Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide eklermisiniz adet tarihim 17ekim yas36 2 yıldır deniyoruz

Digerleri neyse de kahve bagimlisi iki insaniz valla o is biraz zor olcak
O zaman eskisine göre az içmeye çalışınbende çok severim kahveyi ama yapacak bi şey yok her şey gelecekteki çocuğum için eşimde sıcak duş yapmaya bayılıyo adam benden gizli yapıyordur kesin bazen sırf yapmasındiye arada kontrol etmişliğim var

Ahaha oda iyiymis bende dusa girince icerden su acayim buz gibi dokuluversin

Merhabalar bende 5 aydır gebelik planlıyorum bata 1 haftam var bugün süt kesiği yoğun şekilde akıntım oldu enfeksiyon vs yok bu gebelik belirtisi olabilir mi

Niye bir kardeşleri daha olmasını istemeleri çokmu abes
Evet bence biraz tuhaf. Daha sonra yine kardeş isterlerse 4-5-6 diye gidecek misiniz? Kendiniz istiyorsanız ayrıca maddi ve manevi hazırsanız bir şey diyemem ama kardeslerin bir kardeş daha istemeleri nedeniyle 3. Çocuk bana mantıklı gelmedi.

Evet canım. Çektirdim, temiz çıktı. Eşimin de değerleri düzeldi. Şu an için sebepsiz inferlite durumundayız 2022 ocak itibari ile aşılama vs destek tedavilere geçeceğiz. Sende ne var ne yok?
Nerede kaç tl ye çektirdin anestezi uygulandimi canim ekim reglinde üniversiteyi aricam bakalim beklemedeyim canim sebepsiz olmasida çok gıcık bise ya

Nerede kaç tl ye çektirdin anestezi uygulandimi canim ekim reglinde üniversiteyi aricam bakalim beklemedeyim canim sebepsiz olmasida çok gıcık bise ya
Can hastanesi, anestezisiz 1000 tl. Biraz can yakıyor canım ama anestezi alacak kadar değil. Bir kere daha çektirmem gerekse yine anestezi almam. Sakın korkma. Evet sebepsiz olmaması çok saçma ve sıkıcı ben de tüp bebek işine gireceğime inanıyorum. Hayırlısı yaa. Umutsuzluk yok. Eninde sonunda bebeğimiz olacak :)

Muayene parası falan varmı canim ay bende bu ay üniyi arim bakalim hastanede çekerseler orda çektirim yoksa özele gidim merak ediyorum sonuç ne çıkar diye oh iyi bari temiz olsun da senin şansım daha yüksek tabiki imkanın varsa yeni yıla kadar bekle sonra o sürece gir canim

Canim bu sogan suyunu sabah kahvaltı öncesi mi icmek lazim ben 2 gündür öğlen içiyorum hatta bugün içerken afedersin midem kalktı kusuyordum aksamlari yapamadım henüz misafir vardı yemek yetiştire telaşı unuttum yatarken içeyim mi yoksa sabaha mi icsem Yusra-61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…