- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Anladım kuzum sen bak takip et aman bu testler nimetmiş çok rahatım bu testlerle süperEvet haklısınız ama düzenli olarak yaptığım testlerin hepsinde yumurtlama gördüm bu ay da çok üzerine düşmedim o yüzden hemen adet sonrası yapmadım o yüzden geçmiş te olabilir diye düşünüyorum ama geçen ay 12. Gün pik olmuştu yani bu akşam olacak mı bakacağım tekrar döngüm 28-27 günde bir
Kuzum insan alt üst oluyor inan bana erken gebelik testler pozitif normal hamilelik testler de normal gidiyorsun değerler düşük istenilen gibi değil 10 gün sonra Cat regl zor vallaBu da bir şey ben 3 yıldır evliyim ama 10 aydır düşünüyoruz neredeyse ara verdiğim aylar oldu belki ama kimyasal bile olmuyor en azından sizin bu oluşuyor şükür diyelim
Canım hormonlar nasıl eşin de istersen bir teste götür belki sende problem yoktur yumurtlama görüyorsun hormonlarda da problem yoksa yani tabi sen daha iyi bilirsinEvet ama iş yoğunluğundan unutuyorum onu sürekli ama yumurtlamayı da görüyorum yine de olmuyor hayırlsı diyelim
Yok canım düzenli olup olmaması önemli değil herkez yapabilir 4 yıldır adet görmeyip ovulasyon testi ile yumurtlama yakalayıp hamile kalmış insanlar var o yüzden içini rahat tut yumurta kalitesi içinde doktorla görüş eğer gitmiyorsan da takviye alabilirsin pko var sanırım onun içinde inositol içerikli takviye alman lazım canımKızlar size 2 sorum var birincisi yumurtlama takibi yapanlar adetleriniz hep düzenlimidir ? Birde düzenli olanlar genellikle kaçıncı günlerde görüyorsunuz
2.de yumurta kalitesini nasıl artırabilirim
Amin inşallahAnladım kuzum sen bak takip et aman bu testler nimetmiş çok rahatım bu testlerle süperAllah rast getirsin canım inşallah hepimiz bu topik isteyen çabalayan herkeze Rabbim evlat duygusunu tattırsın çok amin
Eğer ki prolaktin problem yoksa incir artı havuç kürü Saraçoğlu'ndan dinleyip yapabilirsin muhteşem yumurta kalitesi arttırdıgı söyleniyorKızlar size 2 sorum var birincisi yumurtlama takibi yapanlar adetleriniz hep düzenlimidir ? Birde düzenli olanlar genellikle kaçıncı günlerde görüyorsunuz
2.de yumurta kalitesini nasıl artırabilirim
Eşim 2 kere 3 ay ara ile verdi testi gebeliğe engel hiç bir sorun görmedi doktorum hormonlarıma da yeni bakıldı salı günü görecek doktor sadece prolaktin sınırda o da gebeliğe engel değilmiş sanırım… kısmet bekliyorum artıkCanım hormonlar nasıl eşin de istersen bir teste götür belki sende problem yoktur yumurtlama görüyorsun hormonlarda da problem yoksa yani tabi sen daha iyi bilirsin
Kuzum o zaman iş dua ve sabıra kaldı Rabbim neylerse güzel eyler bir problem yoksa yapacak bişi yok benim kimyalsal yanında kan pıhtılaşma analizleri verdim o problem çıktı şimdi kan sulandırıcı alıyorum hamile kaldığımda da kan sulandırıcı iğnelerle devam Rabbim iyisini bilir su gece de Rabbim herkezin sesini duysunEşim 2 kere 3 ay ara ile verdi testi gebeliğe engel hiç bir sorun görmedi doktorum hormonlarıma da yeni bakıldı salı günü görecek doktor sadece prolaktin sınırda o da gebeliğe engel değilmiş sanırım… kısmet bekliyorum artık
Bu ay kaçırdım canım dr gidemedim hormon testi filan 3 .gün oluyorya kendi kafama görede almayım dedim bu ay doğal bişeyler deneyim istiyorum kilo problemim var veremiyorummm malesef yapıştı kaldıYok canım düzenli olup olmaması önemli değil herkez yapabilir 4 yıldır adet görmeyip ovulasyon testi ile yumurtlama yakalayıp hamile kalmış insanlar var o yüzden içini rahat tut yumurta kalitesi içinde doktorla görüş eğer gitmiyorsan da takviye alabilirsin pko var sanırım onun içinde inositol içerikli takviye alman lazım canım
Onu denemiştim ama bende bir işe yaramadıEğer ki prolaktin problem yoksa incir artı havuç kürü Saraçoğlu'ndan dinleyip yapabilirsin muhteşem yumurta kalitesi arttırdıgı söyleniyor
Bilemiyorum prolaktin sınırda çıkmış incir en sevdiğim meyve mevsimi diye çok sık yediğimden yükseldi belki de doktora muayene olayım da öyle başlarım zaten arı sütü bal polen propolis karışımı da yiyorum onu da yerimEğer ki prolaktin problem yoksa incir artı havuç kürü Saraçoğlu'ndan dinleyip yapabilirsin muhteşem yumurta kalitesi arttırdıgı söyleniyor
Amin inşallah da sebepsiz olması da çok kötüKuzum o zaman iş dua ve sabıra kaldı Rabbim neylerse güzel eyler bir problem yoksa yapacak bişi yok benim kimyalsal yanında kan pıhtılaşma analizleri verdim o problem çıktı şimdi kan sulandırıcı alıyorum hamile kaldığımda da kan sulandırıcı iğnelerle devam Rabbim iyisini bilir su gece de Rabbim herkezin sesini duysun
Doktora gitmeden dediğin gibi hormonlar baktirmadan birşey kullanma canım kürlerde bazen iniş çıkış yapabiliyor hormonlara o yüzden spor yapmaya bak kuzumBu ay kaçırdım canım dr gidemedim hormon testi filan 3 .gün oluyorya kendi kafama görede almayım dedim bu ay doğal bişeyler deneyim istiyorum kilo problemim var veremiyorummm malesef yapıştı kaldıo yüzden diye düşünüyorum
Bazı kişilerde etkili olmuyor kuzum dediğin gibiOnu denemiştim ama bende bir işe yaramadı
Aynen kuzum öyle yap doktor baksın yine prolaktin de engel gebeliğe ya ona göre yersin inciri kıyamam yaBilemiyorum prolaktin sınırda çıkmış incir en sevdiğim meyve mevsimi diye çok sık yediğimden yükseldi belki de doktora muayene olayım da öyle başlarım zaten arı sütü bal polen propolis karışımı da yiyorum onu da yerim
Benim de bat 3 ekim canım. Valla İnşaAllah dediğin gibi olur canım. Hayırlısı artık yapacak birşey yo.Bence umudunu kaybetme benimde bugün çok fazla akıntım vardı ama testte pik olmadı seninde öyle olabilir bak batlarımızda yakın 3 ekimde bekliyorum ben büyük ihtimal ya yarın ya öbür gün görürüm piki diye düşünüyorum
Aynen öyle hayırlısı bakarsın hiç olmaz dediğimiz ay olur fena mı olur gönlünü ferah tutBenim de bat 3 ekim canım. Valla İnşaAllah dediğin gibi olur canım. Hayırlısı artık yapacak birşey yo.
Benimde bat 28 eylül bende bekliyorum kırmızıları inşallah gormemde görürsem regl oldugumda asi olucam benim dr böyle uygun gördüHanımlar 28 Eylül adet tarıhim 26 eylülde ise aşı randevum var. Sizce aşı olmalımıyım. Bu ay denedik sonuçta.