Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalan zamanı kendimden çok sevdiklerime ayırıyorum diyebilirim. Annem ve 2 kardeşim var, babamı 11 ay önce kaybettim. Bol bol eşim ve ailemle vakit geçiriyorum. Ben de bu kargaşa da yuvarlanıp gidiyorum.
Basiniz sagolsun canim nurlar içinde yatsın babacigin bu arada nerede yaşıyorsunuz canim
Testleri günlük mü yapmak gerekiyor arkadasim
Kızlar bulunduğunuz illerde havalar nasıl. Ben HATAY dayım fena yağmur var sabahtan beri. Kış yüzünü göstermeye başladı.⛈
Ben aslında İstanbul da yaşıyorum canim sanırım yagmurluymus şuan tokattayim babaannem rahatsızlandı burada kalacağız bir süre yardımm amacli
Günaydın kızlar adet günüme 3 gün var tutamadım kendimi test yaptım acaba varmı
Hayirli olsun arkadaşım ilk gebeliğim bu şekildeydi sağlıkla gelsin minigin
Kızlar eşim devlet memuru olduğu için 2 doz aşı olana kadar her hafta PCR testi istiyorlar. Akşam üzeri gidip test verecek, ben de gitsem acilde beta bakarlar mı acaba? Daha önce hiç beta vermediğim için bilmiyorum. Gecikmenin 9.günündeyim
Kızlara katılıyorum canim direk yapmazlar ama günüm geçti ilaç kullanicam vs dersen yapabilirler heyecanla bekliyoruz kan ver bizimle de paylaş olurmu

Mesajları okudukça deli oluyorum en çokta insanı ne üzüyor sen tanımadığın insanların çocukları olsun diye dua ederken onların sana karışması .
Aa aşk olsun ya 😁 bizim çocuğumuz olmuyor, başkasının da olmasın mı diyoruz? Burada kimi zaman gülüyor, kimi zaman üzülüyoruz. Çoğunlukla birbirimize destek oluyoruz. Arada bir tartışma da olur ama herkes bildiğini okur. Herkesin hayatı kendine ama art niyet ayrı bir şey. Kıskançlık ya da bencillik değil. Hayat görüşü farkı var. Bu da normal. Tartıştık, iyi dileklerde bulunduk ve bitti. Şimdi hayırlı forumlar 😊

Benim pik günüm iki gün sonra oldu canım :olamaz:batım 10 Ekim ama sana verdiğim sözü tutacağım hatta yarın da yapabiliriz nasılsa test çook istersen sabah ilk idrarla :halay:
Ay ben test yapmiyim diye test almadım 😅 bugun pazar acik eczane bulabilirsem gideyimde alayim😅 benimde bata 4 gün var yarin 3 gün kaliyo yapalim mi 😅🙏

Basiniz sagolsun canim nurlar içinde yatsın babacigin bu arada nerede yaşıyorsunuz canim

Ben aslında İstanbul da yaşıyorum canim sanırım yagmurluymus şuan tokattayim babaannem rahatsızlandı burada kalacağız bir süre yardımm amacli

Kızlara katılıyorum canim direk yapmazlar ama günüm geçti ilaç kullanicam vs dersen yapabilirler heyecanla bekliyoruz kan ver bizimle de paylaş olurmu
Geçmiş olsun canım.

Aa aşk olsun ya 😁 bizim çocuğumuz olmuyor, başkasının da olmasın mı diyoruz? Burada kimi zaman gülüyor, kimi zaman üzülüyoruz. Çoğunlukla birbirimize destek oluyoruz. Arada bir tartışma da olur ama herkes bildiğini okur. Herkesin hayatı kendine ama art niyet ayrı bir şey. Kıskançlık ya da bencillik değil. Hayat görüşü farkı var. Bu da normal. Tartıştık, iyi dileklerde bulunduk ve bitti. Şimdi hayırlı forumlar 😊
Ben kimseyi linçlemedim art niyet arayanlara sormak lazım Allah niyetine göre versin herkese

Çok teşekkür ederim inşallah canım

Evet günlük yapıyorum

Rabbim bütün bebek isteyen herkese çifter çifter versin o annelik duygusunu tekrar tekrar yaşatsın bu gurup inşallah anneler gurubuna taşınır yer gök dua üstüne kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden birbirimize dua edelim ...
Amin inşlh canım

X