Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Regl 1 gün geçti. Silik bir çizgi var mı sizce
10 dakikadan önce çıktıysa var canım hayırlı olsun insallah hemen kan ver yarın varsa silikte olsa cikiyor

Benim bugün 13. Günüm canım. Bilmiyorum İnşaAllah dediğin gibidir. Çünkü eşim gelmem yarın geceyi bulur dedi.
Bence umudunu kaybetme benimde bugün çok fazla akıntım vardı ama testte pik olmadı seninde öyle olabilir bak batlarımızda yakın 3 ekimde bekliyorum ben büyük ihtimal ya yarın ya öbür gün görürüm piki diye düşünüyorum

Vallahi bilmiyorum ki canım bende ara ara test yapıyorum ama hiç koyulaşma da yok biraz şansa bıraktım bu ay bende
Bende de koyulaşma başlamış 1 2 güne pik görürüm galiba diyorum ama belli de olmaz ben bu ay saldım biraz testi düzenli yapmadım kaçmış ya olabilir

Benide ekler misiniz acaba bat 27 Eylül yaşım 27 ovulasyon takibi ile 2 denemem 10 aydır istiyorum teşekkürler

Bende pik görmedim canım dert etme herkez görecek diye birşey yok yumurtlama olmayan çok insan var çok şükür sen değerlendir 3 gün Rabbim hayırlısını versin inşallah

Bende pik görmedim canım dert etme herkez görecek diye birşey yok yumurtlama olmayan çok insan var çok şükür sen değerlendir 3 gün Rabbim hayırlısını versin inşallah
Amin inşallah ama ben her ay görüyorum bu ay artık saldım o yüzden düzenli yapamadım ya kaçırdım ya da daha denk gelemedim

kızlar ovulasyon testini nasıl yapıyorsunuz ve nasıl yorumluyorsunuz bana da anlatır mısınız
1. Olan test gibi olursa yumurtlama oluyor c ve t çizgileri var üstünde t çizgisi çok koyu da olsa korkma t çizgisi c gibi aynı koyulukta olmalı yumurtlama olmuş oluyor 2. Resimde çatlama oda yumurtlamadan sonra ertesi gün oluyor genellikle ama bazen yumurtlama 2 gün sürebiliyor korkma iyi bişiyumurtlamadan sonra yine test yapıyorsun çatlama da görünce test bırakıyorsun başlarken de garanti olsun adetin bitince ertesi gün başla tavsiye

Eklentiler

• IMG20210915142331.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG20210916161036.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 49
Amin inşallah ama ben her ay görüyorum bu ay artık saldım o yüzden düzenli yapamadım ya kaçırdım ya da daha denk gelemedim
Kuzum kadınlar her ay aynı zamanda yumurtlamıyor ve her ay yumurtlama olmuyor 12 ay da 7 8 bazen 10 kez yumurtlama oluyor kişiden kişiye değişiyor belki denk gelmiştir ne de olsa sperm yaşıyor yumurtaya göre

Valla kuzum 2 kimyalsal hikayem var 10 aylık evliyim bende boşu boşuna 7 ay boyunca takvimden kontrol etmişim yani yazık üzülüyorum o aylara vardır bir hayır onda da ne diyeyim

Kuzum kadınlar her ay aynı zamanda yumurtlamıyor ve her ay yumurtlama olmuyor 12 ay da 7 8 bazen 10 kez yumurtlama oluyor kişiden kişiye değişiyor belki denk gelmiştir ne de olsa sperm yaşıyor yumurtaya göre
Evet haklısınız ama düzenli olarak yaptığım testlerin hepsinde yumurtlama gördüm bu ay da çok üzerine düşmedim o yüzden hemen adet sonrası yapmadım o yüzden geçmiş te olabilir diye düşünüyorum ama geçen ay 12. Gün pik olmuştu yani bu akşam olacak mı bakacağım tekrar döngüm 28-27 günde bir

Birde yumurtlama masajını şiddetle tavsiye ediyorum çok etkisi var diye düşünüyorum bu ay dedim ben kesin yumurtlama olmayan aya denk geldim diye düşündüm adetime 11 gün kala yumurtlama gördüm 20. Günde ben şok

Valla kuzum 2 kimyalsal hikayem var 10 aylık evliyim bende boşu boşuna 7 ay boyunca takvimden kontrol etmişim yani yazık üzülüyorum o aylara vardır bir hayır onda da ne diyeyim
Bu da bir şey ben 3 yıldır evliyim ama 10 aydır düşünüyoruz neredeyse ara verdiğim aylar oldu belki ama kimyasal bile olmuyor en azından sizin bu oluşuyor şükür diyelim

Evet ama iş yoğunluğundan unutuyorum onu sürekli ama yumurtlamayı da görüyorum yine de olmuyor hayırlsı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…