EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Pazartesi günü randevum canım bakalım kaç diyecek çok merak ediyorum kafam karıştı

Hayirli olsun kuzum niye uzuluyosun bizde ekranda gorduk sadece 10 gun sonra baska bi doktora gidicem bende ozellerde hic sokmuyolar gecen tedavimde viruse denk gelmisti esim hep kapida bekletti tup bebek merkezi soktu ben sok olmustum
haftasonuna randevu alcm bize yakın özel hastaneden onun cihazı baya iyi

haftasonuna randevu alcm bize yakın özel hastaneden onun cihazı baya iyi
Canım ne kadar doğrudur bilmiyorum ama devlete tahlillerimi yaptırmak için gitmiştim.En son doktoruna ne zaman muayene oldun diye sordu.Geçen hafta dediğimde o zaman şimdi muayene etmeyelim kan tahlillerini yaptır 2 hafta sonra muayene edelim demişti.Ben zaten kan tahlili için gitmiştim ama öyle deyince acaba sık muayene iyi değil gibi düşündüm.Bence kalp atışlarını görmüşsün.Acele etme.Üst üste gitme.Tabi sen bilirsin yine de

Merhaba okıduğunuz duaları paylaşırmısınız
Ben elimi karnıma koyup Allah'ın isimlerinden YA MÜBDİ ismini söylüyorum hamilelikte düşük riski olanlar için tavsiye ediliyormuş doktorum paylaşmıştı. Varlıkları yoktan yaratan hiçbir eşi olmadan var eden anlamindaymis. Bebeğimizin oluşumunu anlatıyor bı nevi.

Anlamı ne güzelmiş Okurum canım

öz
özele haftasonu başlcm muhtemelen, 2 li testi de devlette yaptrp tamamen özele geçcem,sık muayene olmanın bi zararı yok ultrason ses dalgaları zararı yok bebege fazlsnın,o muhtemelen özele gittigni anladıgı için yapmamiş tahlilini devlette doktorla özellere gıcık oluyo genlde

Yok bu iki doktorum arkadaş.özel doktorum tavsiye etmişti zaten.Kan tahlilleri falan yapıldı.Ama belki başka nedenden öyle demiştir.İçinden geçeni yap sen

Yok bu iki doktorum arkadaş.özel doktorum tavsiye etmişti zaten.Kan tahlilleri falan yapıldı.Ama belki başka nedenden öyle demiştir.İçinden geçeni yap sen
orası öyledir ama herhangi bir sıkıntı olmuyor bu işin içinde olunca ögrnmek zorunda kalyn özele devam edeceğim artık bi 2 li test için devlete gideceğim 11. hafta royalde doç.dr şafak bey var ona devm,merkez çok uzak geldiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…