- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.381
Ben ona kıyamam öğrenirse havalara uçar zatenGit kocana sar.. bak hemileyim mutlu oldun mu diye. Biraz naz falan başka simdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ona kıyamam öğrenirse havalara uçar zatenGit kocana sar.. bak hemileyim mutlu oldun mu diye. Biraz naz falan başka simdiden
Kuzum ben aynen suan senin yaşadığını her ay yaşıyorum 1 gün öncesi ve ilk 2 gün resmen ölüm bana. Mecbur ağrı kesici içiyorum. Bide sıcak su torbası koyuyorum çok rahatlatıyor. Kendini sıcak tut. Bide benim çikolata kistim olduğu için her iki tarafta ben katmı kat fazlasını yaşıyorum o ağrı ve sancıların. Geçen bazı ilaçlar yazdırmak için sağlık ocağına gittim bide ağrı kesici yazarmisiniz dedim Arveles. Ne için dedi adet dönemim çok ağrılı ve sancılı geçiyor dedim. Bana o 'nu değil brufen kullan onu yazıyorum daha iyi dedi zararida yok dedi. Onu aldım gayet iyi geldi.Kızlar adeti benim gibi çok ağrılı geçen var mı? Özellikle adetten 1 gün önce, adetin 1 ve 2. Günü bel ağrısından ölüyorum ya, ilaç içmesem hiç dayanamıyorum. Az önce bi parol aldım, gerçi parol bana çok etki etmiyor. Arveles hemen kesiyor ama o da gebeliğe engel olduğu için içmek istemiyorum. Nasıl baş ediyorsunuz bu ağrılarla, şuan kıvranıyorum resmen
Kız daha söylemdin mi. Ben şimdiye ortalığı ayağa kaldırmıştım.Ben ona kıyamam öğrenirse havalara uçar zaten
Olur inşallah benim daha hiç yok iki aydır deniyoruz bakalm inşallah çok beklemeden gelir bebeklerimizBen 34 yaşındayım canım. Benim bir melek oğlum var 11 yaşında. 2. Istiyoruz 4 senedir nasip olmadı henüz. Olur İnşaAllah.
Yok söylemedim emzik aldım paketledim akşam eline tutuşturacamKız daha söylemdin mi. Ben şimdiye ortalığı ayağa kaldırmıştım.
Ben de benim ağrılarıma arveles çok iyi geliyor dediğimde hayır gebeliğe engel olur, kullanma dedi doktor. Parol tarzı ilaçlar kullan dedi. Normalde ben de çok kullanırdım ama son aylarda dikkat etmeye başladım. Çok mecbur kalırsam 1 tane içiyorum yine çünkü başka ilaç kesmiyor ağrıyı. Belim aşırı ağrıyor, hiçbir iş yapamıyorumKuzum ben aynen suan senin yaşadığını her ay yaşıyorum 1 gün öncesi ve ilk 2 gün resmen ölüm bana. Mecbur ağrı kesici içiyorum. Bide sıcak su torbası koyuyorum çok rahatlatıyor. Kendini sıcak tut. Bide benim çikolata kistim olduğu için her iki tarafta ben katmı kat fazlasını yaşıyorum o ağrı ve sancıların. Geçen bazı ilaçlar yazdırmak için sağlık ocağına gittim bide ağrı kesici yazarmisiniz dedim Arveles. Ne için dedi adet dönemim çok ağrılı ve sancılı geçiyor dedim. Bana o 'nu değil brufen kullan onu yazıyorum daha iyi dedi zararida yok dedi. Onu aldım gayet iyi geldi.
Bu arada arvelesin gebelige engel oldugunu bilmiyorudum cok sasirdim duyuncave ben her ay adet olunca mutlaka ilk 2 günü 4 tane rahat içerdim.
Tamam canım teşekkür ederim. Peki bu pıhtı oluşumu nasıl anlaşılır bu konuda bilgin var mı ?Coraspirinin gebelikte hiç bir zararı yok kadın doğumcularin çoğu veriyor. hatta faydası bile var bebeğin daha iyi tutunmasını ve beslenmesini sağlıyor canım ben sağlık çalışanı olduğum için ailemdeki herkese 3 ay kullandirdim çünkü pıhtı oluşumu ihtimali çok yüksek
Allah hayırlı etsin canım, deneyimlerini bizimle de paylaşır mısın? Neler yaptın, neler kullandın vsCanlar adetime 2 gün var betahcg 45,58 çıktı
Ben ilk gün dolorex içmezsem hayatta yataktan kalkamam yine yazın içmeden geçirdiğim adet dönemim olur ama kışın çok ağrılı geçiyorKızlar adeti benim gibi çok ağrılı geçen var mı? Özellikle adetten 1 gün önce, adetin 1 ve 2. Günü bel ağrısından ölüyorum ya, ilaç içmesem hiç dayanamıyorum. Az önce bi parol aldım, gerçi parol bana çok etki etmiyor. Arveles hemen kesiyor ama o da gebeliğe engel olduğu için içmek istemiyorum. Nasıl baş ediyorsunuz bu ağrılarla, şuan kıvranıyorum resmen
Ya kalp krizi ya beyin kanaması yada akciğer atıyor canımTamam canım teşekkür ederim. Peki bu pıhtı oluşumu nasıl anlaşılır bu konuda bilgin var mı ?
Benimki de Ekim 27 ama bazen düzensiz oluyorum inşallah kist oluşmamıştır çok korkuyorum çok çektim bu kisttenEkim 20 canım ben Perşembe sabah yaptım ignemi gece 11 de catladigini anladım.Ben catladigini hem şiddetli ağrı hemde uzayan akıntıdan anladım dünde doktorum yumurta kaybolmuş çatlamış dedi canım bende geçen ay kist oldu diye çok korkmuştum çünkü hiç birşey hissetmemiştim ama bu ay iğnenin bütün etkilerini yaşıyorum
Tamam canım teşekkür ederim cevap verdiğin için sağol.Ya kalp krizi ya beyin kanaması yada akciğer atıyor canım
Kuzum brufen kullan derim. Dedigim gibi bide sıcak su torbası.Ben de benim ağrılarıma arveles çok iyi geliyor dediğimde hayır gebeliğe engel olur, kullanma dedi doktor. Parol tarzı ilaçlar kullan dedi. Normalde ben de çok kullanırdım ama son aylarda dikkat etmeye başladım. Çok mecbur kalırsam 1 tane içiyorum yine çünkü başka ilaç kesmiyor ağrıyı. Belim aşırı ağrıyor, hiçbir iş yapamıyorum
Nette ben de bulamadım. Eczaneden almıştım kuzu eczanelere sor istersenKuzu hayıt hapını nerden bulucaz ya, internette falan bulamadım hiç. Fiyatı falan nasıl
Çok teşekürler canım sizede en kısa zamanda nasip olur, tüp bebek düşünüyorduk kilo vermeye başladım 3 kilo dışında veremedim hiç bi kür hiç birşey kullanmadım, evlendiğimde beri hep gün aşırı ilişkı yaşadık sperm kalitesi için, ilk defa yumurtlama döneminde 5 gün üst üste ilişki oldu ve sabaha kadar hiç kalkmadımAllah hayırlı etsin canım, deneyimlerini bizimle de paylaşır mısın? Neler yaptın, neler kullandın vs
Benimki de öyle geçiyor gece uykumdan kalktigimi çay yaptığımı bilirim.bel kasik ve bacak ağrıları mide bulantısı hepsini yaşarım maalesef ben Bir çay almıştım özel gün çayı diye o biraz iyi geliyorKızlar adeti benim gibi çok ağrılı geçen var mı? Özellikle adetten 1 gün önce, adetin 1 ve 2. Günü bel ağrısından ölüyorum ya, ilaç içmesem hiç dayanamıyorum. Az önce bi parol aldım, gerçi parol bana çok etki etmiyor. Arveles hemen kesiyor ama o da gebeliğe engel olduğu için içmek istemiyorum. Nasıl baş ediyorsunuz bu ağrılarla, şuan kıvranıyorum resmen
Benimde acelem o yüzdenBekleme ol bence ben regl bitince oldum ama zaman konusunda sıkıntılıydım regl iken ol yumurtlama zamanına gelmesin madem tereddütlü isen. Bir de araştırmaların çoğu ölüm sayısında aşısız gebelerde artış olduğu ..
Yusra ben orada çizgi görüyorum. Ya çok baktığım için artık çizgilerin yerini ezberledim ya da gerçekten görüyorum baksana detaylıca
Bi bakayım daha önce hiç görmedim, teşekkür ederimBenimki de öyle geçiyor gece uykumdan kalktigimi çay yaptığımı bilirim.bel kasik ve bacak ağrıları mide bulantısı hepsini yaşarım maalesef ben Bir çay almıştım özel gün çayı diye o biraz iyi geliyor
Allah Allah bizde niye hiç çıkmıyor:) ama bence bisiler var gibi hadi hayırlısı kuzum