. 🙏🏼🙏🏼😘

Ohhhhh Allah'ım a şükürler olsun bak gördün mü kuzum. Kendini boşuna üzdün ama senin suçun değil ki. Salak doktorun ahmaklığı. Kusura bakma canım ama senin bu doktor o günden beri beni sinir etti. Neyse şimdi geçtik onu. Günün güzel haberi kuzum benim. MâşaAllah diyelim Rabbim sağlıkla ilerlersin hayır ile kucağına almak nasip olsun. 🙏🏼🙏🏼😘
Amiiin canım inşallah, bugün başka doktora gittim. Bu değerle hiçbir şey göremez dedi zaten

X