EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bu surecte hazir kefir icmen daha saglikli pastörize tam olmadigi icin bakteri uretebilir riske girme canim

Kızlar kontrolüm vardı bugün.Güp güp kalp atışını duyduk.Rabbim isteyen herkese yaşatsınBazı ilaçları bıraktırdı.Şükürler olsun..
Hadi gözün aydın canimmm çok sevindim en çokta bazı ilaçları birakamana sevindim. Sıkıldım ignelerdenn ilaçlarda n

Kizlar herkese selamlar, crinone jelim bitti, lutinus tablete gectim uygulamada cok zorlaniyorum, icimde rahatsiz ediyor beni ve kasinti yapiyor sanki, sizde de boyle oluyor mu? Bir de bugun hafif pembemsi bi sekilde tortu tortu gelmis normal mi?
Fitiller jeller boyle pembe koyu kahve cikabilir canim korkma renk degisimi oluyo onlarda.
Lutinus tablet nedir fitilmi ben progestan fitil kullaniyorum bu gune kadar yasamadim cok sukur kasinti rahatsizlik filan alisirsin yeni gectiysen

Alla alla hayirdir neden ishal oldunki canm yediklerine dikkat et duzene girsin sivi kaybi yasarsin.
Bendedr arada kasik agrisi oluyo hala
Bu ara o kdr çok ediyrm ki yediklerime çünkü cnm hicbirsey istemiyor corbaya döndüm yine ama hiç uyuyamiyrm ağrıdan donemiyrm bile ya sanki biri karnıma tepiyor iki büklüm duruyorum yarın kontrolüm var söyleyecem doktora bakalm ama çok bitkinim

Ilginc canim bi git bakalim ne dicek doktor

Fitiller jeller boyle pembe koyu kahve cikabilir canim korkma renk degisimi oluyo onlarda.
Lutinus tablet nedir fitilmi ben progestan fitil kullaniyorum bu gune kadar yasamadim cok sukur kasinti rahatsizlik filan alisirsin yeni gectiysen
Evet canim vajinal tablet..
Ya Allah yardimcimiz olsun, ne diyeyim..
Hayirlisiyla su tehlike donemleri bi atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…