- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.561
6. Gun idrarda silik gorunce 7. Gun kan verdim yapip yapmamak sana kalmis yap diyemem yapmada diyemem cunku yapcam.benişte buna sevindin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. Gun idrarda silik gorunce 7. Gun kan verdim yapip yapmamak sana kalmis yap diyemem yapmada diyemem cunku yapcam.benişte buna sevindin :))
o gün gelsin bakiciğim artık ruh halime göre6. Gun idrarda silik gorunce 7. Gun kan verdim yapip yapmamak sana kalmis yap diyemem yapmada diyemem cunku yapcam.ben
ESTROfem yapıyor canım endişe etme allahın izni ile bişey çıkmazArkadaşlar, iş yerinde beraber çalıştığım bir kişi covid şüphesi ile teste gitmiş. (Sonucu daha çıkmadı) Bende de dünden beri içimde bir alev alev yanma, ateşlenme hissi ve hafif öksürük var. Haftaya transferim olacak Allahtan bir mani olmazsa sizce bu yaşadığım ateş basma estrofemden olabilir mi? Siz byle bir his yaşıyor musunuz? Yoksa covid etkileri mi acb
Ay canım hadi hayırlısı inşallah sımsıkı tutunsun annesineBenim transferim oldu bugün çok şükür.. Bir sıkıntı olmadan geçti. Beklemek kaldı şimdi inşallah sağlıklı sıhhatli tutunur, hayırlısıyla bekleyen tüm kadınlara nasip olur inşallah..
İlacı ilk aldığım zamanlarda hiç böyle bir etki hissetmiyordum. Dünden beri hissediyorum hormon değerleri arttıkça mı yapıyor acb bir fikriniz var mıESTROfem yapıyor canım endişe etme allahın izni ile bişey çıkmaz
TABi ki dozu arttıkça yapar hormon sonuçta ama için rahat etçekse bi test yaptır benceİlacı ilk aldığım zamanlarda hiç böyle bir etki hissetmiyordum. Dünden beri hissediyorum hormon değerleri arttıkça mı yapıyor acb bir fikriniz var mı
Sabırsızlıkla bekliyorumo gün gelsin bakiciğim artık ruh halime göre
Estroferm bende ateş basması yapıyor sıcaklıyorum sürekli.ayaklarımın altı avuç içlerim yanıyor bazen.. Ama için rahat etmiyorsa sende test yaptırArkadaşlar, iş yerinde beraber çalıştığım bir kişi covid şüphesi ile teste gitmiş. (Sonucu daha çıkmadı) Bende de dünden beri içimde bir alev alev yanma, ateşlenme hissi ve hafif öksürük var. Haftaya transferim olacak Allahtan bir mani olmazsa sizce bu yaşadığım ateş basma estrofemden olabilir mi? Siz byle bir his yaşıyor musunuz? Yoksa covid etkileri mi acb
Korkma canım benim eşimin arkadaşında da çıkmış Bugün öğrendik Cumartesi gidip test yapacak İnşallah negatif çıkar yoksa benim de tedavim kalacak öyle Bence gidip Bi test yaptırsan iyi olur Hem için rahat ederArkadaşlar, iş yerinde beraber çalıştığım bir kişi covid şüphesi ile teste gitmiş. (Sonucu daha çıkmadı) Bende de dünden beri içimde bir alev alev yanma, ateşlenme hissi ve hafif öksürük var. Haftaya transferim olacak Allahtan bir mani olmazsa sizce bu yaşadığım ateş basma estrofemden olabilir mi? Siz byle bir his yaşıyor musunuz? Yoksa covid etkileri mi acb
Hadi hayırlı olsun canım İnşallah güzel sonuçlar alacaksınBenim transferim oldu bugün çok şükür.. Bir sıkıntı olmadan geçti. Beklemek kaldı şimdi inşallah sağlıklı sıhhatli tutunur, hayırlısıyla bekleyen tüm kadınlara nasip olur inşallah..
Aramıza hoş geldin canım Gözün aydın bebeğini alıp gelmişsin inşallah güzel sonuçlar alırsın İstersen seni de listeye ekleyebilirim burada fikirlesiyoruz DertleşiyorzBen de bugun transfer oldum. 2 adet 3.gun embriyosu. Transferde bi sıkıntı çıkmadı. Hepimizin hayırlısıyla tutunur insallah
Saglikla kucagina alirsin insallah canim hayirli olsun ❤Ben de bugun transfer oldum. 2 adet 3.gun embriyosu. Transferde bi sıkıntı çıkmadı. Hepimizin hayırlısıyla tutunur insallah
Hoş bulduk canim, ekleyebilirsin sevinirimAramıza hoş geldin canım Gözün aydın bebeğini alıp gelmişsin inşallah güzel sonuçlar alırsın İstersen seni de listeye ekleyebilirim burada fikirlesiyoruz Dertleşiyorz
Hemen ekledim taze anne adaylari cok.guzel gunler cokHoş bulduk canim, ekleyebilirsin sevinirim
Ben 28 eylülde transfer oldum ama değerim düşük cumartesi baksınlar tekrar eğer artış olursa o zaman eklesen olur mu?ozge2126 canim sen ne zaman transfer olmustun senide pozitif olarak ekliyim listeye
Simdi ekliyim moral olur sanada hiçbirimizin pozitif olduktan sonra kimyasala dönüşmeyececeği Ya da boş gebelik olmayacağı Allah korusun kalbi durmayacağı belli değil Bir sıkıntı olursa listeden çıkartırızBen 28 eylülde transfer oldum ama değerim düşük cumartesi baksınlar tekrar eğer artış olursa o zaman eklesen olur mu?