- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.741
Erken gebelik testi nde çok çok belli bence kan vermelisin canımKızlar 25 Eylül yumurtlama görmüştüm bugün 10. Gün. Dün gözle zor görünen silik çizgi vardı bugün çizgi belli kaset test yaptım onda da silik çıktı .
Kac dakika içinde cizgi cıktıKızlar 25 Eylül yumurtlama görmüştüm bugün 10. Gün. Dün gözle zor görünen silik çizgi vardı bugün çizgi belli kaset test yaptım onda da silik çıktı .
Lh yüksek olunca pco diyolar sana öyle bise dedilermi e2 degeri 3 güne göre iyi ama diğeri için bise diyemiycem ondan pek anlamıyorum kaç olmalı diyeBi de
3. Gün lh 11,46 fsh 5,80 estradiol 37 prolaktin 20 idi
21. Gün lh 13,98 fsh 2,52 estradiol 297,4 prolaktin 24 olmuş
Bunlar ne anlama geliyo kadın doğuma gidebilsem iyi olacaktı
Bide canim regl biteli 5 6 gün oldu kahverengi akıntı geliyo soğandan heralde hic olmazdı
Bi de
Valla atarsan iyi olur normal de kendi halinde 12 ve 14 günler de oluyodum canimBen kullandım innovita geçen ay istersen örneğini atayım canım görmen adına. Şuan iyi gidiyor bence daha yolu var yumrtlama her ay aynı zamanda olacak diye birşey yok
Geçen ay kimyasal düşük yaşadım korkuyorum pazartesiye kadar beklicem sanırım.Erken gebelik testi nde çok çok belli bence kan vermelisin canım
Dakika sürmedi aslında hemen çıktıKac dakika içinde cizgi cıktı
İnşallah kimyasal falan değildir sağlıklı bir şekilde ilerler bizlerede nasip olsun inşallahGeçen ay kimyasal düşük yaşadım korkuyorum pazartesiye kadar beklicem sanırım.
Canım benim bildiğim Lh ve hsg değerleri aynı veya birbirine yakın olmalı. Lh , fsh den bu kadar yüksek olmamalı sende pco var sebebi de bu. Diğer değerlerin güzelBi de
Canım HCG 20 çıktıCanım silik çizgi var şayet kimyasal ve adet olmuş olsa idi çıkmazdı bence çizgi. Sen keşke tekrar beta batırsaydın kafan rahat olsaydı. Belki üzerine adet oldun. O da olabiliyor çünkü. Benim yengem hamileliği boyunca her ay düzenli adet oldu. Hamile olduğunu bile bilmiyordu ki 4 aylık olunca tesadüfen öğrendi. Düşün yani. Sen beta baktır kuzum haman bugün.
Düşük geldi bana. Perşembe 5.7 bugün salı 20Canım HCG 20 çıktıanlam veremedim yaaa dış gebelikmi sağlıklı mı anlayamadım sence değerim nasıl Perşembe günü öğleden sonra 5.7 di bugün ki sonuç 20
Aa ben de ekimde kalmisim 30 ekimm hadi bakalim bir sans daha:) umarim gönlünce olur işin rast gitsin :)benim bat 2 ekimdi fakat erken regl oldum baya yeni bat 25 ekim :) yine ekim içerisinde kaldım. aşılama deniycez bu ay sanırım :) gonal f kullandım yarın kontrole gideceğim. umudum ekim sonunda.
Canım aslında istisnalarda olabiliyorZaten teste ilk 5 dakika diyor sonrası yanıltabilir sonrasında ki umudu biz yaratıyoruz . Benim bir tek prodoctor yanılttıyoksa comfort days ve miratech iyidir ilk beş dakikayı baz alırsanız yanıltmaz
O zaman pozitif olabilir bence de cıkmıs gibiDakika sürmedi aslında hemen çıktı