- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.701
Bende aynı durumdayım canım ilaçların yan etkilerini de yaşıyoruz birde pandemi stresi var dışarı çıkayım bir hava alayım lüksümüz de yok izinliyken evde vakit hiç geçmedi pazartesi işe başlamak iyi gelir inşallahYaa valla benimde önceden olurdu ama bu başka valla. Ne oturasim geliyor ne yemek yaparım var iş yapasim yok. Hatta telefonu elime bile alasim yok. Mesajlara bakmak istemiyorum. Okadar dermanım yok
Watsonsta buldum cnm bir kutusa iki çift çıkıyor ama lastiği biraz dar bileği kalın olanlar rahat edebilir mi bilmiyorum baskı yapsın diye dar yapmışlar sanırımbileklği nerden buldun kzucm duymştm daha önce onu
Bende de var ya gece uyurken zorlanıyorum napıcaz böyleHamilelik belirtisi ozaman
Watsons ve rossmanda var bende almıştım etki ediyor
Sen yine ise gidiyosun kuzum bizim öyle sansimizda yokBende aynı durumdayım canım ilaçların yan etkilerini de yaşıyoruz birde pandemi stresi var dışarı çıkayım bir hava alayım lüksümüz de yok izinliyken evde vakit hiç geçmedi pazartesi işe başlamak iyi gelir inşallah
normalde hiç sinirlenmeyeceğim şeyler bana da batıyo sinrlnym inşallah bi an önce biterNe zaman biter acaba bu halsizlikler. İyice hasta moduna girdim ya. Akşama doğru da bi sinir basıyor bana. Oğluma çok kızıyorum sonrada üzülüyorum
alacagım bende en azndan keslsin bulantı çok çok teşekkürler olan yerleri söylediğn içinWatsons ve rossmanda var bende almıştım etki ediyor
Ben zaten gebelik tabiki var onu indirdim ordada yazıyor sinirli olabilir diye. Ben orda ne yazsa yaşıyorum zatennormalde hiç sinirlenmeyeceğim şeyler bana da batıyo sinrlnym inşallah bi an önce biter
çok çok sagol kzucmWatsonsta buldum cnm bir kutusa iki çift çıkıyor ama lastiği biraz dar bileği kalın olanlar rahat edebilir mi bilmiyorum baskı yapsın diye dar yapmışlar sanırım
aynen yazıyo haftalarda o da,baş agrısı da oluyo genelde benimde o da asabı yapıyo beniBen zaten gebelik tabiki var onu indirdim ordada yazıyor sinirli olabilir diye. Ben orda ne yazsa yaşıyorum zaten
O baş ağrılarım neydi ya valla şükürler olsun kurtuldum ondan. 1.5 litre su içiyorum günde sanırım bu yüzden sistim bende. Sanki 6 aylık hamile gibiyim. Karnım şiş kalcam bile sis aşırı kilolu duruyorumaynen yazıyo haftalarda o da,baş agrısı da oluyo genelde benimde o da asabı yapıyo beni
Bende bu gece zor uyudum bide petekleri acmaya basladikya onlarda yapiyoBende de var ya gece uyurken zorlanıyorum napıcaz böyle
Gunaydin❤Günaydınlar
Evet eşimin testi pozitif benimde tat ve koku hiç yok halsizlik var bazen düzeliyor gibi oluyorum sonra tekrar başlıyor halsizlik falan. 1 haftadır da gelen giden yok test yapılmadı bana filyasyon ekibi gelmiyor heryeri arıyoruz açan yokEşiniz corona mı olmuştu tam hatırlayamadım sen nasılsın iyisindir inşallah
Çünkü patladı vaka sayısı. Yetişemezler ki. Kan sulandırıcı kullanıyor muydun? O pıhtıyı engeller ama hamilelikte virüsle ilgili hiç bilgim yok. Tüp benek doktoruna söyledin miEvet eşimin testi pozitif benimde tat ve koku hiç yok halsizlik var bazen düzeliyor gibi oluyorum sonra tekrar başlıyor halsizlik falan. 1 haftadır da gelen giden yok test yapılmadı bana filyasyon ekibi gelmiyor heryeri arıyoruz açan yok
Iyim ben cok sukurNasılsınız kızlar? Yarın sabah kontrolüm var
Yok tüp bebek doktoruma söylemedim kalp atışından sonra iletişimi kesiyoruz. Kan sulandirici kullanıyorum ama karantinada nasıl temin edeceğim onuda bilmiyorum. Eczaneleri aradık iğne yok eczanelerde. Bugün son ignemi vurundum. Kim bilir kaç bin vaka var İstanbul da hepsine yetişmeleri zor. Zaten ilaç kullanamayacagim için çok ustunede düşmedik 1-2 gün aradık test için bidaha aramadım.Çünkü patladı vaka sayısı. Yetişemezler ki. Kan sulandırıcı kullanıyor muydun? O pıhtıyı engeller ama hamilelikte virüsle ilgili hiç bilgim yok. Tüp benek doktoruna söyledin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?