- 6 Ekim 2020
- 476
- 434
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.741
Nasip kısmet canım başka bi açıklaması yok sanırımKizlar ben yaşlada alakali oldugunu dusunmuyorum artik 18 yasinda evlendim ve 23 yasindayim buna ragmen herseyim iyiyken bile tutmadi ilk denemem 32 yasinda evlenen 5sene cocugu olmayan tanidigimin 37 yasinda bi kizi sonra bi kizi daha ve ikizleri oldu olunca oluyo sanirim
4 ekim mi canım transfer tarihin benım de 4 ekimBen işede gittim 2 kere ama oturdum hep bugün 5. Gün gitmediğim zamanlarda evdeyim. Çok ani hareket yapmıyorum eğilme kalkma kol kaldırma ama mutfakta yemek fln yapıyorum.2 günde 1 iğnem var araba kullanıyorum. Doktorum ve ekibi yarım saat ayaktaysan 10 dk dinlen ve günlük hayatına devam et dedi. Hatta doktora hocam günlük hayatıma dönersem ve tutmassa çok vicdan azabı çekerim dedim. Oda tutmamasının onunla alakası yok kafana takıcaksan ve eziyet olucaksa hiç yatma dedi. Şu an baya evde film dizi modundayım. Hatırlayıp arada konuşuyorum 5 günlük bebeimle :) Allah bu dünyada rıskını verdiyse bizimle kalıcaklar inşallah Hayırlısı olsun hepimiz için
Hadi guzel haberlerle gel.canim benimYarın test günüm bana dua eder misiniz
Yaa cok guzel cokKizlar ben bebegimi aldim geldimdarisi sizlere de insalah cok kolay gecti 3-5 dk islemmis zaten. Idrar konusunu da hic kafaniza takmayin ben full doluymusum farkinda bile degildim. Hemsire idrara sikistin mi dedi, dedim hayir hic bisey hissetmiyorum. Ultrasonla bir bakti cok dolusun diyo sonra islemden sonra anliyorsunuz idrari. Yattigim yerde altima surgu koydular yaklasik 10 dk idrarimi yapmisimdir
2 ekimde oldumKizlar liste yapildi kazen bey sagolsun ilgilendi
Simdi transfer olanlar ve olacak olanlar transfer tarihini soylesin listeye eklicem
Canım benım yumurtalarım kaliteli cıktı eşiminde spermleri iyi cıktı kadınsal bi problemim yok folikul sayım iyi hormonlarım iyi rahım filmimde bişey yok kısmetO aşı rahimdeki kasılmaları engellio böylece embriyoyu dışarı atamyo. Gökalp hoca kadın infertilitesnde iyi zaten kadın doğum doktoru bizim eşimde morfoloji sıfır ama eşime pek yönelmedi benm yumurtalar zaten iyiydi kendi başarısı değildi bende sorun yok zaten dedgm gibi kadınsal problemden dolayıçocuk sahibi olamyrsanz gökalp hoca gayet iyi ama bizim onda 2. Tüp bebek tutmadı o yüzden moralini bozma nasip ne zamansa o zaman olur kafanı başka şeylere ver ben artk vazgeçtim şahsen
5 ekim pazartesi günü akşam oldum cnm ben4 ekim mi canım transfer tarihin benım de 4 ekim
Progesteronun ne zaman salgılanıcagını bılemıyoruz onu kontrol altına alıcaz lucrın vurulup bu ay yumurtlamamı engelliceklermiş... adetlede normal tedavıye başlıcaz progesteronum onlar ne zaman başlarsa iğneye o zaman artmaya başlıcakmiş bu sayedeLucein ne kz ne için vurulcan
Bilmiyorum canım lucrınle bu ay yumurtlamamı engelliceklermiş progesteronun ne zaman salgılanıcagını kaçırmamak için dedıler kontrol altına alıncakmişSende neden öyle lucrin kullanıp yapıyorlar canım .Ben direk adetimle estrofem kullanmaya başladım
Benımde bir tanıdıgım 38 yasında 3 adet yumurtası cıktı döllendi 3üde 3. Gun emb olarak 3unude koydular ikizleri oldu bir kız bir erkek. Oldu mu oluyo nasipKizlar ben yaşlada alakali oldugunu dusunmuyorum artik 18 yasinda evlendim ve 23 yasindayim buna ragmen herseyim iyiyken bile tutmadi ilk denemem 32 yasinda evlenen 5sene cocugu olmayan tanidigimin 37 yasinda bi kizi sonra bi kizi daha ve ikizleri oldu olunca oluyo sanirim
HarikaaaKizlar ben bebegimi aldim geldimdarisi sizlere de insalah cok kolay gecti 3-5 dk islemmis zaten. Idrar konusunu da hic kafaniza takmayin ben full doluymusum farkinda bile degildim. Hemsire idrara sikistin mi dedi, dedim hayir hic bisey hissetmiyorum. Ultrasonla bir bakti cok dolusun diyo sonra islemden sonra anliyorsunuz idrari. Yattigim yerde altima surgu koydular yaklasik 10 dk idrarimi yapmisimdir
Yaaa cok guzel bir duygudur Allah 9 ay boyunca bu mutlulugu yasatsin hepimizeYani canim hastanede cok heyecanli ve gergindimm. Ama suan pek bisey hissedemiyorumbilmiyorum ki daha cok yeni herhalde. Ama saf mutluluk var ruhumda ❤
Tesekkurler canım Allah sağlıkla bebislerimizi bize nasip etsin insallahHadi gozun aydin canim benim ekliyorum.hemen
Ayy en zoru bu degil miiHarikaaahayirli olsun saglikla kucagina al insallah simdi gecmeyen gunlede hosgeldinnn ❤
Aminnn canim insaallhhYaaa cok guzel bir duygudur Allah 9 ay boyunca bu mutlulugu yasatsin hepimizeUltrason goruntusu verdiler mi kuzum
Evet canım inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırm darısı sizin başınızaHarikaa yrn transferden sonra ki 10. Gun mu? Allah tutunmus olmasini nasip etsin insallah❤
Hemen ekliyorum. Sizide hosgeldin aramiza2 ekimde oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?