EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Yaa valla benimde önceden olurdu ama bu başka valla. Ne oturasim geliyor ne yemek yaparım var iş yapasim yok. Hatta telefonu elime bile alasim yok. Mesajlara bakmak istemiyorum. Okadar dermanım yok
Bende aynı durumdayım canım ilaçların yan etkilerini de yaşıyoruz birde pandemi stresi var dışarı çıkayım bir hava alayım lüksümüz de yok izinliyken evde vakit hiç geçmedi pazartesi işe başlamak iyi gelir inşallah

Reactions: Z P
Sen yine ise gidiyosun kuzum bizim öyle sansimizda yok Oğlum var işte onunla vakit geçiyor. Haftada 1 okulum vardı o da kapandi. Sağlık olsun. Ama bugün salmicam kendimi . Sürekli yatmak da yoruyor insanı. Her yerim agriyor

normalde hiç sinirlenmeyeceğim şeyler bana da batıyo sinrlnym inşallah bi an önce biter
Ben zaten gebelik tabiki var onu indirdim ordada yazıyor sinirli olabilir diye. Ben orda ne yazsa yaşıyorum zaten

aynen yazıyo haftalarda o da,baş agrısı da oluyo genelde benimde o da asabı yapıyo beni
O baş ağrılarım neydi ya valla şükürler olsun kurtuldum ondan. 1.5 litre su içiyorum günde sanırım bu yüzden sistim bende. Sanki 6 aylık hamile gibiyim. Karnım şiş kalcam bile sis aşırı kilolu duruyorum

Eşiniz corona mı olmuştu tam hatırlayamadım sen nasılsın iyisindir inşallah
Evet eşimin testi pozitif benimde tat ve koku hiç yok halsizlik var bazen düzeliyor gibi oluyorum sonra tekrar başlıyor halsizlik falan. 1 haftadır da gelen giden yok test yapılmadı bana filyasyon ekibi gelmiyor heryeri arıyoruz açan yok

Çünkü patladı vaka sayısı. Yetişemezler ki. Kan sulandırıcı kullanıyor muydun? O pıhtıyı engeller ama hamilelikte virüsle ilgili hiç bilgim yok. Tüp benek doktoruna söyledin mi

Çünkü patladı vaka sayısı. Yetişemezler ki. Kan sulandırıcı kullanıyor muydun? O pıhtıyı engeller ama hamilelikte virüsle ilgili hiç bilgim yok. Tüp benek doktoruna söyledin mi
Yok tüp bebek doktoruma söylemedim kalp atışından sonra iletişimi kesiyoruz. Kan sulandirici kullanıyorum ama karantinada nasıl temin edeceğim onuda bilmiyorum. Eczaneleri aradık iğne yok eczanelerde. Bugün son ignemi vurundum. Kim bilir kaç bin vaka var İstanbul da hepsine yetişmeleri zor. Zaten ilaç kullanamayacagim için çok ustunede düşmedik 1-2 gün aradık test için bidaha aramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…