- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.761
İyi birşey o zaman canım .İnşallah güzel olur sonuBilmiyorum canım lucrınle bu ay yumurtlamamı engelliceklermiş progesteronun ne zaman salgılanıcagını kaçırmamak için dedıler kontrol altına alıncakmiş
Teşekkürler.HoşbuldumHemen ekliyorum. Sizide hosgeldin aramiza
Periimmm burayami geldin seeenYaaa yerim siziiii ❤Rabbim emeklerinizin karşılığını küçük tatlı minnaklar ile versin inşallah kuzularyasooom güzel haberlerini bekliyorum fistigimm
Ay benimde o gun randevumKuzum benim çarşamba randevum var , ona göre transfer tarihi belli olacak .Çarşamba söylerim artık@Yasnaz
16-17 si gibi transfer olurum diyorum ama tabi belli olmazAy benimde o gun randevum
Ayy boyle 3. Gun embriyolarinin tuttugunu duyunca nasil seviniyorum. Ins bizimkilerde tutar. Bir de ben hasimato hastasıyım. Dediginiz gibi nasip artik.Benımde bir tanıdıgım 38 yasında 3 adet yumurtası cıktı döllendi 3üde 3. Gun emb olarak 3unude koydular ikizleri oldu bir kız bir erkek. Oldu mu oluyo nasip
Yok ertelemez bence sanmiyorum canim16-17 si gibi transfer olurum diyorum ama tabi belli olmazAcaba embriyo mu çözdürüp 1-2 gün ilerletmek ister mi acaba doktorum bilmiyorum .Seninle aynı tarihlerde transfer olacağız muhtemelen
Siz nerde yaptırdınız, ben izmir irenbe de yaptirdim. Hicbir goruntu belge hic bisi vermediler. Bozuldum açıkçası.Aminnn canim insaallhhultrasondan once cozdurdukten sonraki halini verdiler. Ultrasonda minicik su damlasi gibi biseydi ben anlamadim bile cok belli olmuyo diye istemedim. Biraz da ozel olsun istedim sanirim... o an sadece hafizamda olsun istedim
Hadi bakalım ne zamana olacağızYok ertelemez bence sanmiyorum canimbenim.tahminime gorede 19 unda transfer oluruz
Hasimatoyu takmayin kafaniza bende oleyim. Benim hasimato arkadasim spral olmasina ragmen yine hamile kalmisti.2,5 altinsa olsun yeterAyy boyle 3. Gun embriyolarinin tuttugunu duyunca nasil seviniyorum. Ins bizimkilerde tutar. Bir de ben hasimato hastasıyım. Dediginiz gibi nasip artik.
Aaa vermiyorlar mı bende irenbede transfer olcamSiz nerde yaptırdınız, ben izmir irenbe de yaptirdim. Hicbir goruntu belge hic bisi vermediler. Bozuldum açıkçası.
Insallah canim.insallah bu son olsunHadi bakalım ne zamana olacağızRabbim hayırlsını versin , bu sefer olur inşallah
Banada vermiyolar canm 2 denememde de vermedilerAaa vermiyorlar mı bende irenbede transfer olcam
Nerede okudum hatrlamiyorum ama birkac kiside duydum verdiklerini o zaman banada vermezlerBanada vermiyolar canm 2 denememde de vermediler
Canim.banada vermediler 2 denememde de sadece transfer esnasinda goruyosun okadarSiz nerde yaptırdınız, ben izmir irenbe de yaptirdim. Hicbir goruntu belge hic bisi vermediler. Bozuldum açıkçası.
Yok canm.hic kullanmadim oyle problemlerim olmadi cok sukur@Yasnaz Kuzum benim e2 yine cok yuksek olmadgndan climara fort bant verdiler sen kullanmiş miydin
Tesekkur ederim icimi rahatlattinizHasimatoyu takmayin kafaniza bende oleyim. Benim hasimato arkadasim spral olmasina ragmen yine hamile kalmisti.2,5 altinsa olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?