Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ile A R Y A A R Y A pik oluyordu ama c den daha koyu olmuyordu.. Biz ordan yumurta kaliteli değil diye bir kanaat oluşturduk.

Bende pko görüntüsü var dedi..
Benim denemedeki ilk 7 ayımda kopkoyu görünüm vardı t çizgisinde, son 2 aydır sanki o koyuluğu göremiyorum. T ve c eşit gibi oluyor. Evet bende de pko var, bu ay femara deniycem tekrar pcoda daha etkiliymiş. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰 şuan reglimin ilk günü

Eklentiler

• 939EDF94-1CA6-4CAA-A1E7-95161947F403.jpeg
    939EDF94-1CA6-4CAA-A1E7-95161947F403.jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 33
Kız bu pik için neler yaptın, birşey kullandın mı bize de söyle 😂
Canım piklerin anlamı yok bana kalırsa bebek getirmedikten sonra ama ben de şu an fark ettim ki son 2 aya göre aşırı koyuluk var hatta şu an da baktım epeycene koyu ve gitmemiş.
Arı sütü bal polen içiyorum, bir de hsg çekildim bu ay onun dışında her şey aynı🤷‍♀️
Bu ay prolaktin değerim biraz yüksekti ama bakalım nasip, geçen haftadan beri düşürmeye çalışıyorum kendi çabamla 🥰

Wuhuuuuuuu ♥️ bu nasıl pik bee, yumurtan çok güzel gelişiyor demek ki. Eşine de baktırdınız mı
Kuzum hayır daha eylülde 5. Denemeydi 1 yıldan önce gerek yok diyor kendisi doktor olduğu için aşırı bilimseliz 🤦‍♀️ ama bu ay da olmazsa artık 6. Ay ben de gideyim bi demeye başladı şükür çünkü bu ay tshım yüksek çıktı o yüzden tedavi başladık ayrıca eşime sabahları zeytinyağında incir akşam keçiboynuzu pekmezi içirdim ben kendim de sağlıklı beslendim ilacımı aldım bi de hipotiroid tedavisinde tavsiye edilen bi yemiş varmış ceviz türü ondan yedik ikişer yani önceki ay propolis bal arı sütü karışımı da kullanmıştık tüm bunlara rağmen olmazsa artık çok da beklemeden baktırmak gerek gibi geliyor bana 🤷‍♀️ He bu arada bu ay regl bitince soğan kürüne başlamıştım ama 3-4 gün yapabildim ilaç alınca sıkıntı olmasın diye kestim ve normalde 15-16. Gün yumurtlardım 14 te yumurtladım bu ay. Son olarak normalde bi gün pik olur aynı böyle koyu ertesi gün eşitlenir sonraki gün çatlardı, bu ay önce eşit çıktı sonra bu pik sonra yine eşit sonra silik denemeyecek kadar yine koyu onu da ekleyeyim hatta bakın. Sonra testim bitti ama 🤷‍♀️ Şuan karın ağrım var ve yumurtlamadan beri karnım inanılmaz şiş diyet ve spora rağmen anlayamadığım şekilde şişkinim. Eğer tüm bunlar sonuç verirse buraya yazarım inşallah hepimiz en erken en kısa zamanda güzel haberler alırız 🤲

Eklentiler

• C91BD848-CA58-4BBE-87DD-9BCD20B0427D.png
    C91BD848-CA58-4BBE-87DD-9BCD20B0427D.png
    115,4 KB · Görüntüleme: 58
Kuzum hayır daha eylülde 5. Denemeydi 1 yıldan önce gerek yok diyor kendisi doktor olduğu için aşırı bilimseliz 🤦‍♀️ ama bu ay da olmazsa artık 6. Ay ben de gideyim bi demeye başladı şükür çünkü bu ay tshım yüksek çıktı o yüzden tedavi başladık ayrıca eşime sabahları zeytinyağında incir akşam keçiboynuzu pekmezi içirdim ben kendim de sağlıklı beslendim ilacımı aldım bi de hipotiroid tedavisinde tavsiye edilen bi yemiş varmış ceviz türü ondan yedik ikişer yani önceki ay propolis bal arı sütü karışımı da kullanmıştık tüm bunlara rağmen olmazsa artık çok da beklemeden baktırmak gerek gibi geliyor bana 🤷‍♀️ He bu arada bu ay regl bitince soğan kürüne başlamıştım ama 3-4 gün yapabildim ilaç alınca sıkıntı olmasın diye kestim ve normalde 15-16. Gün yumurtlardım 14 te yumurtladım bu ay. Son olarak normalde bi gün pik olur aynı böyle koyu ertesi gün eşitlenir sonraki gün çatlardı, bu ay önce eşit çıktı sonra bu pik sonra yine eşit sonra silik denemeyecek kadar yine koyu onu da ekleyeyim hatta bakın. Sonra testim bitti ama 🤷‍♀️ Şuan karın ağrım var ve yumurtlamadan beri karnım inanılmaz şiş diyet ve spora rağmen anlayamadığım şekilde şişkinim. Eğer tüm bunlar sonuç verirse buraya yazarım inşallah hepimiz en erken en kısa zamanda güzel haberler alırız 🤲
İnşallah çabucak sonuç alırsın kuzum, sizin daha erkenmiş. Bizim 10.ay olacak Ekim. Ben de bu ay sağlıklı beslenmeye özen göstericem, inşallah mucizemize kavuşuruz bu ay

üzerinden 4 saat geçti bu şekilde şu an 🥰
Bu ay kısmet olsun hepimize 🙏🏻🙏🏻
İnşallah çabucak sonuç alırsın kuzum, sizin daha erkenmiş. Bizim 10.ay olacak Ekim. Ben de bu ay sağlıklı beslenmeye özen göstericem, inşallah mucizemize kavuşuruz bu ay

Eklentiler

• FA30E955-DAE9-45D1-9AD2-9AED561F892E.jpeg
    FA30E955-DAE9-45D1-9AD2-9AED561F892E.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 60
İnşallah canım bakalım ilk iki üç aydaki takıntılı halim yok şuan hatta geçen ay gecikmem oldu ve pembe şeffaf akıntı geldi bi gece hiç böyle olmazdı heveslendim çok ama sonra regl geldi ondan sonra tatil falan derken unutmaya çalıştım ama yine kafadan tamamen atamıyor insan Allah doğru zamanda hayırlısını versin diye dua etmekten başka yapcak bişey yok birbirimize destek olucaz..

Benim denemedeki ilk 7 ayımda kopkoyu görünüm vardı t çizgisinde, son 2 aydır sanki o koyuluğu göremiyorum. T ve c eşit gibi oluyor. Evet bende de pko var, bu ay femara deniycem tekrar pcoda daha etkiliymiş. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰 şuan reglimin ilk günü
Kuzu ben bu ay inofolic combi kullandım baya etkiliydi herhalde ☺️ Prowomen bilmiyorum aynı mı ama öbür ay düşünebilirsin

X