Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de
3. Gün lh 11,46 fsh 5,80 estradiol 37 prolaktin 20 idi
21. Gün lh 13,98 fsh 2,52 estradiol 297,4 prolaktin 24 olmuş

Bunlar ne anlama geliyo kadın doğuma gidebilsem iyi olacaktı
Lh yüksek olunca pco diyolar sana öyle bise dedilermi e2 degeri 3 güne göre iyi ama diğeri için bise diyemiycem ondan pek anlamıyorum kaç olmalı diye

Kizlar geçen ay erken yumurtlama oldu 9 gün kaçırmıştım hatta hatırlarsanız bu ay erken balsadim strip test yaptım ama kasete alışığım ben şuan için normal dimi gidişat bisey yok 2 ay clife kullandigim için gerçekten erken yumurtlatiyordu Yusra-61 A R Y A ve strip kullanan kızlarımız ❤

Eklentiler

• 20211005_160845.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 55
Bi de

Benim bildiğim Lh fshdan yüksek olmamalı eğer yüksek ise yumurtanızın çatlamasını engeller. Birde lh değerinize yumrta çatlamış diye mi bakılmış malesef yumurtanız çatlamamış

Ben kullandım innovita geçen ay istersen örneğini atayım canım görmen adına. Şuan iyi gidiyor bence daha yolu var yumrtlama her ay aynı zamanda olacak diye birşey yok

Ben kullandım innovita geçen ay istersen örneğini atayım canım görmen adına. Şuan iyi gidiyor bence daha yolu var yumrtlama her ay aynı zamanda olacak diye birşey yok
Valla atarsan iyi olur normal de kendi halinde 12 ve 14 günler de oluyodum canim geçen ay erkenden oldu sınır etti sonra beni

@Yusra30 cımm Bu dünkü ovülasyon testiim bende macun kullanıyorum normalde 14. gün olurdu tam yumurtlama ama 11.gun de böyle Muhtemelen bugün tam pik olur bu şekılde değerlendirmeyi düşünüyorum Yusra-61

Kızlar ben polikistik overliyim 1 yıldır gebe kalamıyorum hangi değerlerime diklat etmem gerek doktorlar cok ilgisiz hangisini düşüreyim ya da yükselteyim yardımcı olur musunuz ?
TSH Ref. Aralığı 0,50 - 5,10 değer = 2,1
FSH Ref. Aralığı yok Değer = 5,6
LH Ref. Aralığı yok Değer = 7,7
e2 serum/plazma ref aralığı yok. = 21,3
Prolaktin 4,79 - 23,3 Değer = 18,9

Bi de

Canım benim bildiğim Lh ve hsg değerleri aynı veya birbirine yakın olmalı. Lh , fsh den bu kadar yüksek olmamalı sende pco var sebebi de bu. Diğer değerlerin güzel

Kızlar beni hatirlarmisiniz bilmiyorum değerim 20 çıktı Perşembe günü öğleden sonra 5.7 dino gün kanamam başladı azdı cuma bildiğiniz regl oldum cumartesi birden azaldı kimyasal dedim Pazar bitti hiç gelmedi şüphelendim dün test te silik vardı kan testi yaptırdım 20 çıktı kimyasal olsa dusmezmiydi ve işin ilginci gebelik belirtilerim devam ediyor göğüsler ağrıyor kaşık ve bel ağrısı ama hafif ve sürekli deil ve yumurtlama günü olan beyaz akıntım vardı bugün yani şimdi bu kimyasalmi yada dış gebelik mi ben anlayamadım sağlıklı olamazmi?

Canım HCG 20 çıktı anlam veremedim yaaa dış gebelikmi sağlıklı mı anlayamadım sence değerim nasıl Perşembe günü öğleden sonra 5.7 di bugün ki sonuç 20

Canım HCG 20 çıktı anlam veremedim yaaa dış gebelikmi sağlıklı mı anlayamadım sence değerim nasıl Perşembe günü öğleden sonra 5.7 di bugün ki sonuç 20
Düşük geldi bana. Perşembe 5.7 bugün salı 20 5 gün geçmiş üstünden 5 günde 15 artmış. Düşük canım.

benim bat 2 ekimdi fakat erken regl oldum baya yeni bat 25 ekim :) yine ekim içerisinde kaldım. aşılama deniycez bu ay sanırım :) gonal f kullandım yarın kontrole gideceğim. umudum ekim sonunda.
Aa ben de ekimde kalmisim 30 ekimm hadi bakalim bir sans daha:) umarim gönlünce olur işin rast gitsin :)

Zaten teste ilk 5 dakika diyor sonrası yanıltabilir sonrasında ki umudu biz yaratıyoruz . Benim bir tek prodoctor yanılttı yoksa comfort days ve miratech iyidir ilk beş dakikayı baz alırsanız yanıltmaz
Canım aslında istisnalarda olabiliyor Benim 2 hamilelğimdede (biri düşükle sonuçlandı ) sabah erken yaptığım testlerde tabi bir umut atmamıştım akşam baktığımda hayali çizgi çıkmıştı beklemiştim gittikçe belirginleşmeye başlamıştı çizgiler hayali gelirse gerçeğidir geliyor, Allah tüm isteyen ve bekleyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Yakın arkadaşımında aynı şekilde bir kutu test bitirmesine rağmen geç döllenme olmuştu adetleri düzensizdi testlerde bir türlü çıkmadı en son kan vermeye gitti şüpheden kurtulmak için betası 340 çıkmıştı. Böyle yüksek bir değer bile farklı marka testlerde çıkmayınca çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…