• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla atarsan iyi olur normal de kendi halinde 12 ve 14 günler de oluyodum canim 😁 geçen ay erkenden oldu sınır etti sonra beni 🤣🤣🤣

Esracım genelleme ben 14-15. Gün pik görürdüm ama bu ay arslan pençesi ve çivanperçemi içtim uzadı ve 17.gün pikleşti. Hepimiz test yapıyorsak biran önce pik olmasını istiyoruz sabırsızız. 🤣Çünkü bende öyleyim. Hatta testler mi sıkıntılı dediğim olmuştur.testler aldığım firmalara verip vermişimdir 🤣🤣Testlerde birşey yok bendeydi çünkü kafaya taktım pik gününde olmalıydı ama hiç öyle değil bu işler er geç olsun ama olsun bence hiç olmamasından kötü olamaz bu durum. 👍 Sen hiç sinir olma düzenli aynı saatte yapmaya devam et eminim bulacaksın asla aynı zamanda olmasına filan takılma biliyorsun bizler prolaktin canavarıyız böyle yapmak demek yumrtlamanıza hormonlarımızla oynuyor bu bize eksi dönüyor relaks ol canım 🤗 şu 16.gün ki silikleşmeye takılma kesin idrarda lh azdı :)))

Eklentiler

• IMG_20211005_162504_599.jpg
    IMG_20211005_162504_599.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 50
Düşük geldi bana. Perşembe 5.7 bugün salı 20🤔 5 gün geçmiş üstünden 5 günde 15 artmış. Düşük canım.
Ama iki günde bir iki katı derse cumartesi 10 kusur Pazar 20 olmalıydı bugün salı yani 25 olsaydı normaldi sanki bilmiyorum ki ya bende anlamadım dış gebelik ten korkuyorum ama hamilelik belirtisi de yaşıyorum beyaz akıntı göğüs bel ağrısı hafif Perşembe tekrar kan testi yapınca anlaşılır artık iki kat olmazsa zaten sağlıklı denmezde benim anlamadığım bu kadar düşük değerde dış gebelik hiç duymadım yani 🙄ondan korkuyorum

Kist olunca vermiyorlar.. Bende doktora pko var dediniz klomen ile inofolic verince kist olmaz mı dedim.. Çatlatma iğnesi vermeyeceğim kendiliğinden gelişip çatlayacaklat dedi.. Belki size de benzer uygulanabilir
Aynen canım tedavi için verecekleri ilaçlar kistleri besliyormuş. Gideyim bakalım bi ne diyecek. Tedavi yaparmı bilmiyorum.

Ama iki günde bir iki katı derse cumartesi 10 kusur Pazar 20 olmalıydı bugün salı yani 25 olsaydı normaldi sanki bilmiyorum ki ya bende anlamadım dış gebelik ten korkuyorum ama hamilelik belirtisi de yaşıyorum beyaz akıntı göğüs bel ağrısı hafif Perşembe tekrar kan testi yapınca anlaşılır artık iki kat olmazsa zaten sağlıklı denmezde benim anlamadığım bu kadar düşük değerde dış gebelik hiç duymadım yani 🙄ondan korkuyorum
Canım normalde değerin bugün 40. Larda falan olmalıydı hatta biraz daha fazla. Keşke sağlık ocağı doktoruna danışsaydın. Yada oradaki ebelerdende bilgi alabilirdin.

akşamları eve gidince bana iyi gelen tek şey o zaten içime ferahlık gelsin diye açıp inşirah suresi dinliyorum... Onu da dinlerim her gün her namazda elimi açıp dua ediyorum ama çok zayıf birisiymişim ben bunu anladım isyan etmiyorum asla ama sınavımın bu olacağı hiç aklıma gelmezdi boşluğa düştüm doktorlar da beni daha da boşluğa çekti artık yapacak bir şey yok sadece bekleyeceğim her ay boşu boşuna umut etme olayını bitirdim...
Ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama bizde 8 aydır deniyoruz bata bir hafta kaldı ben artık oldu mu olacak mi diye düşünmeyi bıraktım. Şunu anladım ki ne kadar düşünürsem düşüneyim bir şey değişmiyor. Elbette olmasını istiyorum ama kendime şunu soruyorum olmazsa hayatımda ne değişecek?
Cevap hiçbir şey çünkü eşimle sadece çocuk yapmak için evlenmedim, olmazsa da yapacak bir şey yok. Hayatımızı yaşamaya devam edeceğiz. Çocuk çat diye olan bir şey değil aylarca yıllarca sabır gerekiyor üstelik tıpta çok gelişti. Akışına bırakıp hayatını yaşamaya çalış bu düşüncelerle olacaksa bile hemen olmaz

Dış gebelikte anormal artışlar meydana geliyor diye biliyorum evet 2 gun sonra tekrarla kan testini zaten doktorun yorumlar ne olduğunu

Canım normalde değerin bugün 40. Larda falan olmalıydı hatta biraz daha fazla. Keşke sağlık ocağı doktoruna danışsaydın. Yada oradaki ebelerdende bilgi alabilirdin.
Öğle arasiydi kimse yoktu testi verip okula gecmem gerekti beklemedim Perşembe günü testi tekrarlarim ozaman kesinleşir belki😔ya dış gebelik olmasında kendimi kimyasala ikna etmiştim ama bilmiyorum moralim çok bozuldu

Ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama bizde 8 aydır deniyoruz bata bir hafta kaldı ben artık oldu mu olacak mi diye düşünmeyi bıraktım. Şunu anladım ki ne kadar düşünürsem düşüneyim bir şey değişmiyor. Elbette olmasını istiyorum ama kendime şunu soruyorum olmazsa hayatımda ne değişecek?
Cevap hiçbir şey çünkü eşimle sadece çocuk yapmak için evlenmedim, olmazsa da yapacak bir şey yok. Hayatımızı yaşamaya devam edeceğiz. Çocuk çat diye olan bir şey değil aylarca yıllarca sabır gerekiyor üstelik tıpta çok gelişti. Akışına bırakıp hayatını yaşamaya çalış bu düşüncelerle olacaksa bile hemen olmaz
Evet biraz kendimize zaman ayırmamız gerek akışına bırakacağız bebek olayını istiyoruz Rabbimde duyuyor sesimizi o en güzel zamanı bekliyor bak bende bekliyorum ama kendimi yıpratmadan artık 🤗

Öğle arasiydi kimse yoktu testi verip okula gecmem gerekti beklemedim Perşembe günü testi tekrarlarim ozaman kesinleşir belki😔ya dış gebelik olmasında kendimi kimyasala ikna etmiştim ama bilmiyorum moralim çok bozuldu
Sıkma canını canım. Hayırlısı ne ise o olsun. Perşembe de bak sonuç ile olmazsa bir doktora görün. İnşaAllah sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur. Üzülme lütfen kendini daha cok strese sokma. Dilerim bebeğin seninledir ve iyidir. Sakin ol olurmu. ♥️

Sıkma canını canım. Hayırlısı ne ise o olsun. Perşembe de bak sonuç ile olmazsa bir doktora görün. İnşaAllah sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur. Üzülme lütfen kendini daha cok strese sokma. Dilerim bebeğin seninledir ve iyidir. Sakin ol olurmu. ♥️
Saol canım ben dış gebelikten korkuyorum bu şekilde düşük HCG yle anlaşıldığı olmusmuydu hiç denk geldinmi nebilim ben hep yüksek değerlere çıkıp kese gorunmezse tanı koyuyolar diye biliyorum

aynen öyle ama olursa çok şey değişecek bende akışına bıraktım artık bıraktım düşünmüyorum biraz zihni mi de kendimi de rahat bırakacağım olmazsa olmaz yapacak bir şey yok....sağlık olsun

Saol canım ben dış gebelikten korkuyorum bu şekilde düşük HCG yle anlaşıldığı olmusmuydu hiç denk geldinmi nebilim ben hep yüksek değerlere çıkıp kese gorunmezse tanı koyuyolar diye biliyorum
Canım şimdi sana burada dış yada bos ne bilim kimyasaldir demek dogru olmaz acikcasi alabileceğin ihtimalli cevaplar seni daha cok strese ve sıkıntıya sokar. Evet beta düşük olursa kese görülemiyor. En az 1500 lerde olmalı kese görünmesi için. Sen şimdi sakin ol dediğim. Şu mudur bu mudur diyede araştırma yapma bence stres yapma kendine. Bol dua ve sabır ile bekle canım. Rabbim gönlündeki muradını nasip etsin inşaAllah.🙏🏼♥️

Canım şimdi sana burada dış yada bos ne bilim kimyasaldir demek dogru olmaz acikcasi alabileceğin ihtimalli cevaplar seni daha cok strese ve sıkıntıya sokar. Evet beta düşük olursa kese görülemiyor. En az 1500 lerde olmalı kese görünmesi için. Sen şimdi sakin ol dediğim. Şu mudur bu mudur diyede araştırma yapma bence stres yapma kendine. Bol dua ve sabır ile bekle canım. Rabbim gönlündeki muradını nasip etsin inşaAllah.🙏🏼♥️
Amin canım inşallah

Eki Görüntüle 2927705 @Yusra30 cımm Bu dünkü ovülasyon testiim bende macun kullanıyorum normalde 14. gün olurdu tam yumurtlama ama 11.gun de böyle Muhtemelen bugün tam pik olur bu şekılde değerlendirmeyi düşünüyorum 😍 Yusra-61 Yusra-61

Yediğimiz şeylerde etkiliyor bazen macun gibi bir kaç yumrta geliştirici özelliği olan bitkiler, arı sütü-Bal-polen- filan.
Baya koyulmuş bencede bugün pik olma ihtimali yüksek :confused: macun hangisi bu arada merak ettim?

DenizKoKuLuMm DenizKoKuLuMm mfkyı dinledim hepsi hemen hemen bildiğimiz şeyler ama d vitaminin üstünde çok durdu canım o dikkatimi çekti benim düşüktü ilaç kullandım kaç bilmiyorm ona takıldım ne yalan diyeyim. En yakın zamanda test vericem durumumu merak ediyorum.

evet çok haklısınızda insan hiç olmayacak sanıyor en azından hamile kalabiliyorsunuz bende o da yok ne dış gebelik ne kimyasal gebelik ne mol gebelik ne normal gebelik ne buzağılama ne yumurtlama hiç bir şey yok ben artık sağlıklı olduğumu düşünmüyorum o yüzden şimdi 27 yaşındayım ama 10 sene sonra 37 o zaman da olmamışsa ne olacak o yüzden şimdiden kabullenmem lazım...
Allah sağlıklı gebelik nasip etsin kuzum inan çok zor yani gebe kaldım nasılsa diye sevinemiyorsun o çok farklı bir yıkım çok büyük üzüntü sen güzel düşün güzel olsun hamile kalabildiğini sağlıklı bir gebelikle tecrübe et inşallah

Back