• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben de şampuanı filan degistirmedim herşeye de pimpirik yapmak istemiyorum. düşük riski devam ettiginden duşa girmem bile büyük bir şey oluyor.hizlica yıkanıp çıkıyorum 😊
Aynen canım bende öyle hemen girip cikiyorum hiç oyalanmiyorum

Suan aklima hic bisey gelmiyo tedaviden once daha farkliydim😂 bizde yapmayiz canim esim korkusundan karnima bile dokunmuyo 😂
Yaa hele çocuk bide tekmelerken gör sen onları 😂bizim çocuk tekmeliydu eşim elini cekip bı korkuyordu😂😂 Canavar değil içerdeki çocuk diyodum😂

Benimkide oyle olur kesin😂
Çok garip bişey ya. Ben halaa inanamıyorum yani farkinda değilim daha hiç biseyin. Bı anlık unutuyorum hamilelik hic aklıma gelmiyor. Buraya giripte bildirim geliyor bazen öyle aklıma geliyor. Kendine konduramamak çok değişik bişey . Çünkü oğlum kaç sene sonra geldi hayatımıza. Hani bir daha olmaz belki gözüyle bakıyordum hep. Eşim cocuj büyüsün öyle yapalım dediğinde ben ilk adette gidiyorum sen gelme dedim ve bu tup bebege başladım. Hani hiç bişey düşünmeden direk damlamasina 😂

Valla ben çok su iciyrm wc ye her gittiğimde kötü bir koku geliyor o yüzden ya üstümü değiştiriyrm yada duş aliyrm
Ben de 1ayı geçti progestan fitil kullanalı hiç bir koku olmadı. En fazla beyaz beyaz geri geliro da kokusuz ama çamaşırım batmasın diye günlük ped kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Ben bi de azıcık😌süslüyüm.Zararı olur mu?Tecrübeli annelerden bi fikir alsak?Neler zararlı?
Ben sadece duş jelini kullanmayı bırakıp anam babam kalıp sabuna geçtim 😂😂parfüm hafif olacak şekilde sıktım varla yok arası. Göze kalem falan yine eski usul gittim. Yalnız ben pek süslü değilim işte 😂😂😂

• Komik
Reactions: Z P
Ya kizlar bunu size nasıl sorcam bilmiyorum hani canınız çeker diyede korkuyorum ama. Sürekli canım sucuk durum et hamurger vs şeyler istiyor. Yani nerdeyde korona çıkalı hiç yemedim durum hariç. Ama bu kadar et isteme olayını anlamadım. Oğlumda sürekli dürüm yiyordum ama bunda aşırı bı istek oluyor icimde. Bu biseyin eksikliği olabilirmi. Yada pis boğazlıktan mi. Hiç hamurger çekmedi canım şimdi niye çekiyor anlamiyorum.
Bacım sucuk yemeyesin hele ilk üç ay tecrüben vardır. Toksoplazma diye bir parazit var düşman başına. Ben 6 aylıkken bir kere canım çok çekince yedim. Ben tokso dan çok çektim 😂😂😂

• Beğen
Çok garip bişey ya. Ben halaa inanamıyorum yani farkinda değilim daha hiç biseyin. Bı anlık unutuyorum hamilelik hic aklıma gelmiyor. Buraya giripte bildirim geliyor bazen öyle aklıma geliyor. Kendine konduramamak çok değişik bişey . Çünkü oğlum kaç sene sonra geldi hayatımıza. Hani bir daha olmaz belki gözüyle bakıyordum hep. Eşim cocuj büyüsün öyle yapalım dediğinde ben ilk adette gidiyorum sen gelme dedim ve bu tup bebege başladım. Hani hiç bişey düşünmeden direk damlamasina 😂
Oh ne guzel insallah devamida gelir🙂

• Muhteşem
Valla ben hamile değilken de peçete kullanırdım hep yani yıllardir asla pecetesiz dolanamam. Namaz kiliyorum daha rahat ediyorum. Gece pecetesiz asla uyumam. Resmen bende o alışkanlık olmus
Bende hep peçete koyuyorum bende de hiç koku felan yapmıyor su içtiğim için günde 30 kere tuvalete gidiyorum hep değiştiriyorum şimdi o olmayınca rahatsız oluyorum her gece de iç çamaşırımı değiştiriyorum bir kere eşim görmüştü ruloyu direk koysaydın uğraşmasaydın demişti 🙈 bide herkes de geri geliyor mu fitil ben mi yapamıyorum acaba ya fayda etmezse diye düşünmüştüm

Bacım sucuk yemeyesin hele ilk üç ay tecrüben vardır. Toksoplazma diye bir parazit var düşman başına. Ben 6 aylıkken bir kere canım çok çekince yedim. Ben tokso dan çok çektim 😂😂😂
Çok pişse de oluyor mu acaba geçen menemenin içine koymuş eşim unutup yedim sorun olur mu acaba

Back
X