EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

. 2 gün sonra tekrar ver canım belki toparlanır yeni tutunmuş olabilir

Bende de çok halsizlik var canım bulantı fazla yok ama hep bi uyku halindeyim bide çok sık acıkıyorum az yiyiyorum ama 1 saat sonra midem kazınıyor hatta bulanmaya başlıyor
Ama az yiyip sık yemek daha iyi biliyormusun. Benn çok yiyip çok rahatsız oluyordum. Bende artık öyle yapıyorum. Az yiyorum sık yiyorum. Bugünde eşim evde diye biraz çay türü seylr yaptık biraz abarttım yemeği. Yatana kadar sadece yoğurt yicem okadar dengelicem artik

İki gün sonra tekrarla canım . Bazen böyle aksaklık oluyor 3.cu kan tahlilinde toparlayan da oluyor. Sen sıkma canını İnsaAllah olumlu sonuç alırsın

İki gün sonra tekrarla canım . Bazen böyle aksaklık oluyor 3.cu kan tahlilinde toparlayan da oluyor. Sen sıkma canını İnsaAllah olumlu sonuç alırsın
İnşAllah umudum 3. De toparlasın yeterki. Acaba değer artsın diye özle bişeyler yiyip içmek gerekir mi takviye yapsın diye

Reactions: Z P
Yok kuzumm sen sadece doktorun verdiği ilaçları kullan sağlıklı dengeli beslen bol su iç. Gerisi Rabbime kalmış. O senin hakkında en hayırlısını verir
İnşAllah umudum 3. De toparlasın yeterki. Acaba değer artsın diye özle bişeyler yiyip içmek gerekir mi takviye yapsın diye

Benim bu ilkti 5. Gün tek transfer yapılmıştı. 2 tane dondurulmuşum var 5. Gün embriyosu olarak kaliteli gibiymiş onlarda
Anladım kuzum çok şükür bak dondurulmusunda varmış. Üzülme ileriyi düşün insaAllah çocuğun sana tutunur kuzum

Bende hergün kabak çekirdeği yiyorum avakado yemedim ama alır yerim iyiyse
Avokado değildi ananas. Her gün 1 dilim ananas, bir avuç kabak çekirdeği. Transferden sonra tutunsun diye yeniyor. Benim de ilkinde değerim düşük çıkmıştı, sonra birden yükseldi

Avokado değildi ananas. Her gün 1 dilim ananas, bir avuç kabak çekirdeği. Transferden sonra tutunsun diye yeniyor. Benim de ilkinde değerim düşük çıkmıştı, sonra birden yükseldi
Alayım ananası da duymuştum. Ben bugün 85 sonucunu alınca moralim bozuldu diye gittim başka hastanede 3 saat sonra tekrar kan verdim tüp bebek hastanesiydi değer 123 çıktı. 85 i verdiğim yer herhangi Bi özel hastaneydi ya labaratuvar farkı ya yükseldi ya da birinin sonucu yanlış bilemedim ki

Kan verirken aynı merkezde ve aynı saatlerde verin o zaman daha doğru sonuçlar alıyorsunuz farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…