- 12 Mart 2019
- 14.823
- 34.220
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.621
Görsen ne olur kiKuzum sen kese kalp atışı gördün şükür. Ben görene kdar belirtiler beni sakinleştiriyor. Yoksa kafamda kurup durucam, hiç yoktan stres
Olma olma, geçti artık. Hayırlısıyla kucağına da alacaksın. Darısı benim de başımaGörsen ne olur kibelirtiler olmadigi icinde tedirginm hep
Zeytinburnundaki aile hekimliğinde yokmuş yada yapmak istemiyorlar bilemiyorum dr bunlar bizde bakılmıyor dedi anlamadığım bir aile hekimliğinde varsa diğerinde de olmalı niye hep farklı muamelelerle karşılaşırız çözemedik gittiBenim yaptı aile hekimi ben ilk bilmiyordum hatta onları da istemiş
Amin insallah onumuzdeki hafta gidicem bi dinlesemde icim rahatlasaOlma olma, geçti artık. Hayırlısıyla kucağına da alacaksın. Darısı benim de başıma
Tamam canım bende sorarım pazartesi günüYok tatlım pzt randevum o zaman soracağım artık
Amin canımBilmiyorum canim. İnsan önce iyi insan olacak. Rabbim oradan baska gudecek yeri olmayan insanlara yardim etsin. Kendimi biraktim o insanlari dusunup uzuluyorum suan.
Bence de doktor yapmak istememiştir canım çünkü tüm aile hekimlerini sistemi aynı bazıları da oksapar yazamam diyor bazıları hiç bişey demeden yazıyor bir tanesi yazarsa hepsi yazabilir değişik yaniZeytinburnundaki aile hekimliğinde yokmuş yada yapmak istemiyorlar bilemiyorum dr bunlar bizde bakılmıyor dedi anlamadığım bir aile hekimliğinde varsa diğerinde de olmalı niye hep farklı muamelelerle karşılaşırız çözemedik gitti
Benim de 10 kasımda kanamam olmuştu. Hâlâ kahverengi lekelenme devam ediyor. Kahverengi olunca korkma dedi doktor. Hatta benim içeride kanama alanı vardı, o dağılıyor diye seviniyorum. İnşallah düşündüğüm gibidirBende hala leke var canim. Ama kesede kanama alani yok nerden geliyo bilmiyorum. Sen sali cuma vurdur bencede. Hayirlisiyla hemen kesilir insallah❤ bulantim cok yogun benimde aksam 8 gibi basliyo gece 4e kadar prilam diye ilac vermisti doktorum prk faydasi olmadi. Bulantim yok diyenler bence dua etsinler yatip kalkip. Bu normal mide bulantisi gibi bisey degil cunku.
Senin var mi canim
Kese de hafif sorun var ama prolutonla geçer dedi canimm 5 günde bir vuruluyordumm . 3 gün sonra iğnenin etkisi geçiyor dedi o yüzden böyle olmuş dedi. bebek iyi kalp atışını da dinledik. Şimdi cuma ve salı proluton vurdurcam. Zaten agrimdan belliydi bişey çıkacağı çok agriyordu kasiklarim. Tüp bebek doktoruma danıştım Bebek iyise kalp atışıda varsa kese önemli değil dedi haftada 1 kullanman yeter dedi ama ben yinede 2 kere kullanicam cuma ve sali
Anneniz düşünmeden söylemiş o sözü, çocuk aklı ile taşıması zor bi yük.Ben buna karşıyımyapana saygım sonsuz ama ben bebeklerime tedavi ile olduklarını söylemeyi düşünmüyorum. Annem bana küçükken sen olmazsan babanı boşardım demişti sonrası annemin üzüldüğü her şeyde kendimi sorumlu tutmuştum çocuk aklı. Şimdi bunlar minnet eder gibi sizi böyle yaptık ne zorluk çektim demek istemiyorum
Benim 11.gün 49’du. 6 gün sonra 570 oldu. Önemli olan iki günde bir 2’ye katlaması, endişe etmeyin şimdiden.Selam kızlar herkese. Transferin 10. Günü değerim 64.69 çıktı çok mu düşük nasıl. Acaba kimyasal mı olur korkusu var
Aaa öyle mi nasıl da güzel artmış değeriniz maşallah benim de öyle artar inşallahBenim 11.gün 49’du. 6 gün sonra 570 oldu. Önemli olan iki günde bir 2’ye katlaması, endişe etmeyin şimdiden.
Aman ıyı olsun canım bebek kalp atışını da duymuşsun doktorda demiş zaten kese önemli değil diye çok şükürKese de hafif sorun var ama prolutonla geçer dedi canimm 5 günde bir vuruluyordumm . 3 gün sonra iğnenin etkisi geçiyor dedi o yüzden böyle olmuş dedi. bebek iyi kalp atışını da dinledik. Şimdi cuma ve salı proluton vurdurcam. Zaten agrimdan belliydi bişey çıkacağı çok agriyordu kasiklarim. Tüp bebek doktoruma danıştım Bebek iyise kalp atışıda varsa kese önemli değil dedi haftada 1 kullanman yeter dedi ama ben yinede 2 kere kullanicam cuma ve sali
Hadi gözün aydinn canimm benimmSelam kızlar herkese. Transferin 10. Günü değerim 64.69 çıktı çok mu düşük nasıl. Acaba kimyasal mı olur korkusu var
Evet canım o bendede oluyor nedense. Bu ağrılar normal oğlumdada kaşık ağrısı bel ağrısı çekiyordm ara ara.cocuk büyüdükçe olucaktir . Bu günlerde geçer insaAllahAman ıyı olsun canım bebek kalp atışını da duymuşsun doktorda demiş zaten kese önemli değil diye çok şükürbenimde tam vajinanın ust kusmında bazen bişey batıyormuş gibi ağrı zonklama oluyor sonra gecıyor bi kaç gündür de adet artısı gibi başladı yine
Çok teşekkür ederimmmmmHadi gözün aydinn canimm benimmDeğerin çok güzel. İki gün sonra iki katına çıkması önemli.
Yükselir yükselir hiç kötü düşünme sen. Ben oğlumda 3 sene önce 900kusur görmüştüm. Bu ikincisinde 400 lerde gördüm . Yani panik olmustumm . Hemşire bana bı daha vermene gerek yok demişti çok güzel değer dedi. Bende hiç umursamadim. Sende öyle yap kuzum şuan hamilesin Allah im hayırlı saglikli evlatlar nasip etsinÇok teşekkür ederimmmmmdarısı bekleyen herkese olsun yüksek değerlerle tekrar test verdiğimde yükselir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?