EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar merhaba şimdi doktordan çıktım 12+1 olduk bugün. Durumu iyiymiş çok şükür bı aşağı bı yukari zıplar gibi hareket ediyordu. Çok şükür covidden etkilenmemiş sanırım. İkili test için gitmiştim ense kalınlığına falan bakilacakti doktor aldırmayı dusunmuyorsan gerek yok sonuçlar çok kafa karıştırıcı olabiliyor dedi. Sağa sola zipladigi için enseyi olcemedi ense ölçümü için sabit durması gerekiyor dedi.

Masallah canim

Oğlumda bende her ikisini kullanmıştım çok yakıyor kan sulandirici cidden . Oğlumda ben ne ilaç acısı hissediyordum ne iğne acısı. Bunda herşeyi hissediyorum
Ağrı eşiğim mi düşük acaba bilemedim karnım o kadar acımıyodu bacaktan iğne zorluyor beni iğne batmıyor zorluyorum

Reactions: Z P
Bizimkide pgt li ama tüp bebek doktorum her türlü testi yaptırmamızı istedi bir form verdi hangi ay hangi testleri yaptıracağımız yazıyor

Anlamadm canm icinde ignesimi var yada enjektorle birliktemi satiliyo
Subkutan çıkıyor içinden sadece. İnisülin iğnesini ayrı alıyosun prospektüste yazan gri uçlu iğne fakat ben onu bulamadığım için inisülin iğnesiyle yapıyorum aynı hesap

Eklentiler

• image.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 37
Oyle ama yasaktir yani sonucta temas olucak igne icin aile hekimine gidicem sanmiyorm evden cikilmasina izin vericeklerini
Cnm bende 15 gün her gün kalçadan oldum progesteronu. Ama ben biraz zayıfım artık iğnede ağlıyorumdum.2haftadır prolotex kullanıyorum göbekten kendim yapıyorum çok rahat. Tek sorun devlet karşılamıyor haftalık 350tl ödersin.ama çok rahat. Kalçadan 50 mg lık progesteron yaptırıyordum günde 1kez.ama bu 25 mg bir flakonu o yüzden sabah akşam şeklinde 2kez yapıyorum. 2hafta daha kullancam lekelenmem olduğu için.ama senin sorunun yoksa zaten yakında keser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…