- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 39
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.581
Tamam sen bilirsinSimdi ekliyim moral olur sanadahiçbirimizin pozitif olduktan sonra kimyasala dönüşmeyececeği Ya da boş gebelik olmayacağı Allah korusun kalbi durmayacağı belli değil Bir sıkıntı olursa listeden çıkartırız
ekledim bi arkadas daha var ikiniz de ayın 28'inde transfer olmuşsunuz ve pozitif siniz çok iyiTamam sen bilirsin ❤
İnşallah devam eder sizler de arkamızdan gelirsinizekledim bi arkadas daha var ikiniz de ayın 28'inde transfer olmuşsunuz ve pozitif siniz çok iyi
Insallah insallah ayaginiz ugurlu gelir ❤İnşallah devam eder sizler de arkamızdan gelirsiniz ❤
Tamam simdi oldu
Hayirli olsun canim simdidenBenim transferim oldu bugün çok şükür.. Bir sıkıntı olmadan geçti. Beklemek kaldı şimdi inşallah sağlıklı sıhhatli tutunur, hayırlısıyla bekleyen tüm kadınlara nasip olur inşallah..
Hosgeldin hayirli olsun simdidenMerhaba 12 Ekim transferim
Hoş geldin aramıza canım hemen ekliyorum listeye bol bol sohbetler de görmek isteriz seniMerhaba 12 Ekim transferim
Galiba yapıyor canım Ben de bugün fark ettim yumurtlama günümde gibi fazlaydıArkadaşlar transferi olanlar içimin hayırlı olsun , inşallah pozitifi görürüz hepimizYa birşey diyeceğim bu estrofem akıntı yapıyor muydu Ya ?Adetimden beri kullanıyorum 7 gün oldu baya akıntım var 2 gündür , sanki yumurtlama dönemi gibi .Daha önceki transferimde de kullandım ama pek hatırlamıyorum etkilerini
İyi o zaman demek ki bende sorun yokGaliba yapıyor canım Ben de bugün fark ettim yumurtlama günümde gibi fazlaydı
Yok yokİyi o zaman demek ki bende sorun yok
Bende de cok yapti canim akinti baya yumurta aki kivaminda yogunduİyi o zaman demek ki bende sorun yok
Yaa cok heycanli rabbim yardimcin olsun az once meryem suresi okudum hepimize dua ettimKizlaarr transferim yarin saat 14:00’teyani tam 14 saat kaldi lutfen dua edin, ben size hep ediyorum. İnsallah artik biz de anne olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?