- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
- 158
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.821
Evet canım ya sen Bi transferini ol zaten kendin yatmak istersin,Beni tedirgin eden de o.. Yukarıdan bisey almak veya biseye eğilmek.. Yoksa hasta gibi ben de yatmak istemem..
Bu surecte hazir kefir icmen daha saglikli pastörize tam olmadigi icin bakteri uretebilir riske girme canimBence de yıllardır koşturuyorum Bi on gün de tatil yapayım artık
İnşallah canım işte ben normalde bile çok rahat çıkamıyorum. Kefir kendim mayaliyorum bir haftadır sürekli içiyorum. Dediğin gibi sabahları da kayısı yapayım.
Eşim koymaz işte malum sebepten de artık elimde yıkarım dediğin gibi..
Yaa super bende carsamba gidicem dua et bende duyayim bu sesiKızlar kontrolüm vardı bugün.Güp güp kalp atışını duyduk.Rabbim isteyen herkese yaşatsın Bazı ilaçları bıraktırdı.Şükürler olsun..
Hadi gözün aydın canimmm çok sevindim en çokta bazı ilaçları birakamana sevindim. Sıkıldım ignelerdenn ilaçlarda nKızlar kontrolüm vardı bugün.Güp güp kalp atışını duyduk.Rabbim isteyen herkese yaşatsın Bazı ilaçları bıraktırdı.Şükürler olsun..
Bizimkine rica etmediğimden yapmadı demekkiAferin
Makinede bosaltma 2 kisi degilmisiniz iki tabak yika elinde hemen yada egilmeden koy makineye olmadi esinden rica et o koysun
İğneler duruyoHadi gözün aydın canimmm çok sevindim en çokta bazı ilaçları birakamana sevindim. Sıkıldım ignelerdenn ilaçlarda n
Bacağa gecsene en güzel orası İnanki . Ben göbeğe daha cesaret edemiyorum artıkİğneler duruyoGöbekte yer kalmadı
Canım benim duyacaksın inşallahYaa super bende carsamba gidicem dua et bende duyayim bu sesi
Artık bacağı deneyecem.Beze beze oldu hep.Bazen sızısı geceleri uyandırıyorBacağa gecsene en güzel orası İnanki . Ben göbeğe daha cesaret edemiyorum artık
Ahahha kelin ilaci olsa basina surermis susBizimkine rica etmediğimden yapmadı demekki
Yaa cok sevindim buna isteCanım benim duyacaksın inşallahBelirti olayına çok takılma ben iki kez kustum sonra kesildi.Korktum bu sefer niye yol diye şu aralar hiç bir şeyim yok içini ferah tut
Fitiller jeller boyle pembe koyu kahve cikabilir canim korkma renk degisimi oluyo onlarda.Kizlar herkese selamlar, crinone jelim bitti, lutinus tablete gectim uygulamada cok zorlaniyorum, icimde rahatsiz ediyor beni ve kasinti yapiyor sanki, sizde de boyle oluyor mu? Bir de bugun hafif pembemsi bi sekilde tortu tortu gelmis normal mi?
Alla alla hayirdir neden ishal oldunki canm yediklerine dikkat et duzene girsin sivi kaybi yasarsin.Kızlar iki gündür girmiyrm buraya feci karın ağrısı ve kasık ağrım var ishalim hiç bitmiyor iki gündür yatiyrm hiç kalkamadım
Bu ara o kdr çok ediyrm ki yediklerime çünkü cnm hicbirsey istemiyor corbaya döndüm yine ama hiç uyuyamiyrm ağrıdan donemiyrm bile ya sanki biri karnıma tepiyor iki büklüm duruyorum yarın kontrolüm var söyleyecem doktora bakalm ama çok bitkinimAlla alla hayirdir neden ishal oldunki canm yediklerine dikkat et duzene girsin sivi kaybi yasarsin.
Bendedr arada kasik agrisi oluyo hala
Ilginc canim bi git bakalim ne dicek doktorBu ara o kdr çok ediyrm ki yediklerime çünkü cnm hicbirsey istemiyor corbaya döndüm yine ama hiç uyuyamiyrm ağrıdan donemiyrm bile ya sanki biri karnıma tepiyor iki büklüm duruyorum yarın kontrolüm var söyleyecem doktora bakalm ama çok bitkinim
Evet canim vajinal tablet..Fitiller jeller boyle pembe koyu kahve cikabilir canim korkma renk degisimi oluyo onlarda.
Lutinus tablet nedir fitilmi ben progestan fitil kullaniyorum bu gune kadar yasamadim cok sukur kasinti rahatsizlik filan alisirsin yeni gectiysen
Az kaldi canim biraz daha sabirEvet canim vajinal tablet..
Ya Allah yardimcimiz olsun, ne diyeyim..
Hayirlisiyla su tehlike donemleri bi atlatsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?