- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.401
Yok canım gitme zaten otobüsle perişanlık indi bindi derdi. Bulunduğun şehirde gezersin sendeAman ne gitcez boşver.Bide bizim arabamız da yok. Otobüsle iki çocuk cekilirmi ya. Neyse kız sus bana büyük konusturma
İstanbulYok canım gitme zaten otobüsle perişanlık indi bindi derdi. Bulunduğun şehirde gezersin sende
Hazır mayonezin bir zararı olmayacaktır. Toksoplazmanız negatif mi çıkmıştı?Kızlar selam, bazı üzücü haberler aldık ama şu an hepinizden güzel haberler okuyorum. Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok evhamlı bir insan oldum hamilelikle beraber o yüzden affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorumdün canım aşırı rus salatası çekmişti ve yapıp hemen yedim, hatta eşime bırakmadım bile. Ama mayonez hiç aklıma gelmemişti. Hazır mayonez kullandım gerçi pastörize yumurta olunca bir şey olmaz diye yazmışlar ama içine kuşku düştü valla her şeye dikkat ediyorum; sucuk o kadar canım çekiyor ama yemiyorum ya da kahve bağımlısıydım durduruyorum kendimi ama dün hunharca yedim her şey Allahtan ama miniğe zararı olmamıştır değil mi
Evet, negatif çıkmıştı. Mayonezin her türü zararlı gerçi ama insan içini rahatlatıyor bir yerdenHazır mayonezin bir zararı olmayacaktır. Toksoplazmanız negatif mi çıkmıştı?
Benimde negatif çıktı,bende çok dikkat ediyorum çiğ besin tüketmemeye ancak hazır mayonezde bir sürü katkı ve koruyucu madde var diye zararı olmayacağını düşünüyorum,aksi takdirde hazır mayonezler bozulurdu hemen. Yine de çok dikkatli olmamız lazım tabiki bu evham değil toksoplazma çok ciddi bir risk.Evet, negatif çıkmıştı. Mayonezin her türü zararlı gerçi ama insan içini rahatlatıyor bir yerden
Evet kesinlikle çok dikkat etmek gerek. Sağlıkla atlatalım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenimde negatif çıktı,bende çok dikkat ediyorum çiğ besin tüketmemeye ancak hazır mayonezde bir sürü katkı ve koruyucu madde var diye zararı olmayacağını düşünüyorum,aksi takdirde hazır mayonezler bozulurdu hemen. Yine de çok dikkatli olmamız lazım tabiki bu evham değil toksoplazma çok ciddi bir risk.
Kızlar selam, bazı üzücü haberler aldık ama şu an hepinizden güzel haberler okuyorum. Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok evhamlı bir insan oldum hamilelikle beraber o yüzden affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorumdün canım aşırı rus salatası çekmişti ve yapıp hemen yedim, hatta eşime bırakmadım bile. Ama mayonez hiç aklıma gelmemişti. Hazır mayonez kullandım gerçi pastörize yumurta olunca bir şey olmaz diye yazmışlar ama içine kuşku düştü valla her şeye dikkat ediyorum; sucuk o kadar canım çekiyor ama yemiyorum ya da kahve bağımlısıydım durduruyorum kendimi ama dün hunharca yedim her şey Allahtan ama miniğe zararı olmamıştır değil mi
Ay valla evhamdan giderim çok doğruEvhamini yesinler. Sen yedikleri den değil evhamdan gidersin Tatlım zararlı şeyleri yeme tabi. Ama canı çok isteyip de bir insanın yememesi daha kötü. Herşeyi tadımlık yiyebilirsin. Hamilelik kısa bir dönem değil koskoca 9 ay bir süre var önümüzde. Sürekli biseylerden kısarak yada yemeyerek ben bu hamileliği bitiremem yani. O yüzden yinede sen bilirsin ama bennketcap mayonez sucuk herşeyden yiyorum.
Bişeye olcak gözüyle bakarsan olur ,Ay valla evhamdan giderim çok doğruhaklısın arkadaşım az da olsa yemek lazım, yoksa bitmez 9 ay
Baş ağrısı yapıyor banada AVM hiç gezme deyince aklıma bile gelmez bende sahil gezmelerini piknikleri severimİstanbulBana parklar ormanlar yeter İnanki. Ben doğal takilmayi seven biriyim avmlerde kasıntı kasinti gezmeyi sevmiyorum
Bende normalde yemezdim şimdi canım patates kızartmasiyla mayonez ketçap istiyor ve yiyorum. Hiç duymadım nedir bu testBenimde negatif çıktı,bende çok dikkat ediyorum çiğ besin tüketmemeye ancak hazır mayonezde bir sürü katkı ve koruyucu madde var diye zararı olmayacağını düşünüyorum,aksi takdirde hazır mayonezler bozulurdu hemen. Yine de çok dikkatli olmamız lazım tabiki bu evham değil toksoplazma çok ciddi bir risk.
Diğerlerini bilmemde kola aşırı asitli bence onu tadımlık dahi içmeyin bebise zarar verir Allah korusunDr bana bu kadar kasma abartmadan ye dedi bende yiyorum hatta şuan ananemiz bize hamburger yapıyor canımız çekti arada cips de yediğim oldu 8 9 tane kola da içtim yarim bardak abartmadan tadımlık yiyorum
Meyve kuru yemiş süt yogurt pekmez sebze zaten bol bol yiyorum arada kaçamak iyidir aklımda durcana karnımda dursun
Toksoplazma bir parazit aslında,gebelik rutin testlerinden biridir,size de yapılmıştır muhtemelen. Bu parazitle enfekte olursanız ne yazık ki anneden bebeğe geçebiliyor ve üzücü sonuçlar doğurabiliyor. Çiğ-az pişmiş hayvansal ürünler,iyi yıkanmamış sebzelerden geçebiliyor. Korunmak için hayvansal ürünleri iyi pişirmek ve sebzeleri iyi yıkamak gerekiyor. Sirkeli suda bekletmek gibi yöntemler denenebilir.Bende normalde yemezdim şimdi canım patates kızartmasiyla mayonez ketçap istiyor ve yiyorum. Hiç duymadım nedir bu test
Bağışıklık sisteminize bakıldı mi?Arkadaşlar iki kez dondurulmuş embriyo transferim oldu düşükle sonuçlandı ama embriyolar hep 5aa idi. Neden tutunmuyor, başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu?
Ona hiç bakılmadi? Nasıl bakılıyor ne yapılıyor??Bağışıklık sisteminize bakıldı mi?
Teşekkür ederim. Hiç farkında değilim yapılmıştır herhaldeToksoplazma bir parazit aslında,gebelik rutin testlerinden biridir,size de yapılmıştır muhtemelen. Bu parazitle enfekte olursanız ne yazık ki anneden bebeğe geçebiliyor ve üzücü sonuçlar doğurabiliyor. Çiğ-az pişmiş hayvansal ürünler,iyi yıkanmamış sebzelerden geçebiliyor. Korunmak için hayvansal ürünleri iyi pişirmek ve sebzeleri iyi yıkamak gerekiyor. Sirkeli suda bekletmek gibi yöntemler denenebilir.
Kan testi veriyorsunuz. Nk hücrelerinize bakıyorlar. Benim ikinci tedavi sonrası bakılmışti yüzde üç ile normal değerin üstü gelmişti buna bağlanmıştı. Üçüncü tedavi için gittiğim merkez biz bağışıklıga çok iyi embriyo transferi yapılıp ve bunu birkaç kez tekrarlayınca bakıyoruz demişti. Benim ilk iki vasat embriyolardi. Ama sizdeki durum benim merkezin bahsettiği gibi iyi ama tutmuyor. Bence yaptırın testleri formda bu değeri yüksek olupta düşüren bir arkadaş ile konuşmuştum sonra gebe kalmış. 6 7 aylık Bir ilaç tedavisi düşürdük demişti. Vücut embriyoyu düşman olarak görüp antikorlari harekete geçirip onu yok etmek için savaş açıyor.Ona hiç bakılmadi? Nasıl bakılıyor ne yapılıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?