- 12 Mart 2019
- 14.856
- 34.257
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.761
Ya bi iki defa daha boyle oldu karantina vermediler negatif ciktigi icin ama suanda agir grip geciriyoİnsaAllah canım negatif ciksada karantina veriyorlar malesef ya. Kuluçka dönemimi ne oluyormuş.
Anladım kuzum en güzeli evde olması tabi daha iyi dinlenir.Ya bi iki defa daha boyle oldu karantina vermediler negatif ciktigi icin ama suanda agir grip geciriyo
Iyidir canim benimde agrilarim yoktu kac gundurKizlar siz bişey hissediyormusunuz karninizda. Karnımda verilen bir savaş vardı resmen. Ağrı sizi olurdu. İki gündür olmuyor hiç. İnsaAllah bebek iyidir.
Evet canmAnladım kuzum en güzeli evde olması tabi daha iyi dinlenir.
Demekki artık biraz rahat etme zamanlarımiz geldiIyidir canim benimde agrilarim yoktu kac gundur
DemekkiDemekki artık biraz rahat etme zamanlarımiz geldi
Prolutex e geçeceksin göbekten canımKizlar esim korona testi vermis eger pozitif cikarsa karantinada olucaz peki ben bu progestan igneyi nasil gidip vurdurucam
Ya onu nasl yapicam hic olmadim hazir enjektormu odaProlutex e geçeceksin göbekten canım
Masallah canimKizlar merhaba şimdi doktordan çıktım 12+1 olduk bugün. Durumu iyiymiş çok şükür bı aşağı bı yukari zıplar gibi hareket ediyordu. Çok şükür covidden etkilenmemiş sanırım. İkili test için gitmiştim ense kalınlığına falan bakilacakti doktor aldırmayı dusunmuyorsan gerek yok sonuçlar çok kafa karıştırıcı olabiliyor dedi. Sağa sola zipladigi için enseyi olcemedi ense ölçümü için sabit durması gerekiyor dedi.
Ağrı eşiğim mi düşük acaba bilemedim karnım o kadar acımıyodu bacaktan iğne zorluyor beni iğne batmıyor zorluyorumOğlumda bende her ikisini kullanmıştım çok yakıyor kan sulandirici cidden . Oğlumda ben ne ilaç acısı hissediyordum ne iğne acısı. Bunda herşeyi hissediyorum
Bizimkide pgt li ama tüp bebek doktorum her türlü testi yaptırmamızı istedi bir form verdi hangi ay hangi testleri yaptıracağımız yazıyorson adet tarihim 25 eylül. tek ense kalınlığına göre tabiki aldırmam ama diger testleri yaptırırım ve 12.haftada serklaj ameliyatına girmem. pgt oldugu için ikili test ve diğer testlere gerek yok demişti dr. aslında hareket ediyordu kol bacak falan full hareketteydi ama inad etti kafasını tam hareket ettirmedi
Sağlık sebebiyle evden çıkabilirsin diye düşünüyorum cnm reçeteni falan yanına al iğne için çıkmaya mecbursun sonuçtaKizlar esim korona testi vermis eger pozitif cikarsa karantinada olucaz peki ben bu progestan igneyi nasil gidip vurdurucam
kuzum o listeyi atabilirmisin acaba?Bizimkide pgt li ama tüp bebek doktorum her türlü testi yaptırmamızı istedi bir form verdi hangi ay hangi testleri yaptıracağımız yazıyor
Oyle ama yasaktir yani sonucta temas olucak igne icin aile hekimine gidicem sanmiyorm evden cikilmasina izin vericekleriniSağlık sebebiyle evden çıkabilirsin diye düşünüyorum cnm reçeteni falan yanına al iğne için çıkmaya mecbursun sonuçta
Aynen canim bakalim neler varkuzum o listeyi atabilirmisin acaba?
Hıhı aynen benim kalçam tıkandı artı gitmiyordu haftada 3 2 şer ampul oluyodum prolutexe geçtim sgk karşılamıyor ama kötü durumdaydım yani sabah akşam göbekten yapıyorum inisülin iğnesiyleYa onu nasl yapicam hic olmadim hazir enjektormu oda
Anlamadm canm icinde ignesimi var yada enjektorle birliktemi satiliyoHıhı aynen benim kalçam tıkandı artı gitmiyordu haftada 3 2 şer ampul oluyodum prolutexe geçtim sgk karşılamıyor ama kötü durumdaydım yani sabah akşam göbekten yapıyorum inisülin iğnesiyle
Subkutan çıkıyor içinden sadece. İnisülin iğnesini ayrı alıyosun prospektüste yazan gri uçlu iğne fakat ben onu bulamadığım için inisülin iğnesiyle yapıyorum aynı hesapAnlamadm canm icinde ignesimi var yada enjektorle birliktemi satiliyo
Cnm bende 15 gün her gün kalçadan oldum progesteronu. Ama ben biraz zayıfım artık iğnede ağlıyorumdum.2haftadır prolotex kullanıyorum göbekten kendim yapıyorum çok rahat. Tek sorun devlet karşılamıyor haftalık 350tl ödersin.ama çok rahat. Kalçadan 50 mg lık progesteron yaptırıyordum günde 1kez.ama bu 25 mg bir flakonu o yüzden sabah akşam şeklinde 2kez yapıyorum. 2hafta daha kullancam lekelenmem olduğu için.ama senin sorunun yoksa zaten yakında keserOyle ama yasaktir yani sonucta temas olucak igne icin aile hekimine gidicem sanmiyorm evden cikilmasina izin vericeklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?