EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kan verirken aynı merkezde ve aynı saatlerde verin o zaman daha doğru sonuçlar alıyorsunuz farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkıyor
Aynen o yüzden şimdi 14. Gün için aynı hastaneden devam edicem. Bu zamanlarda karında şişlik nefeste zorluk hissetmişmiydiniz gebeyseniz eğer. Şuan ben 12. Günümdeyim transferin ama karında şişlik var

Maşallah canım ne zaman transfer olmuştun
19 Ekim’de 5.gün embriyosu. Tam uyumlu gidiyor. Doğal olsa 7+1 olması lazım ama doğaldan 4 gün daha büyük embriyo transfer edildiği için 7+5

Yani ben böyle hesapladım. Tam da yumurtlamadan sonraki gün transfer edildi

Kızlar günaydin öncelikle bulanti bilekligini siparis ettim insallah banada faydasi olur cünkü dayanacak gücüm kalmadı. 3 kilo verdim 1 haftada. En cok Aksam 7den sonra gece 4e kadar durmayan bulanti cekiyorum. Benim gibi kötü yasayan var mi bulantiyi ?

Bugün aile hekimligini aradim toksoplazma vs yapiyorlar mi diye. Cok iyi bir doktor cikti karsima cok sükür ilgilendi bilgi verdi. Hemen gel kanida alalim dedi kayit acilsin dedi. Bende enabizdan aile hekimim olarak onu degistirdim. Gittim o testleride verdim cok sükür ❤ Dedigim gibi önce iyi insan olmak önemli. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin

Çok şükür canım bakalım bende bugün gideceğim ne kadarlık diyecek

Ben de ağır geçiriyorum canım. Bulantı bilekliği bende fayda etmedi maalesef umarım sende fayda eder. Benim gün boyu sürüyor bulantı hissi. Ancak akşamları uyutmuyor ve lavabodan çıkamıyorum birkaç gündür Allah yardımcımız olsun

Kızlar merhaba.. Bir çoğunuz bu güzel duyguyu yaşadı ne güzel Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şimdi benim de transfer olma durumum var. Neler yaptınız nelere dikkat ettiniz? İlk transfer aşamasından test gününe kadar olan kısımda yaptıklarınızı paylaşır mısınız?

Kizlar bugun transfer haric 6.gunum. Cift embriyo transferi 4.gun. Gebelik testi negatif. Eger ikiside tutunsaydi cikmaz miydi. 3.gun embriyosunu 7.gun testte goren cok olmus yani 4.gun embriyosuda 6.gunde cikmaz mi

Kizlar bugun transfer haric 6.gunum. Cift embriyo transferi 4.gun. Gebelik testi negatif. Eger ikiside tutunsaydi cikmaz miydi. 3.gun embriyosunu 7.gun testte goren cok olmus yani 4.gun embriyosuda 6.gunde cikmaz mi
Çıkmaz canım çıkmazBenim 3.gündü.8.günde negatifi gördüm.Şu an 8.haftadayım

Maalesf ben de 5.haftadan beri surekli kusuyorum. Bugun 9.hafta oldu en son dun gece kustum. Ozellikle 16:00 -17:00’den sonra kötü oluyorum. Sabahlari pek bir seyim olmuyor. Bulanti bilekligini daha 5.haftadan beri takiyorum ama ancak bu kadar etki ediyor. Bir kac haftaya gecmesini umuyorum

Saglikli beslen kabiz olmamaya dikkat et is yapma uzan otur dinlen bol bol dua et meryem suresi dinle yeter canim

Cikmaz herkeste durum farkli oluyo canim. Idrara karisma durumu degiskenlik gosterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…