Kuzum hayır daha eylülde 5. Denemeydi 1 yıldan önce gerek yok diyor kendisi doktor olduğu için aşırı bilimseliz
ama bu ay da olmazsa artık 6. Ay ben de gideyim bi demeye başladı şükür çünkü bu ay tshım yüksek çıktı o yüzden tedavi başladık ayrıca eşime sabahları zeytinyağında incir akşam keçiboynuzu pekmezi içirdim ben kendim de sağlıklı beslendim ilacımı aldım bi de hipotiroid tedavisinde tavsiye edilen bi yemiş varmış ceviz türü ondan yedik ikişer yani önceki ay propolis bal arı sütü karışımı da kullanmıştık tüm bunlara rağmen olmazsa artık çok da beklemeden baktırmak gerek gibi geliyor bana
He bu arada bu ay regl bitince soğan kürüne başlamıştım ama 3-4 gün yapabildim ilaç alınca sıkıntı olmasın diye kestim ve normalde 15-16. Gün yumurtlardım 14 te yumurtladım bu ay. Son olarak normalde bi gün pik olur aynı böyle koyu ertesi gün eşitlenir sonraki gün çatlardı, bu ay önce eşit çıktı sonra bu pik sonra yine eşit sonra silik denemeyecek kadar yine koyu onu da ekleyeyim hatta bakın. Sonra testim bitti ama
Şuan karın ağrım var ve yumurtlamadan beri karnım inanılmaz şiş diyet ve spora rağmen anlayamadığım şekilde şişkinim. Eğer tüm bunlar sonuç verirse buraya yazarım inşallah hepimiz en erken en kısa zamanda güzel haberler alırız