- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.121
Basiniz sagolsun canim nurlar içinde yatsın babacigin bu arada nerede yaşıyorsunuz canimKalan zamanı kendimden çok sevdiklerime ayırıyorum diyebilirim. Annem ve 2 kardeşim var, babamı 11 ay önce kaybettim. Bol bol eşim ve ailemle vakit geçiriyorum. Ben de bu kargaşa da yuvarlanıp gidiyorum.
Testleri günlük mü yapmak gerekiyor arkadasimTestler böyle 1 haftadır
Eki Görüntüle 2926177
Ben aslında İstanbul da yaşıyorum canim sanırım yagmurluymus şuan tokattayim babaannem rahatsızlandı burada kalacağız bir süre yardımm amacliKızlar bulunduğunuz illerde havalar nasıl. Ben HATAY dayım fena yağmur var sabahtan beri. Kış yüzünü göstermeye başladı.⛈
Hayirli olsun arkadaşım ilk gebeliğim bu şekildeydi sağlıkla gelsin miniginGünaydın kızlar adet günüme 3 gün var tutamadım kendimi test yaptım acaba varmı
Kızlara katılıyorum canim direk yapmazlar ama günüm geçti ilaç kullanicam vs dersen yapabilirler heyecanla bekliyoruz kan ver bizimle de paylaş olurmuKızlar eşim devlet memuru olduğu için 2 doz aşı olana kadar her hafta PCR testi istiyorlar. Akşam üzeri gidip test verecek, ben de gitsem acilde beta bakarlar mı acaba? Daha önce hiç beta vermediğim için bilmiyorum. Gecikmenin 9.günündeyim