- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.601
Evet canım bende hep 1 tane alıyorum malesef keşke verselerde 2 3 kutu rahat etsek evden cikmasakHım bunu bilmem iyi oldu en azından randevuya gerek kalmadan aile hekimine yazdırabilirim 10günde bir strese giriyorum kadın doğum doktoru iki tane yazmıştı eczane bir tane verdi bana da
Yok canim duyamadim görmedimde ben kucuk ekranli bisey vardi onu benim gormem mumkun degil ekran filan zaten yok nerdeee. Gecen hafta ozelde gormustuk biz onu. Saglik olsun neyse sen naptin cicegiimmm
Canım ben kalp damar cerrahiden almıştım.Bence dahiliye de verir.İstediler mi bi hastalık uyduruveriyorlar
Benim çok erken başladı mide bulantısı şükür yemek yiyebiliyorum günden güne bulantının etkisi artmaya başladı hasta gibi hissettirmeye başladı bazen başım dönüyor ayakta duramıyorum hiç birşey yapasım gelmiyor ilaçlarında yan etkisi var tabiki ama hiç şikayetim yok hepsine değer yeterki bebek sağlıklı olsunbenim de iki gündür midem fena. Neden belirtim yok diye söyleniyordum. Acaba dış gebelik mi diye. Ama bu kadar da olmazdı sanırım. Beta hcg sürekli artıyor ki mide bulantısı varbu günleri o kadar seviyorum ki biraz sancılı ama “burdayım” deme şekli miniklerin. Elhamdülillah bugüne. Ben ayvaya limon sıkıyorum işe yarıyor
Sor canım onu verirse rahat edersnSon 1-2 hafta onu kullanırım olmadı canım doktoruma sorup hepsi aynı etkiyi gösteriyordur diye düşünüyorum
Ben toksoplazma ile kızamık testi hariç diğer hepsini aile hekimliğinde yaptırdım diğerleri eğitim araştırma hastanesinde oluyormuşKizlar aile hekimliginde bu testleri yaptiran oldu mu. Orada da yapilmiyor degil mi ? Hastanede yapilmayan orada da yapilmaz tabii ama sanki birkac arkadas yazmisti buradan yaptirdik diyehepiniz bu testleri özelde mi yaptirdiniz ?
Canım sen sordun mu doktora bu iğneleri ne zaman bırakacakmışızCanım ben kalp damar cerrahiden almıştım.Bence dahiliye de verir.İstediler mi bi hastalık uyduruveriyorlar
Ben sağlık ocağına hiç ilaç yazdirmadim hep özele gittim çokta ilgilenmiyorlarSağlık ocaklarında kan sulandırıcı iğne yazdırabiliyor muyuz?
Ya yazık gerçekten o doktorlara nasıl içleri rahat ediyor bilmiyorumKizlar selam. Bugun ilk defa devlet hastanesine gittim. Pes dedirttiler yine. İcerde kalma sürem 2 dk bile olmamistir. Doktorun tavri su gelmissiniz ama ben pazartesi yokum. ayy nolur ol. Her hafta kadin dogumcu degisiyo yani baska yere gidin isterseniz diyo. Sanki sana geldik. Dedim kayit acilmasi gerekiyormus. Testler yapilmasi gerekiyormus. Baska yerde yaptirin burda sadece vitamin testi ile tsh testi yapiliyor diyo. Yazik gercekten cok yazik. Ben ilk defa gittim demek ki boyle olduklari icin bombos. Pandemi olmasada kimse gitmez bu sekilde. Bombos oturuyorlar kakara kikiri görmeniz lazimdi. Ben gercekten canla basla gorev yapan doktor hemsire tüm personele Allah yardim etsin, bunlari da bildigi gibi yapsin diyorum. Hastane yeni ama icindekiler. Neyse daha fazla bisey demek istemiyorum. Pis yere yatirdi beni ultrason milattan kalma ben bi şok daha. 30 sn filan tuttu 7 haftalik hamilesin kalbide atiyo dedi. Peceteyi tuttu elime gitti. Daha da adimimi atmam. Rabbimde kimseyi dusurmesin. Gitmek zorunda kakanlarin yardimcisi olsun
Siz neler yaptiniz kizlar ❤
Ben yaptırdım canım hatta ben bişey demedim guatrım var tsh ölçtürmek istiyorum dedim hamilemisin diye sordu aile hekimim o zaman tek onu yapmayalım dedi dört tüp kan bide idrar istedi herşeye bakmış hatta beta hcg bile istemişKizlar aile hekimliginde bu testleri yaptiran oldu mu. Orada da yapilmiyor degil mi ? Hastanede yapilmayan orada da yapilmaz tabii ama sanki birkac arkadas yazmisti buradan yaptirdik diyehepiniz bu testleri özelde mi yaptirdiniz ?
İnşallah canımSor canım onu verirse rahat edersn
Benim yaptı aile hekimi ben ilk bilmiyordum hatta onları da istemişBen toksoplazma ile kızamık testi hariç diğer hepsini aile hekimliğinde yaptırdım diğerleri eğitim araştırma hastanesinde oluyormuş
Yakınınızdaki hastaneleri hep arayıp sorun tüp bebek dr unuz da yazar ben acil gidince ilacım da bitmişti çıkarttım rapor vermek istemiyor eczaneler cünküYedikule Surp pırgiç hastanesi kadın doğum doktoru yazamıyoruz dedi tüp benek merkezine soracağım
Yok tatlım pzt randevum o zaman soracağım artıkCanım sen sordun mu doktora bu iğneleri ne zaman bırakacakmışız
Bende hala bisey yokbenim de iki gündür midem fena. Neden belirtim yok diye söyleniyordum. Acaba dış gebelik mi diye. Ama bu kadar da olmazdı sanırım. Beta hcg sürekli artıyor ki mide bulantısı varbu günleri o kadar seviyorum ki biraz sancılı ama “burdayım” deme şekli miniklerin. Elhamdülillah bugüne. Ben ayvaya limon sıkıyorum işe yarıyor
Bende hala leke var canim. Ama kesede kanama alani yok nerden geliyo bilmiyorum. Sen sali cuma vurdur bencede. Hayirlisiyla hemen kesilir insallahKuzum pazartesi kalp atışı bebeği görmüştük. Gece yine lekelenmem geldi. Bugün kontrole gittim bebek iyi kalp atışında güzel dedi. Kese de hafif sıkıntı varmış. Prolutonu 5gundr bir vuruluyordum şimdi cuma ve salı vurulcak o onu duzelticek dedi. Tüp bebek doktoruma soyledim. Bebek iyise kalp atışı da varsa kese önemli değil haftada 1 kullanman yeter dedi ama ben yinede cuma salı vurdurcam. Bizde durumlar boyle Kuzum
Bilmiyorum canim. İnsan önce iyi insan olacak. Rabbim oradan baska gudecek yeri olmayan insanlara yardim etsin. Kendimi biraktim o insanlari dusunup uzuluyorum suan.Ya yazık gerçekten o doktorlara nasıl içleri rahat ediyor bilmiyorum
Gercekten öyle canim. İnsanlara güveni kalmadi insanlarin. Aile hekimini bulmussun sukur sevindim. Allah hepimize, herkese yardim etsin. İyi insanlarla iyi doktorlarla karsilastirsinO kadar çok katıldım ki yazdıklarına..Transferin 4.günü aile hekimiyle birbirimize girdik.Oksaparı yazamazmış.Zaten stres tepemde adam hemşireleri çağıyor çıkarın diye!o gün ne ağladım onun yüzünden.Allah’a havale ediyorum.Sonra değiştirdim o adamı.Şimdiki aile hekimim ilgili alakalı her şeyiyle mükemmel biri.Gerçekten sözüm hepsine değil ama doktorlara git gide güven azalıyor ne yazık ki...
Ben çok yemek yemekten midem bulanıyorBende hala leke var canim. Ama kesede kanama alani yok nerden geliyo bilmiyorum. Sen sali cuma vurdur bencede. Hayirlisiyla hemen kesilir insallah❤ bulantim cok yogun benimde aksam 8 gibi basliyo gece 4e kadar prilam diye ilac vermisti doktorum prk faydasi olmadi. Bulantim yok diyenler bence dua etsinler yatip kalkip. Bu normal mide bulantisi gibi bisey degil cunku.
Senin var mi canim
Kuzum sen kese kalp atışı gördün şükür. Ben görene kdar belirtiler beni sakinleştiriyor. Yoksa kafamda kurup durucam, hiç yoktan stresBende hala bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?