EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

@Yasnaz haftada 3 gün fitil 1 gün proluton olduğu için 1 kutuda 7 tane oluyor 170 tl bana 1 hafta gidiyor (fitil ya da proluton olduğum gün progestan iğne olmuyorum ben sizin protokol nasıl bilmiyorum tabi)

Eklentiler

• D01A1F2E-D198-44CD-89DF-80AA749EC955.jpeg
    156,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 2DD6B93F-739E-4D5D-93AF-657E2B80DDFB.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 34
Ağrı eşiğim mi düşük acaba bilemedim karnım o kadar acımıyodu bacaktan iğne zorluyor beni iğne batmıyor zorluyorum
Bende karından batiramadim en son kan sulandiriciyi bacaktan vurmustum. Vururken cesaretimiz kırılıyor bazen ondan da zor giriyor iğne. Zor ya Rabbim yardim etsin hepimize Bebekler iyi olsunda. Sen kontrole ne zaman gidiceksin canım

Hafif lekelenmem var canim. O duruma gelirsek ne olur bakalm doktoruma sorarim Allah gostermesin

Subkutan çıkıyor içinden sadece. İnisülin iğnesini ayrı alıyosun prospektüste yazan gri uçlu iğne fakat ben onu bulamadığım için inisülin iğnesiyle yapıyorum aynı hesap
Ben de prolutex kullanıyorum ama ilaç bu şırıngaya sığmıyor 1ml den biraz fazla ilaç nasıl bununla yapıyorsun ben hem 2ml lik şırınga alıyorum hem de insülin iğnesi başlıklarını değiştirerek vuruyorum

Benim inisülin iğnesinin sabit ucu değişmiyor. 27g yazıyor prospektüste fakat kaç yer gezdim anadolu avrupa yakası bulamadık gri uç. 26g aldım bir incesi ondan da ilaç çıkmadı. Başka şansım yoktu yani 1.12 ml var flakonda hemşire arkadaşım her ilaç biraz fazla konur hava alırken vs çıkacak diye dedi ondan içim rahat. Çok çok yavaş çekiyorum havasını ala ala ala 1 ml tam dolduruyorum işte.

Canım benim gittiğim doktor henüz ense kalınlığından falan bahsetmedi hiç çok etken değil mi ona göre yorum yapmak için acaba bilemedim bende ç. Benimde transfer tarihim 13 ekim bebek dün 10 haftalık dedi doktor ama skıntı yok önde gitmesinin dedi. Suan kıpırdıyor dedi gösterdi hatta ama hiç kafasını oynattı yada ayrıntılı bi şekilde bişe demedi. İçini ferah tut bence daha çok minikler

Kizlar benim kontrolum cumartesi gunu ama sokaga cikma yasagi var. Cumaya alsam mi yoksa hastaneye gidecegim icin sorun olmaz mi acaba
Kuzum hastaneni ara bi sor bisey olmaz sadece 112 denmi ne izin almaniz gerekiyor arayip.
sizi polis durdurursa sistemde izinli gozukuceksiniz numarayi bilmiyorm ama tam hi arastirb

Maşallah canım cinsiyet tahmini yaptı mı

Ben de Ben de dün gittim, doktor bak hareket ediyor ellerini kıpırdatıyor dedi ben de gördüm ekranda. Daha çok minikler nasıl hareket edecekler ki. Bence içini ferah tut daha çok erken olumsuz bisey olduğunu sanmiyorum.

Benim diğer bebek baya kesenin hertarafını dolandı ya. Zaten hareketine birşey demedi ensesini tam ayırt edemiyorum dedi. Ay inşallah dediğiniz gibidir yaa. Vallahi gün saat geçmiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…