EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Tamamdır buna şükür pozitifi gördüm Allah herkese tattırsın çok güzelmiş değerin harika benimde artsın yeterki ilk denemem o yüzden çok Bilgi sahibi değilim değerler artıyormu falan diye hep Bi korku oluyor insanda

Hepimiz ayni endiselerden gectik 5’in uzerinde mi? İki kat artacak mi? Keseyi gozucek mi? Kalp atisi duyulacak mi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Hepimiz ayni endiselerden gectik 5’in uzerinde mi? İki kat artacak mi? Keseyi gozucek mi? Kalp atisi duyulacak mi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin inşallah Aynen sormayın Bi tutsun diyorsun sonra değer artsın keseyi göreyim derken süreç geriyor. Sizin nasıl gerçi ben Ekim topiğini okumadım fazla Kasım ayı ttrasnferindeyim ama buradakiler bu aşamaları geçmiştir diye buraya yazdım

kuzucm kalp atışını duymana çok sevindim hayırlı olsun kese için de doktor önemli degl demş zaten her şey güzel olcak hayrlsyla üzme canını

Reactions: Z P
İnşallah toparlar kese de canım. Sağlıkla gelsin minnoşlarımız inşallah

Reactions: Z P
Ayrıntılı ultrasonda bebeğin yüzünün resmi verilmişti. O resmi ortaya koyup iğnelerle dışına kalp şekli yapıp fotoğraf çekmiştim

Kızlar merhaba benım kahverengi akıntım devam ediyor bugün proluton günümdü vurdurdum sabahta 2 tane progestan fitil kullandım ona rağmen fitille birlikte kahverengi lekelerim gelmiş yetmiyormu acaba ilaçlar ? Ginde 4 tane progestan kullanıyorum

Yetmiyor olabilir canım doktorunla konuşistersen. Çünkü ben en baştan günde 6tane progestan kullanıyorum+progestan dex iğnem de var

Yetmiyor olabilir canım doktorunla konuşistersen. Çünkü ben en baştan günde 6tane progestan kullanıyorum+progestan dex iğnem de var
Doğrdur canım öncedende olduğumda doktor ilaç dozunu arttırmadı prolutonu hafta da 1 yarım ampul kullanıyorum özellikle tam mı kullanayım diye sordum muayeneden sonra hyr yarım dedi o nederse onu yapıyoruz

Doğrdur canım öncedende olduğumda doktor ilaç dozunu arttırmadı prolutonu hafta da 1 yarım ampul kullanıyorum özellikle tam mı kullanayım diye sordum muayeneden sonra hyr yarım dedi o nederse onu yapıyoruz
Bende de ikiz ve oyüzden ilaçlara 16.haftaya kadar devam edicez dedi doktor yani önlem amaçlı hepsi. 10.hafta dahil progestan dex iğnem elimde mevcut ama o bitince bende proluton depota geçeceğim mecbur haftada kaç kez kullanacagımı sordum dr duruma göre karar vericez ya haftada 1kez yada 2kez kullanıcaz dedi. Yani yarım ampül kullanmak niye. Sonuçta iğne oluyorsun bari tam ol fazlanın zararı yokturki. Bu ilaç dozlarını bende hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen dedi. Bugüne kadar 1damla bile lekelenmem olmadı. Bence seninde ilaç sayını artırması lazım. Bu dönemler çok riskli çünkü. Tek bebek olsa tamam vücut bir türlü hall edebilir ama 2bebege vücut yetişemiyor zorlanıyo

Belkide aynen hftaya cumartesi muayeneye gidicem ozmn sorucam ikiz grubundaki arkadaşlara sordum 2 ay kadar devam eden bi arkadaş var kahverengi lekesi stres oluyor insan aynen tam verebilir ama işte

Benımde yarım olmasının sebebi fazlasının çok olacağındandır bence ama prolutex kullanıyormuşsun ben onu kullanmıyorum normaldir bence

Son düzenleme:
Ben 8+5’teyim kalp atisina kadar herseyi gorduk cok sukur Herkese nasip olsun insallah biz de sag salim kucaklarimiza alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…