- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.161
Canim ben 2 aydir bunu kullaniyorum. Multivitamin. Simdlik ne zamana kadar kullanacagimi soylemedi ama sanirim doguma kadar kullanacagimViolett90 canım takviye olarak doktor sana neler verdi suan bana lutinusu da folik asitide bıraktırdı bişey kullanmıcam bidahaki kontrole kadar
Günaydın canım. Baya fark çıkmış ama arada niye böyle çıktı anlamadım . Genelde çok az oynuyordu benim. Ben özelde yaptırmıştım . Sağlık ocağında ki de hep nerdeyse aynı çıkarıyordu aşağı yukarı.Kızlar geçen hafta sağlık ocağında TSH 3.2 çıktı kadın doğum uzmanı riskli dahiliyeye git ilaç başlansin dedi gittim dahiliye sağlık ocağı testleri genelde yüksek çıkıyor birde burda yapalm dedi ve 1.7 çıktı arada baya fark var dahiliye daha gerek yok normal dedi ama bu kadar fark olurmu yada aynı şey başına gelen varmi
Belki bir tahminde bulunur, ay cooook heyecanli yaaYok canim yarin gidicez kontrole ama daha 12+6 erken bence
Benin doktorum takviye vermedi, eczaciya sordum İmom diye bi takviye verdi, her gun 1 adet iciyorum, omega falan da varmis icinde, cumartesi gunu sorucam doktorumaCanim ben 2 aydir bunu kullaniyorum. Multivitamin. Simdlik ne zamana kadar kullanacagimi soylemedi ama sanirim doguma kadar kullanacagim
Ya ben biraz bugun endiseyle uyandimBelki bir tahminde bulunur, ay cooook heyecanli yaa
Ben bunun haricinde bir de omega 3 iciyorum hamileligimin basindan beri. Doktor soylememisti ama ben kullaniyorum diyince kullan faydali demisti. Her gun mutlaka bir tablet aliyorum. Canan karatay cok onemli oldugunu soyluyorBenin doktorum takviye vermedi, eczaciya sordum İmom diye bi takviye verdi, her gun 1 adet iciyorum, omega falan da varmis icinde, cumartesi gunu sorucam doktoruma
Yaa hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insallah kiziniMerhaba kizlar şimdi doktordan geldim bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım geliyor inşallah
merhaba canım ne kadara gedli semra kahramanda tedaviniz histeroskopi için ayrı ücret ödediniz mi ?Merhaba kalp seslerinizi duymanıza çok sevindim benimde 2. natürel transferimde önce dış gebelik dediler sonra bebek tam tutunamadığı için gelişmemiş kesede görünmeyince küretaj oldum semra hanıma çok güveniyorum olumsuz görüşmesi yaptım tutunmayı arttırmak için histerskopi ve ilaçlı transfer uygulayalım dedi o şekilde uygulandı transferden öncede görüşmek istedim ilaçlarımı yeniden düzenledi içim rahat bir şekilde başladım haftaya kalp atışları için çağırdılar inşallah herşey yolunda gider
Doktorlar da ne gamsızYaa hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insallah kizinibende gecen hafta gittim gostermedi donmedi bize yuzunu bi ay sonra gel dedi ama dayanamicam sanirim 10 gunluk ucretsiz muayene suresi bitmeden yarin gitcem yine gostermezse 3 hafta klsonra nasip artik
Siyah zeytin cnm beni o kurtariyorBenimde özellikle akşamları mide yanmam oluyor cnm çok kötü bir his sütte içemiyorum migrenimi tetikliyor, maden suyu içiyorum ama pek işe yaramıyor bu akşamda zencefilli su içtim bir tık iyi geldi başka önerisi olanlar var mı ne iyi gelir mide yanmasına
Önden gidiyordur bebek canım sen adet tarihine göre bakiyosun ilaçlar konusunda .öyle biliyorum ben.İlaclarim bitti yenisi için doktora gittim doktor 1 aylık rapor almış kesin hasta başka doktora gittim deli oluyorum başka doktora dert anlatmaya o da bakmam lazım ultrasonda dedi normalde bebek 10+4 du oda 11+1 dedi anlamadım herkes başka diyo ilacı ona göre birakacam hangisini baz alacam ben dedim kafam karışıyor artık ya bu doktorlar sürekli izinli ne zmn gitsem
Doktoruna bi sorsaydin keske neye gore birakicam diye canmİlaclarim bitti yenisi için doktora gittim doktor 1 aylık rapor almış kesin hasta başka doktora gittim deli oluyorum başka doktora dert anlatmaya o da bakmam lazım ultrasonda dedi normalde bebek 10+4 du oda 11+1 dedi anlamadım herkes başka diyo ilacı ona göre birakacam hangisini baz alacam ben dedim kafam karışıyor artık ya bu doktorlar sürekli izinli ne zmn gitsem
Anladım kuzum bi soracağım bende kendimi boşlukta hissettim ilaçlar bitinceCanim ben 2 aydir bunu kullaniyorum. Multivitamin. Simdlik ne zamana kadar kullanacagimi soylemedi ama sanirim doguma kadar kullanacagim
Sordum kafam karışıyor böyle dedim zaten doktor yok hep başkasına gidiyorum herksin cihazı farklı beni korkutuyorsunuz hepsinin başka hafta diyorsunuz neye inanacam dedim bidaha baktı boyu 4.3 cm 11 haftanin özelliklerini taşıyor dedi kalbi 170 10 haftadan fazla dediDoktoruna bi sorsaydin keske neye gore birakicam diye canm
Hic sorma dedigi zaman gitsem 16+4 olcam taaDoktorlar da ne gamsızcinsiyeti göstermedi 1 ay sonra gel demesi ne kadar kolay . Bari 2 hafta sonra çağır. Bencede sen git kuzu
Bana kan ilacini 16. Haftada basla dediler canim 12. Haftada devit-3e baslattilar kan ilacin ne senin bana vegaferon verdiler ama tup bebek doktorum bide onlara ek ocean mummy diye bi vitamin verdiKızlar idrar testimde çok az enfeksiyon çıktı ilaç vermedi gebelikte oluyor dedi. Bol su iç dedi okadar çok şükür. Kan ilacımı da aldım sağlık ocağından 12ci haftadan sonra baslicakmisim. Bide omegami vardı o ellerinde kalmamış. Bı daha ki gitmeme alırım. Onuda 3cu aydan sonra başlıcakmisim. Zaten az kaldı çok sukur
Ben şimdi kontrole gidince tekrardan soracağım canim hangi ilaci ne zaman kullanicam diye. Haftaya giderim büyük ihtimal 12+ da. Bana da o kan ilacından verdiler canım. Doğuma kadar mı kullanicaz acaba insaAllah öyle değildir. Bakalım bana ne vericem kontrole gittiğimdeHic sorma dedigi zaman gitsem 16+4 olcam taa
Bana kan ilacini 16. Haftada basla dediler canim 12. Haftada devit-3e baslattilar kan ilacin ne senin bana vegaferon verdiler ama tup bebek doktorum bide onlara ek ocean mummy diye bi vitamin verdi
İlla o hastaneye mi gitmen lazım canım başka hastane baksan olmuyormu acaba.Sordum kafam karışıyor böyle dedim zaten doktor yok hep başkasına gidiyorum herksin cihazı farklı beni korkutuyorsunuz hepsinin başka hafta diyorsunuz neye inanacam dedim bidaha baktı boyu 4.3 cm 11 haftanin özelliklerini taşıyor dedi kalbi 170 10 haftadan fazla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?