Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki hangi günleri değerlendirmistin
Canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊 Ara ara ovulasyon testi ile denedim ama 3 ay olması sonra Marttan sonra Ekime kadar ara verdik. Ekim'de de yine ovulasyonla denedik. 16-17. gün yumurtladim 18 çatlama. Catlamadan 10 gün sonra test yaptım silik çıktı 2 gün takip edip kan verdim sonuç bu şekilde çıktı 😊

Amin canım inşallah 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲

İnşallah kuzum sağol duan için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲😊

Ayy kuzummm anneme görüntülü söyledim şimdi nasıl ağladı sevindi güzel annem 😍 Allah razı olsun anlaticam şimdi 😊

Sağol canım anlatacağım şimdi Allah razı olsun dualarimdasiniz 😊🤲

Eylulde catlatma ve klomen denemistim yine olmadı bende bu ay her seyi bırakacağım oluruna stres yok bakalım neler olucak🤗

Yaa hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin. Kendimden yana artık hiç umudum kalmadı ama böyle güzel haberler alınca da biraz umut oluyor. Bizim için de bol bol dua etmeyi unutma lütfen 😍
Etmez olur muyum canım 😍 sakın umudunu kaybetme benim 1 yılı geçti zamanı vardır elbet olur Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊

Aldığım bu habere çok sevindim yaa ❤️hayırlı olsun daim olsun canım 😍🤗
Kuzucum Allah razı olsun öyle bir zamanda geldi ki durumumu biliyorsun 😊 inşallah sağlıkla ilerler. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah dualarimdasin
Sayfayı sürekli yeniliyorum belirtiler neydi yazmadin beklemedeyim canım
Canım sık idrara cikiyorum yemek yerken bile doymuyorum sürekli açım kasık ağrım çok fazla biraz da belim ağrıyor benim normalde göğüs hassasiyetim olurdu reglden önce o yok mesela bu şekilde

Kuzucum Allah razı olsun öyle bir zamanda geldi ki durumumu biliyorsun 😊 inşallah sağlıkla ilerler. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah dualarimdasin

Canım sık idrara cikiyorum yemek yerken bile doymuyorum sürekli açım kasık ağrım çok fazla biraz da belim ağrıyor benim normalde göğüs hassasiyetim olurdu reglden önce o yok mesela bu şekilde
Burada takip ettiğime göre herkesin belirtisi farklı oluyor kimi göğsüm çok fazla sızlıyor derken kimi hiç yok diyor örneğin senin belirtin gibi çok sevindim senin adına tekrar gözün aydin

Burada takip ettiğime göre herkesin belirtisi farklı oluyor kimi göğsüm çok fazla sızlıyor derken kimi hiç yok diyor örneğin senin belirtin gibi çok sevindim senin adına tekrar gözün aydin
Tesekkur ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊🤲

X