- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.761
Aynen o yüzden şimdi 14. Gün için aynı hastaneden devam edicem. Bu zamanlarda karında şişlik nefeste zorluk hissetmişmiydiniz gebeyseniz eğer. Şuan ben 12. Günümdeyim transferin ama karında şişlik varKan verirken aynı merkezde ve aynı saatlerde verin o zaman daha doğru sonuçlar alıyorsunuz farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkıyor
Evet ilaçlardan dolayı böyle belirtiler oluyorAynen o yüzden şimdi 14. Gün için aynı hastaneden devam edicem. Bu zamanlarda karında şişlik nefeste zorluk hissetmişmiydiniz gebeyseniz eğer. Şuan ben 12. Günümdeyim transferin ama karında şişlik var
Hmm anladım doğru diyorsunEvet ilaçlardan dolayı böyle belirtiler oluyor
Merhaba canım. Her şey yolunda Allah’a çok şükür. Artık normal bir doktora devam edeceğim
MaşallahMerhaba canım. Her şey yolunda Allah’a çok şükür. Artık normal bir doktora devam edeceğim
7+5 olmuş minnoş
AminMaşallahDarısı başımıza
Maşallah canımMerhaba canım. Her şey yolunda Allah’a çok şükür. Artık normal bir doktora devam edeceğim
7+5 olmuş minnoş
19 Ekim’de 5.gün embriyosu. Tam uyumlu gidiyor. Doğal olsa 7+1 olması lazım ama doğaldan 4 gün daha büyük embriyo transfer edildiği için 7+5Maşallah canımne zaman transfer olmuştun
Çok şükür canım bakalım bende bugün gideceğim ne kadarlık diyecek19 Ekim’de 5.gün embriyosu. Tam uyumlu gidiyor. Doğal olsa 7+1 olması lazım ama doğaldan 4 gün daha büyük embriyo transfer edildiği için 7+5
Yani ben böyle hesapladım. Tam da yumurtlamadan sonraki gün transfer edildi
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahÇok şükür canım bakalım bende bugün gideceğim ne kadarlık diyecek
Ben de ağır geçiriyorum canım. Bulantı bilekliği bende fayda etmedi maalesef umarım sende fayda eder. Benim gün boyu sürüyor bulantı hissi. Ancak akşamları uyutmuyor ve lavabodan çıkamıyorum birkaç gündürKızlar günaydinöncelikle bulanti bilekligini siparis ettim insallah banada faydasi olur cünkü dayanacak gücüm kalmadı. 3 kilo verdim 1 haftada. En cok Aksam 7den sonra gece 4e kadar durmayan bulanti cekiyorum. Benim gibi kötü yasayan var mi bulantiyi ?
Bugün aile hekimligini aradim toksoplazma vs yapiyorlar mi diye. Cok iyi bir doktor cikti karsima cok sükür ilgilendi bilgi verdi. Hemen gel kanida alalim dedi kayit acilsin dedi. Bende enabizdan aile hekimim olarak onu degistirdim. Gittim o testleride verdim cok sükür❤ Dedigim gibi önce iyi insan olmak önemli. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
Ya cok guzel masallahMerhaba canım. Her şey yolunda Allah’a çok şükür. Artık normal bir doktora devam edeceğim
7+5 olmuş minnoş
Çıkmaz canım çıkmazKizlar bugun transfer haric 6.gunum. Cift embriyo transferi 4.gun. Gebelik testi negatif. Eger ikiside tutunsaydi cikmaz miydi. 3.gun embriyosunu 7.gun testte goren cok olmus yani 4.gun embriyosuda 6.gunde cikmaz mi
Maalesf ben de 5.haftadan beri surekli kusuyorum. Bugun 9.hafta oldu en son dun gece kustum. Ozellikle 16:00 -17:00’den sonra kötü oluyorum. Sabahlari pek bir seyim olmuyor. Bulanti bilekligini daha 5.haftadan beri takiyorum ama ancak bu kadar etki ediyor. Bir kac haftaya gecmesini umuyorumKızlar günaydinöncelikle bulanti bilekligini siparis ettim insallah banada faydasi olur cünkü dayanacak gücüm kalmadı. 3 kilo verdim 1 haftada. En cok Aksam 7den sonra gece 4e kadar durmayan bulanti cekiyorum. Benim gibi kötü yasayan var mi bulantiyi ?
Bugün aile hekimligini aradim toksoplazma vs yapiyorlar mi diye. Cok iyi bir doktor cikti karsima cok sükür ilgilendi bilgi verdi. Hemen gel kanida alalim dedi kayit acilsin dedi. Bende enabizdan aile hekimim olarak onu degistirdim. Gittim o testleride verdim cok sükür❤ Dedigim gibi önce iyi insan olmak önemli. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
Saglikli beslen kabiz olmamaya dikkat et is yapma uzan otur dinlen bol bol dua et meryem suresi dinle yeter canimKızlar merhaba..Bir çoğunuz bu güzel duyguyu yaşadı ne güzel Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şimdi benim de transfer olma durumum var. Neler yaptınız nelere dikkat ettiniz? İlk transfer aşamasından test gününe kadar olan kısımda yaptıklarınızı paylaşır mısınız?
Cikmaz herkeste durum farkli oluyo canim. Idrara karisma durumu degiskenlik gosterirKizlar bugun transfer haric 6.gunum. Cift embriyo transferi 4.gun. Gebelik testi negatif. Eger ikiside tutunsaydi cikmaz miydi. 3.gun embriyosunu 7.gun testte goren cok olmus yani 4.gun embriyosuda 6.gunde cikmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?