Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar adet günüme 3 gün var tutamadım kendimi test yaptım acaba varmı

Eklentiler

• 20211003_083558.jpg
    20211003_083558.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 70
Bana 12.günü testiniz şüpheli geldi keşke kurumadan görseydik kuruyunca aşırı silinebiliyor.
Siz teste devam edin bazen yumrtlama görmeden adet olmuyor siz devam edin en azından aklınızda şüphe kalmasın sonraki günler ne yaşıyor bünyeniz görün derim. 👍 Bilmek adına.
Evet devam edecegim bende emin olamadığından gün aşırı ilişkiye girdim ya yumurtlamaysa diye

Günaydın kızlar adet günüme 3 gün var tutamadım kendimi test yaptım acaba varmı
Ayy evet var..valla gördüm ben çizgi. Kan ver canim kan git acile karnım.agriyor falan söyle birşeyler kan ver sen en net sonuç kanda çünki. Hadi hayırlı olsun İnşaAllah.

Günaydın canım. Ama sıkma canını. Hakkında hayırlısı böyleymiş şimdilik. Rabbim gecikitiriyorsa guzellestiriyordur. Rabbim elbet birgün nasip edecektir İnşaAllah. Sen tevekkülünü et takdir Rabbim de İnşaAllah.
Bayadır böyle ümitlenmemiştim
Çok üzüldüm
Çok ağladım
Eşimide üzdüm sabah sabah

Bayadır böyle ümitlenmemiştim
Çok üzüldüm
Çok ağladım
Eşimide üzdüm sabah sabah
Kuzum benim emin ol birada her ay ne ümitler ne üzüntüler ne yıpranmalar ağlamalar biliyoruz. Ama ne yapalım olmayınca olmuyor işte. Kendimizi üzünce ağlayinca olacak mi hayır. Bu bizi daha cok strese sokar ve işimizi zorlaştırır o yüzden üzüntü yok ağlamak yok. Sadece sabır dua ve beklemek var. Tamam mı canım benim ağlama şimdi toparlan yap kendine ve eşine bir kahve otur eşinle güzel sohbet eşliğinde iç kahveni. Bu ay değilse başka ay olur kuzum üzülme. Dua ya devam 🤲

Kuzum benim emin ol birada her ay ne ümitler ne üzüntüler ne yıpranmalar ağlamalar biliyoruz. Ama ne yapalım olmayınca olmuyor işte. Kendimizi üzünce ağlayinca olacak mi hayır. Bu bizi daha cok strese sokar ve işimizi zorlaştırır o yüzden üzüntü yok ağlamak yok. Sadece sabır dua ve beklemek var. Tamam mı canım benim ağlama şimdi toparlan yap kendine ve eşine bir kahve otur eşinle güzel sohbet eşliğinde iç kahveni. Bu ay değilse başka ay olur kuzum üzülme. Dua ya devam 🤲
Bu nasıl imtihanmış, isyan etmiyorum ama
Bi sebep olsa keske
Onu düzeltmenin peşinden koşsam
Çabalasam
Bişeyler yapsamm
Bu sorun düzelirse o zaman olur işte diye bi ümidim olsa
Bişey yok elimden bişey gelmiyor, ordan burdan duyduğum ne varsa yapim belki budur vesile diyorum deniyorum
Şu doktor iyi diyorlar, düşünmeden ertesi gün onda buluyorum kendimi
Ama hep aynı sonuç, sebepsiz
Bu ayda boş yere girdim beklentiye zaten salak salak, iki gün regl gecikti diye sey var sanki hiç gecikmiyomus gibi yükselttimde yükselttim kendimi
O yüzden bu kadar üzüldüm
Allahım banada bekleyen herkesede hayırlısıyla nasip etsin bi an önce ne diim ki
Çok saol canım benimm sende❤️

Kızlar merhabalar bugün adetime 6 gün var ovulasyon testi yaptım bugün ayrıca iki gündür süt kesiği akıntım var yoğun şekilde ovulasyon testim böyle çıktı acaba yine mi yumurtluyorum?

Kızlar merhabalar bugün adetime 6 gün var ovulasyon testi yaptım bugün ayrıca iki gündür süt kesiği akıntım var yoğun şekilde ovulasyon testim böyle çıktı acaba yine mi yumurtluyorum?

Eklentiler

• IMG_20211003_092343.jpg
    IMG_20211003_092343.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20211003_092343.jpg
    IMG_20211003_092343.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 72
X